Ніж KAI Kershaw Atmos (4037) - AT063829 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж KAI Kershaw Atmos (4037) - AT063829 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж KAI Kershaw Atmos (4037)

Ніж KAI Kershaw Atmos (4037) - AT063829

Код товару: AT063829
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 76 мм, Матеріал клинка сталь 8Cr13MoV, Вага 54 г, Загальна довжина 175 мм, Товщина клинка 2.8 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 76 мм
Материал клинка сталь 8Cr13MoV
Общая длина 175 мм
Толщина клинка 2.8 мм
Материал рукояти G10
Виробник KAI
Вага 54 г
Опис

Придбати Ніж KAI Kershaw Atmos (4037) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпорація Kershaw протягом декількох десятиліть утримує впевнену позицію одного з чотирьох лідерів з виробництва клинків самого широкого спектру застосування.
Завдяки технологічним досягненням США і Японії, а також унікальному дизайну, і неперевершеної якості, ножі Kershaw стали однією з улюблених марок жителів Америки і знайшли шанувальників по всьому світу.
Складані ножі Kershaw легко впізнати по характерному, унікальному дизайну, над яким працювали такі відомі майстри, як: Frank Centofante, Rick Hinderer, Ernest Emerson, RJ Martin і багато інших.
Кожен з цих досвідчених фахівців зробив свій внесок у розвиток дизайну ножів, комбінація яких і допомогла створити ножі, пристосовані для будь-яких ситуацій.

Ніж KAI Kershaw Atmos (4037) - простий повсякденний дизайн від визнаного майстра Дмитра Синкевича (Dmitry Sinkevich) доведений до досконалості в складному ножі Kershaw Atmos.
Гострий клинок з нержавіючої сталі 8Cr13MoV оснащений високими рівними спусками і сатиновим фінішним поліруванням.
Вузьке лезо, у формі видозміненого Drop Point, відмінно справляється щоденним різом і частими інтенсивними навантаженнями.
Ніж відкривається дуже швидко і без зайвих зусиль, завдяки вбудованій шарикопідшипниковій системі KVT, активізується легким натисканням на невеликий плавник.

Рукоять ножа Kershaw Atmos виготовлена з чорного G-10 з центральною декоративною вставкою з переливчастого вуглепластика.
Вона досить легка і міцна, зручно лягає в руку і дозволяє впевнено маніпулювати 8-ми сантиметровим лезом.
Сталеві напрямні ножа служать надійною опорою всієї конструкції, а також кріпленням для запірного механізму Liner lock.
П'ята рукояті закінчується збільшеним металевою вушком для темляка, а також кріпленням витонченої кишенькової кліпси.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані