Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046) - AT061439 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046) - AT061439 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046)

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046) - AT061439

Код товару: AT061439
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм SSD 512 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 12 ГБ, Операційна система Linux,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система Linux
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм оперативної пам'яті 12 ГБ
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Acer Swift
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 x USB 3.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.45 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Acer Swift 3 SF314-54-80ZY (NX.GXZEU.046) - сучасний ноутбук, який створений для тих, хто очікує від роботи на ходу максимального комфорту. Пристрій має компактні габарити, важить всього 1.5 кг, а екран представлений панеллю в 14 '' дюймів. Ноутбук легко поміщається в сумку або рюкзак, а також не обтяжує власника великою вагою.

Модель відрізняється сріблястим кольором корпусу, який є по-сучасному тонким, але досить міцним для частого перенесення. Клавіатура компактна, але має розділені клавіші, що дозволяє легше набирати багато тексту і вводити дані без помилок. Завдяки підсвічуванню, листуватися буде просто, навіть в умовах недостатнього освітлення, не заважаючи оточуючим. Тачпад моделі широкий і розуміє багато жестів, тому повністю замінює мишку при роботі на ходу.

Ноутбук є досить продуктивним, адже начинка представлена ??сучасними компонентами з оптимальним енергопотребленіем.Ноутбук швидкий і плавний в роботі, тому дозволить виконувати робочі завдання без зусиль і відпочивати із задоволенням. Для обміну даними оснащений симетричним інтерфейсом USB Type-C, а для стабільного підключення до мережі має сучасний модуль Wi-Fi 802.11 ac.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою.

Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле. Acer відзначає 40-річний ювілей в 2016 р і на даний момент є однією з 5 найбільших світових компаній з виробництва ПК.

Історія компанії починається в 1976 році. Саме тоді тайванський бізнесмен Стен Ши, маючи в кишені $ 25 000, вирішив заснувати підприємство з виробництва різної мікроелектроніки. Фірма отримала назву Multitech International. Перші роки нова компанія співпрацювала з тайванськими виробниками різноманітних розваг.

Але перспективи подальшого успіху в цій сфері були досить примарними. Саме тому, Стен Ши вирішив змінити акценти і перейти на тайванський ринок ПК, який тільки починав розвиватися. Як стало зрозуміло дуже скоро - передчуття не підвело талановитого підприємця.

На початку 80-х років, компанія отримує урядову підтримку і починає збирати бюджетні ПК власними силами. Саме тоді з'являється основний принцип компанії, який пройшов з нею крізь роки - давати максимум якості при мінімумі витрат. Компанія швидко завойовує вітчизняний ринок і прагне вийти на міжнародну арену.

Заради цього вона створює бренд Acer Peripherals і відкриває свої представництва в Японії і Німеччині. Щоб остаточно підкорити світовий ринок, фірма проводить реструктуризацію і змінює свою назву на звичне для нас Acer. Всі кроки є вдалими і виправданими - тайванська компанія стрімко виходить в лідери міжнародного ринку комп'ютерів і комплектуючих. Сучасна корпорація Acer - це один зі світових лідерів з виробництва ПК і комплектуючих, ноутбуків, моніторів, смартфонів і планшетів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані