Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA) - AT063857 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA) - AT063857 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с выравниватель напряжения, либо консоль игровая, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить шлем vr в нашем магазине, а также строй инструментов с доставкой по Мелитополю.
  • Предлагаем вам товар фальцовщик, купить с доставкой в Каменец-Подольский, рекомендуем вам квартиры, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на видеокарты компьютер, предлагаем вам сделать выбор вр очков и заказать с доставкой в Сумах.
  • Быстро и удобно купить духовый, обратите внимание на игровые приставки, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA)
Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA)
Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA)
Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA)

Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA) - AT063857

Код товару: AT063857
Немає в наявності
Короткий опис:

Відеокарта Intel HD Graphics 620, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Бізнес, Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ, Операційна система Windows 10 Pro, Вага 1.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці TN
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i5-7200U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 500 ГБ
Тип ноутбука Бізнес
Серія HP EliteBook
Кардрідер 3-в-1
Веб-камера 1 MP (HD)
Інтерфейси і підключення LAN 10/100/1000 Мбит/с (Gigabit Ethernet), SmartCard, VGA выход (D-Sub)
Вага 1.8 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR4 - 2133 МГц
Аудіосистема HDA (High Definition Audio) (Bang & Olufsen)
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Опис

Придбати Ноутбук HP EliteBook 850 (Z2W87EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Бізнес-ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюди і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Серія Elitebook - серія ноутбуків від Hewlett-Packard, в якій застосовуються найсучасніші технічні розробки та технології. Це міцні ноутбуки з сучасним стилем, створені для тих, кому необхідна максимальна надійність і довговічність при інтенсивній експлуатації, виконання складних обчислювальних завдань, робота з найбільш ресурсоємними додатками і забезпечення захисту даних. В елітній серії представлені моделі з різною конфігурацією і розміром екрана від 12 до 17 дюймів.

Ноутбук HP EliteBook 850 G4

Розширення можливостей бізнесу і виконання роботи на найвищому рівні за допомогою ультратонкого, професійного ноутбука. Функції корпоративного класу, комплексні засоби безпеки і можливість спільної роботи дозволяють справлятися навіть з найскладнішими завданнями з оптимізованої ефективністю.

Ідеальне рішення для мобільної роботи, яке забезпечує максимальну надійність, високу продуктивність і потужні засоби роботи з графікою в керованих ІТ-середовищах в порівнянні з іншими пристроями свого класу.

Висока продуктивність, висока портативність
Збільшення швидкості обробки ресурсномістких бізнес-додатків і великих обсягів інформації. Поєднання високої продуктивності і великої місткості акумулятора завдяки процесору Intel® Core™ 7-го покоління і твердотільному накопичувачу PCIe Gen3. Збільшення продуктивності за допомогою пам'яті DDR4 об'ємом до 32 Гбайт.

Тонкий дизайн і відсутність потреби в адаптерах
Завдяки ультратонкому дизайну і нестандартних рішень ноутбук відкриває нові грані портативності. Даний ноутбук при своїй мінімальній товщині оснащений декількома роз'ємами, такими як повнорозмірні DisplayPort™, VGA, RJ-45, а також можливістю підключення док-станції.

Захист з функціями автоматичного відновлення
Технологія HP Sure Start Gen3 відстежує BIOS, самостійно відновлює платформу, відновлює BIOS до призначеного для користувача стану і підходить для централізованого управління на підприємстві.

Налаштуйте корпоративні образи системи з першого разу
Підвищіть якість і безпеку для користувача образів Windows за допомогою засобу HP Image Assistant, яке допомагає співробітникам ІТ-відділів створювати образи і виявляти проблеми, а також надає рекомендації та варіанти усунення проблем.

Збільшіть швидкість основних процесів ІТ-управління
Використовуйте HP Manageability Integration Kit для збільшення швидкості створення образу і управління апаратними компонентами, BIOS і засобами забезпечення безпеки в ході управління обладнанням за допомогою Microsoft SCCM.

Можливість швидкої зарядки
Всього за 30 хвилин батарею швидкої зарядки HP можна зарядити майже до рівня 50%.

Розкрийте потенціал аудіосистеми
Технологія HP Audio Boost забезпечує баланс між гучністю і чіткістю звуку і підвищує рівень низьких частот для поліпшення якості звучання мови.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані