Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD) - AT060949 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD) - AT060949 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD)

Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD) - AT060949

Код товару: AT060949
Немає в наявності
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 104 дБ
Колір красный
Количество PIN (контактов) 4
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Длина шнура 1,2 м
Опис

Придбати Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники 1MORE Over-Ear Bass Driven Mic Red (MK801-RD)

Навушники, які розробляють 1MORE, улюблені багатьма користувачами в усьому світі і з 801-ми 1MORE ще раз показали за що компанія отримала народну любов. Навушники виконані в яскравому, пізнаваному червоному кольорі з приємними закругленими формами. Своєю ергономікою, забарвленням і стилів в цілому навушники нагадують гоночний спорткар. Висока якість матеріалів, які при кожному дотику до оголовью або амбушюрам створюють виключно приємні враження природністю і натуральністю

Комфорт: навушники виконані в over-ear формфакторі, який передбачає повне охоплення вуха амбушюрами. Регулювання самих чаш проводиться за допомогою спеціальних кріплень на зворотному боці чаш, і має досить довгий хід. Оголовье м'яке, з великою площею прилягання до голови, за рахунок чого навушники залишаються комфортними при тривалому прослуховуванні

Надійність: наголов'я вселяє довіру як матеріалами з яких виготовлено, так і конструкцією. За фактом у головах немає жодної рухомої деталі, яка може вийти з ладу. Фіксатори, якими кріпляться чаші до оголовью, і за рахунок яких відбувається підгонка під Ваші анатомічні особливості, мають товщину близько сантиметра, і вже точно не стануть слабкою ланкою в конструкції.

Звук: вперше потрапивши в руки MK801 справляє позитивне враження своїм звуком. Глибокий бас, що не засунуті середні і високі частоти - мрія а не навушники, але для обмеженої кількості користувачів, тих, кому до смаку басиста музика. А потім Ти звертаєш увагу на невеликій 3-х позиційний селектор на лівій чаші навушника - "BASS", і розумієш, що навушники абсолютно універсальні і їх можна підлаштовувати під різні музичні вподобання!

Bass "-" - дуже рівний, трохи відсторонений варіант звучання навушників, який більше підійде для інструментальних і вокальних композицій або як референс для відомості записів. Bass "mid" - оптимальний варіант звучання для тих, хто любить V-образну АЧХ, сиріч драйв, натуральність, жвавість звучання. При цьому навушники показують вражаючі динаміку і обсяг. Bass "+" - пропонує той самий "м'ясистий" звук, який підійде для мультимедійного використання - фільми, ігри, кліпи та інше. Також цікавим даний режим знайдуть любителі басовите жанрів, таких як реп, поп, dub, DnB.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані