Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA) - AT063146 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA) - AT063146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA)
Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA)
Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA)
Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA)

Ноутбук HP EliteBook 830 G5 (3JW93EA) - AT063146

Код товару: AT063146
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 13.3", роздільна здатність - FullHD (1920 х 1080), Anti-Glare, Процесор - Intel Core i7 8550U (1.8 - 4.0 ГГц), обсяг оперативної пам'яті - 16 ГБ, обсяг HDD - відсутній, об'єм SSD - 512 Відеокарта - Intel UHD Graphics 620, No ODD, Bluetooth, Wi-Fi, Gigabit Ethernet, Windows 10 Pro 64bit, 3 cell, 1.33 кг, Silver

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці IPS
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 13.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8550U
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Кардрідер 1-в-1
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення 1xHDMI, LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet), SmartCard
Вага 1.33 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2400 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio)
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Безпечний та керований ноутбук HP EliteBook 830 у сучасному стильному корпусі створений спеціально для професіоналів своєї справи. Він містить всі необхідні функції для спільної роботи, щоб ви могли ефективно працювати як в офісі, так і за його межами. Ідеальне рішення для мобільної роботи, яке забезпечує максимальну надійність, високу продуктивність та потужні засоби роботи з графікою в керованих ІТ-середовищах порівняно з іншими пристроями свого класу.

Цей чудовий ультратонкий ноутбук з алюмінієвим корпусом і дисплеєм IPS з тонкими рамками стане вашим кращим супутником і відмінно впишеться в будь-який інтер'єр. Керовані апаратні рішення для безпеки HP з функцією автоматичного відновлення забезпечать захист ПК від постійно розвиваєтьсяшкідливого ПЗ. Технології HP Sure Start Gen4 та HP Sure Click гарантують повну безпеку ПК від BIOS до браузера.

Просунуті засоби спільної роботи, такі як ПЗ шумоподавлення HP, забезпечать чітку передачу звуку під час конференц-зв'язку. Гучні, спрямовані нагору динаміки забезпечують насичене звучання. Третій зовнішньоспрямований мікрофон та клавіші керування дзвінками дозволять більш ефективно проводити віртуальні зустрічі.

Працюйте як на настільному ПК, використовуючи лише один кабель USB-C™. Додаткова док-станція HP Thunderbolt G2 забезпечує керованість корпоративного рівня та дозволяє підключити додатковий аудіомодуль. Крім того, підтримується підключення традиційної бічної док-станції для використання з існуючими рішеннями. Будь-яке завдання вам під силу завдяки Windows 10 Pro, а такожпотужним функціям безпеки, спільної роботи та зв'язку від HP.

Додатковий чотириядерний процесор Intel Core 8-го покоління дозволяє підвищити швидкість роботи ресурсомістких бізнес-додатків. Ви можете більше не турбуватися, що хтось за вами підглядає: вбудована камера HP Privacy легко забирається в корпус. Технологія HP Sure Start Gen 4 з апаратними засобами безпеки та підтримкою автоматичного відновлення BIOS забезпечить надійний захист ПК. Завдяки засобам захисту з функцією автоматичного відновлення робота критично важливих програм та процесів не зупиниться, навіть якщо шкідливе програмне забезпечення спробує їх закрити.

Додатковий захисний екран HP Sure View Gen 2 дозволяє миттєво приховати інформацію на дисплеї від сторонніх очей. Усього одним натисканням кнопки екран стаєрозмитим для тих, хто дивиться на нього під кутом, тоді як ви можете продовжити спокійно працювати. Технологія HP Sure Click допоможе захистити ПК від шкідливого ПЗ, програм-вимагачів та вірусів під час роботи у веб-браузері та перегляді вбудованих у сайти PDF-файлів.

Захистіть свій ПК завдяки відразу трьом способам аутентифікації, які включають перевірку відбитка пальця і розпізнавання обличчя. Залишайтеся на зв'язку завдяки підтримці новітньої технології бездротового широкосмугового зв'язку 4G LTE. Хьюлетт-Паккард (англ. Hewlett-Packard) - найбільший американський виробник, генеральний офіс якого розміщений у Каліфорнії, в Пало-Альто. HP народилася 1939 року. Її творці – випускники Стенфордського університету У. Хьюлетт та д. Паккврд. Вони задумали виробляти тестуючі та вимірювальні пристрої.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані