Ніж Benchmade 555HG-PNK - AT063313 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Benchmade 555HG-PNK - AT063313 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Benchmade 555HG-PNK

Ніж Benchmade 555HG-PNK - AT063313

Код товару: AT063313
Немає в наявності
Короткий опис:
Довжина клинка 74 мм, Матеріал клинка сталь 154CM, Вага 76 г, Загальна довжина 172 мм, Товщина клинка 2.5 мм, Матеріал рукояті нейлон + скловолокно,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 74 мм
Материал клинка сталь 154CM
Общая длина 172 мм
Толщина клинка 2.5 мм
Материал рукояти нейлон + стекловолокно
Замок AXIS
Колір серый, розовый
Виробник Benchmade
Вага 76 г
Опис

Придбати Ніж Benchmade 555HG-PNK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Benchmade 555HG-PNK - цей стильний складаний ніж з ексклюзивною системою фіксації AXIS. Система розроблена спеціально для невеликих ножів, дозволяє швидко і надійно фіксувати лезо однією рукою. Для більшого зручність лезо має спеціальний отвір. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі 154CM, одна з найбільш класичних нержавіючих сталей американських «ножевіков». Відмінно тримає заточку і пручається корозії. Полусеррейторная заточка. Ергономічна рукоять має стельние напрямні, покрита особливим матеріалом Valox, який забезпечує чудову міцність, жорсткість і надійний хват.

В даний час на вітчизняному і світовому ринку безліч виробників ножів пропонують свою продукцію, заявляючи, що у них кращі серед якісних аналогів ножі. Часом самостійно вибрати відповідну модель дуже складно. Розставляючи пріоритети, я завжди орієнтуюся на вік компанії і її авторитет, а також слухаю поради друзів-знавців. Саме тому я став купувати ножі Benchmade і зараз є переконаним прихильником цієї торгової марки.

Компанія Benchmade була організована в 1988 році, вона з'явилася в США в Каліфорнії, презентувавши на вітчизняному ринку чудові ножі-метелики, які принесли їй заслужене визнання. Компанія динамічно розвивалася і швидко завоювала світовий ринок ножів. Вона поступово нарощувала асортимент товару, пропонуючи покупцям ножі високого класу, зроблені з кращою стали 154CM, D2 і CPM S30V. Зараз компанія укладає левову частку угод на вітчизняному і світовому ринку ножів.

Benchmade - авторитетний виробник. В даний час бренд заслужено визнаний кращим виробником інноваційних тактичних ножів. Величезною популярністю користуються складні моделі, заслужену любов отримали ножі Benchmade з фіксованою ручкою. Їх із задоволенням купують для правоохоронних органів і армії. Виробник не перестає дивувати споживачів новинками, які демонструють переваги сучасних технологій і новітніх інноваційних розробок.

Основні переваги. Ножі Benchmade виготовляють з кращих матеріалів, для виробництва використовують порошкові сталі, міцні композити класу G10, а також титан і інші природні матеріали. У компанії працюють кращі вітчизняні майстри, а також провідні світові дизайнери. Сьогодні саме вони створюють нові еталони, регламентуючи все більш жорсткі стандарти якості у виробництві ножових виробів.

В даний час кожна модель, починаючи від недорогих кишенькових ножів Griptilian до дорогих 710 Axis Lock, з неперевершеними експлуатаційними характеристиками, являє собою першокласний продукт, який ніколи не залежується на прилавку. Їх конструкція продумана до дрібниць, в ній все служить для комфорту і безпеки користувача. Надійна система фіксації леза, простий і надійний механізм активації ножа, зручні затискачі для його кріплення на поясі або в кишені дають можливість власнику легко маніпулювати ножем.

Якість його заточування бездоганне, тому вони мають відмінні характеристиками різу. Ергономічна рукоятка забезпечує надійне зчеплення з долонею користувача, тому ніж не ковзає навіть в мокрих руках. Такі ножі надійно захищені від впливу води, пилу і бруду, вони прекрасно переносять перепади температур, тому ними можна користуватися в будь-яку погоду: і в сильний мороз, і в спеку, і в дощ. Ножі Benchmade володіють оптимальними масогабаритними характеристиками тому їх легко і просто використовувати. Вони зручно розташовуються на долоні не обтяжений руку. У ножів потужний функціонал, незважаючи на компактність і малу вагу вони здатні виконувати безліч різноманітних тактичних завдань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані