Гіроскутер Rover Mini N3 Green - AT060338 - купити Гіроскутери в Києві й Україні, доступні ціни на Гіроскутер Rover Mini N3 Green - AT060338 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Гіроскутер Rover Mini N3 Green

Гіроскутер Rover Mini N3 Green - AT060338

Код товару: AT060338
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для дорослого, Максимальна швидкість 15 км/год, Максимальна відстань 20 км, Максимальна рекомендована навантаження 110 кг, Діаметр коліс 10", Колір зелений,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для взрослого
Максимальная скорость 15 км/час
Максимальное расстояние 20 км
Максимальная рекомендуемая нагрузка 110 кг
Колір Green
Потужність 500 Вт (2 x 250 Вт)
Аккумуляторная батарея Li-ion, 36 В, 4.4 А*ч
Время полной зарядки 4 ч
Матеріал корпусу пластик
Ландшафт асфальт
Тип управления гіроскоп
Виробник Rover
Опис

Придбати Гіроскутер Rover Mini N3 Green Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гіроскутер Rover Mini N3 Green

Сігвей від ROVER стане прекрасним варіантом для всіх, хто звик вести активний спосіб життя. Корпус пристрою, вага якого становить 13 кг, виготовлений з матеріалів високої якості, що забезпечує міцність і надійність конструкції протягом всього періоду експлуатації. Транспортний засіб оснащений модулем Bluetooth, який надасть можливість управляти за допомогою вашого смартфона. Все, що для цього необхідно - інсталювати спеціальний додаток на мобільний телефон, що працює на платформі операційної системи Android або iOS.

Ви також не будете відчувати жодних проблем з «ручним» управлінням - просто нахиляйте корпус в потрібний напрямок. Здійснюйте навіть тривалі поїздки з високим рівнем комфорту завдяки унікальній функції самобалансування. Максимально безпечне пересування на смарт-транспорті в темний час доби, а також в умовах недостатньої видимості гарантує присутність світлодіодного підсвічування. Крім того, дана особливість також надає додаткової елегантності зовнішнім виглядом пристрою.

Гіроскутер Rover Mini N3 обладнаний двома електричними двигунами, сумарна потужність яких становить 500 Вт. Живлення електромоторів здійснюється від літій-іонної акумуляторної батареї Samsung ємністю 4.4 Ач і напругою 36 В. Для її повної зарядки вам знадобиться не більше чотирьох годин. Конструкція гіроскутера розрахована на граничне навантаження в 110 кг. Зісковзування ніг користувача під час руху допоможуть запобігти спеціальні прогумовані накладки на корпусі.

Ще однією відмінною характеристикою транспортного засобу є великі 10-дюймові колеса, які отримали широкий протектор з помірно агресивним малюнком. Саме завдяки цій «фішці» буде забезпечений високий рівень зчеплення з дорожнім покриттям. Захист від бризок при пересуванні по мокрому покриттю забезпечать спеціальні крила. У разі повного заряду акумулятора максимальний запас ходу пристрою досягає 20 кілометрів, чого буде більш ніж достатньо для захоплюючих поїздок по місту. 13 кг. При дотриманні зазначених рекомендацій сигвей здатний розганятися до стрімких 15 км / год.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані