Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10) - AT063583 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10) - AT063583 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10)

Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10) - AT063583

Код товару: AT063583
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 620, Діагональ дисплея 14", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro 64bit, Вага 1.4 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці VA
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-8250U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 250 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія Dell Latitude
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI, USB-C, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.4 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Dell Latitude 7490 (N079L749014ERC_W10)

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДИЗАЙН. ВИНЯТКОВА ЗРУЧНІСТЬ РОБОТИ. Ноутбук бізнес-класу з діагоналлю 14 "виконаний з високоякісних матеріалів. Опциональниє процесори Intel 7-го покоління або нові процесори Intel 8-го покоління.

ОФІС ВСЮДИ. Ноутбуки та пристрої "два в одному" Latitude володіють найнадійнішими і зручними функціями для повсякденної роботи, а також відрізняються вишуканим дизайном, завдяки якому пристрій стане предметом гордості для свого власника. Де б не довелося вам працювати - в дорозі, за столом або в кафе, - наші рішення допоможуть вам створити офіс в будь-якому місці.

МАТЕРІАЛИ ПРЕМІУМ-КЛАСУ. Цельнокорпусная конструкція забезпечує високу міцність і має стильний, елегантний зовнішній вигляд. Корпус пристрою має м'яке на дотик покриття. На задню кришку може бути нанесено покриття на основі вуглеводневої волокна.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА Користуйтеся технологією Bluetooth. Виберіть новий Latitude 7490, оснащений першою і єдиною в галузі активної антеною з керованим становищем діаграми спрямованості, і поліпшите якість бездротового зв'язку на 40%. Автоматично перемикаючись з перевантажених бездротових мереж на вільні, це унікальне рішення знижує небажані втрати підключення і затримки при передачі електронної пошти або відправці файлів в мережу.

ПРОСТОТА ВХОДА В СИСТЕМУ. Використовуйте вхід через Windows Hello з інфрачервоною камерою, яка розпізнає обличчя і забезпечує швидкий захищений доступ. Плавне і точне РУХУ. Модернізована сенсорна панель Microsoft Precision забезпечує поліпшене керування жестами і огляд.

Відчуйте різницю. Опціональний дисплей з високою роздільною здатністю з сенсорним введенням спрощує повсякденну роботу і робить її більш ефективною. Чудовий ДОЗВІЛ. Легкість конструкції і чудову якість зображення, яке не залежить від часу доби, досягаються завдяки дисплею з діагоналлю 14 ", дозволом Full HD (1920 x 1080) і вбудованою сенсорною панеллю з покриттям антивідблиску.

ЖИВЛЕННЯ ПРОТЯГОМ ВСЬОГО ДНЯ. Ноутбук оснащений акумулятором, заряд якого дозволить впевнено працювати протягом всього дня і ще довше переглядати відео і веб-сайти. А нова опціональна панель з надзвичайно низьким енергоспоживанням збільшує час роботи від акумулятора на 50%.

ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ. Ефективність роботи збільшується за рахунок опціональних процесорів Intel ™ восьмого покоління і твердотільних накопичувачів PCIe для оптимальної продуктивності.

ПАНЕЛЬ З НАДЗВИЧАЙНО низькими ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯМ. Новий дисплей Dell з надзвичайно низьким енергоспоживанням дозволяє вам працювати в дорозі ще довше без погіршення якості зображення.

Стикувального модуля DELL BUSINESS DOCK WD15: ДОПОМОЖЕ ДОСЯГТИ УСПІХУ. Стикувальний модуль Dell Business Dock WD15 дозволить вам швидко почати роботу. Стикувальний модуль USB-C з кращими показниками ефективності, сумісності і зручності управління забезпечує плавний перехід від мобільної роботи до роботи за столом.

Стикувального модуля DELL BUSINESS DOCK WD15. Підключайте ваш Latitude, а також один або два дисплея Full HD та інші периферійні пристрої, використовуючи всього один кабель з роз'ємами DisplayPort ™ і USB Type-C ™.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані