Ноутбук Dream Machines X1070-15 (X1070-15UA33) - AT064168 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dream Machines X1070-15 (X1070-15UA33) - AT064168 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук Dream Machines X1070-15 (X1070-15UA33)

Ноутбук Dream Machines X1070-15 (X1070-15UA33) - AT064168

Код товару: AT064168
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA Geforce GTX 1070, Діагональ дисплея 15.6", Тип ноутбуку Ігровий, Об'єм SSD 500 ГБ, Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dream Machines
Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8700K
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Тип ноутбука Игровой
Серія Dream Machines X
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 3xUSB 3.0, HDMI, S/PDIF, Thunderbolt, USB 3.1 (Type-C), вход для микрофона, выход для наушников
Колір корпусу Чорний
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості подсветка клавиатуры
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Опис

Придбати Ноутбук Dream Machines X1070-15 (X1070-15UA33) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ще більше потужності!

Ноутбук X1070-15UA є мрією для кожного гравця. Це ноутбук має найсильніші компоненти на ринку, які будуть відповідати навіть самим вимогливим гравцям. Завдяки спеціальній системі охолодження, навіть найдовші години поєдинку не будуть проблемою для X1070-15UA. Грайте з високою якістю, повноті деталізації і гладкості.

Процесори Intel Core i7-8700K Overclockable адаптовані для новітніх ігор і додатків

Процесори 8-го покоління від Intel — це абсолютно новий рівень геймінгу. Завдяки новітнім технологіям процесори сімейства Coffee Lake забезпечують не тільки небачену міць, але і дарують надзвичайну швидкість роботи. Навіть самі складні завдання, такі як обробка графіки 4K і 3D-візуалізація, не є проблемою для 8-го покоління процесорів. працюють на мікро-архітектурі в 14нм Coffee Lee, що забезпечує ще більшу продуктивність при багатозадачних і мультимедійних роботах. Обробка гігантських обсягів даних ніколи не була настільки приємною і безпроблемною. Ігрові ноутбуки Dream Machines", завдяки 8-го покоління процесорів, стали ще більш ефективними, характеризуються меншим споживанням енергії при збереженні потужності і швидкості. Відтепер не хвилюйтеся про будь-які обмеження. Ноутбук X1070-15UA з процесором 8-го покоління є мрією для кожного гравця! Приготуйтеся до гри на безпрецедентному рівні завдяки технологіям 8-го покоління від Intel!

Процесор Intel Core i7-8700K Overclockable з розблокованим множником – безумовна перевага в грі!

Найважливішою перевагою цього процесора є розблокований множник, за допомогою якого ви можете розганяти частоту процессроа. Ні, ми не помилилися, ця модель процесора для настільних комп'ютерів, набагато потужніша, ніж мобільні версії.

Настільний процесор-з ним ваш ігровий ноутбук ще потужніший

Основне обмеження ігрових ноутбуків – мобільні версії процесорів, що в більшості випадків означає недолік продуктивності в порівнянні з настільними версіями. У моделях серії X ця проблема відсутня, оскільки в них використані процесори, призначені для настільних комп'ютерів. У зв'язку з цим ваш ноутбук буде швидше і потужніше мобільних аналогів.

Ще найкраща віртуальна реальність!

Нове покоління процесорів — це не просто потужність, швидкість роботи і плавний геймплей. Це також висока якість гри VR. Тепер, завдяки новітнім процесорам Intel, фільми та ігри в системі VR стануть ще цікавішими, ніж раніше. Пориньте у світ віртуальної реальності!

Технологія nVidia G-SYNC

Якщо регулярні розриви екрану поряд із затримками введення в кульмінаційні моменти гри регулярно псують ваші враження від геймплея, технологія NVIDIA G-SYNC вирішує ці проблеми. G-SYNC динамічно синхронізує швидкість регенерації дисплея з частотою зміни кадрів на графічній карті. При високій годині зміни кадрів Введення даних і відтворення результату на екрані відбуваються практично миттєво.

Всі деталі видно неозброєним оком

З таким високим дозволом, який забезпечує формат FHD (1920x1080), вам стають доступні практично самі дрібні деталі з високою якістю промальовування. Різниця буде помітна навіть при перегляді улюбленого серіалу. На сьогоднішній день важко уявити якісний ігровий ноутбук з роздільною здатністю меншим, ніж Full HD.

Матові монітори комфортні при будь-якому освітленні

Як часто ви стикалися з ситуацією, при якій перегляд улюбленого фільму або ігрова сесія ставали практично неможливими за відблисків на моніторі? З нашими ноутбуками ця проблема залишається в минулому! Матові дисплеї забезпечують чудові умови для роботи, навіть при наявності яскравого природного або штучного освітлення. Додатково слід зазначити, що матові поверхні екранів надають менший вплив на втому органів зору, що вкрай важливо під час багатогодинних ігрових баталій.

Блискавична швидкість передачі даних

Завдяки порту M. 2 і SSD-накопичувача, підключеного через нього, швидкості читання і запису даних тепер набагато вище, ніж раніше. У порівнянні з традиційними жорсткими дисками, швидкості читання і запису даних приблизно в 4 рази вище. Ряд моделей SSD накопичувачів можуть працювати ще швидше, дозволяючи копіювати дані зі швидкостями в кілька тисяч МБ / сек.

Оцініть улюблену музику по-новому!

Якість відтворення, об'ємний звук (surround sound), просунуті сценарії використання мікрофона – ось лише деякі з багатьох переваг додатка, розробленого компанією Creative. Звукова карта Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro перетворить ваш ноутбук в акустичну систему 5.1 при підтримці технології THX TruStudio Pro.

Thunderbolt 3 – найшвидший у світі порт!

Найсучасніший і швидкісний інтерфейс Thunderbolt 3 забезпечує передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с і послідовне підключення до двох моніторів з розширенням 4K. Більш того, цей роз'єм підтримує стандарт USB 3.1, що дозволяє використовувати його для зарядки інших пристроїв.

Dream Cooling – не перегрівайся!

Система охолодження ноутбука є одним з найважливіших параметрів, якими керуються геймери при виборі нової ігрової машини. Беручи це під увагу, системи охолодження в продуктах Dream Machines спроектовані таким чином, щоб забезпечувати більш низькі температури в порівнянні з продуктами конкурентів.

Мережевий адаптер Killer DoubleShot Pro з підтримкою технології Killer Shield

Мережевий адаптер Killer DoubleShot Pro, який використовується в ноутбуках Dream Machines, відповідає за пріоритезацію мережевого трафіку і безпека передачі даних. Користувач самостійно визначає пріоритети для різних додатків, як правило, віддаючи переваги комп'ютерним іграм. За рахунок одночасного використання адаптера Killer Gigabit LAN і Wi-Fi чіпа Killer AC-1535 технологія Killer DoubleShot Pro може знизити затримки в кілька разів порівняно з традиційними модулями.

Технологія Killer Shield відстежує весь мережевий трафік, забезпечуючи плавність процесів прийому і передачі даних. Все це робить геймплей стабільніше, ніж раніше.

Легкий і потужний

Незважаючи на високу продуктивність, ноутбук X1070-15UA при цьому досить легкий і компактний настільки, щоб завжди брати його з собою. Якщо ви шукаєте ідеальний компроміс між продуктивністю і розмірами, то створений спеціально для вас!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані