Ніж Firebird FB7621-OR - AT063287 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Firebird FB7621-OR - AT063287 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж Firebird FB7621-OR

Ніж Firebird FB7621-OR - AT063287

Код товару: AT063287
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 89 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 105 г, Загальна довжина 200 мм, Товщина клинка 3.35 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 89 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 200 мм
Толщина клинка 3.35 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Firebird
Вага 105 г
Опис

Придбати Ніж Firebird FB7621-OR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Легкий, зручний, надійний — це основні достоїнства складаного ножа Firebird FB762, завдяки яким він підходить для використання в міських і похідних умовах.
Його гострий і міцний клинок з легкістю розріже практично будь-який матеріал, а зручна рукоять з фактурними накладками дозволить з комфортом утримувати ножа.
Ну а яскравий дизайн представленої моделі доповнить образ власника і не дасть втратити ніж під час відпочинку на природі.

Складаний ніж Firebird FB7621 напевно стане в нагоді під час пікніка - щоб нарізати продукти в поході — для проведення ремонту та підготовки гілок для багаття, на риболовлі - для обробки риби і навіть у повсякденному житті, наприклад, для роботи з канцелярією і виконання дрібних побутових завдань.
До того ж, за рахунок невеликих габаритів в складеному вигляді і завдяки наявності знімного сталевий кліпси і пристосування для установки темляка, Firebird FB7621 гранично простий і зручний в транспортуванні.

Для виготовлення клинка застосовується нержавіюча сталь марки 440C, загартована до рівня ~58HRC.
За рахунок застосування цього матеріалу, лезо відрізняється відмінною стійкістю до механічних навантажень, міцністю і несприйнятливістю до корозії.

У відкритому положенні клинок фіксується за допомогою замку Axis-Lock.
До переваг цього механізму можна віднести простоту в експлуатації і стійкість до навантажень.
Єдиним його недоліком є сприйнятливість до забруднень пилом або піском, з-за яких він може заклинювати або зовсім вийти з ладу, тому модель FB7621 рекомендується своєчасно чистити.

В основі рукояті ножа лежать міцні сталеві лайнери, на які в свою чергу встановлені накладки з G10 з фактурною поверхнею.

Дизайн ножа також доповнює яскравий масивний беспейсер, в якому, до речі, присутній спеціальний отвір для установки темляка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані