Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) - AT064695 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) - AT064695 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить промышленный, обратите внимание на уничтожитель бумаги, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить настольные в нашем магазине, а также умные смарт часы с доставкой по Днепродзержинску.
  • Предлагаем вам товар степлер электрический, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам смарт вотч, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на термометр гигрометр, предлагаем вам сделать выбор мышь нетбука и заказать с доставкой в Никополе.
  • Предлагаем ознакомиться с каталог флешек, либо коммутатор, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B)

Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) - AT064695

Код товару: AT064695
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта Intel UHD Graphics 600, Процесор Intel Celeron N4000 (1.1-2.6 ГГц), Діагональ дисплея 11.6", Тип ноутбуку Портативні, Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Операційна система без операційної системи,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Відеокарта Intel UHD Graphics
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 11.6
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Celeron N4000
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Об'єм SSD 64 ГБ
Сенсорний екран Multi-touch
Тип ноутбука Портативний
Серія Vinga Twizzle
Веб-камера 2 MP (Full HD)
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, miniHDMI, Комбинированный аудиоразъем
Колір корпусу Чорний
Вага 1.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості разворот корпуса на 360°, слот SSD M.2 SATA (2280)
Ширина 277 мм
Висота 15 мм
Глибина 187 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Типи внутрішніх накопичувачів eMMC
Опис

Придбати Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) - легкий трансформер, який зручно як використовувати вдома або в офісі, так і брати з собою в дорогу завдяки маленьким габаритам. При цьому корпус моделі - суцільнометалевий, що знижує ймовірність пошкодити пристрій випадковим ударом. Ноутбук стане надійним помічником для вирішення більшої частини повсякденних завдань сучасного користувача.


Процесор і пам'ять: особливості архітектури


Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) оснащений процесором Intel Celeron N4000 з тактовою частотою від 1.1 до 2.6 ГГц (автоматично змінюється в рамках діапазону, в залежності від навантаження). Об'єм оперативної пам'яті складає 4 Гб. Графічний адаптер - вбудований Intel UHD Graphics 600.


Вбудований SSD-накопичувач забезпечить швидкий доступ до інформації. А якщо його обсягу (64 Гб) вам здасться недостатньо - можна скористатися відповідним слотом і встановити додатковий ССД диск стандарту M.2. До речі, така зміна конфігурації ніяк не відобразиться на гарантії.


В цілому архітектура ноутбука не розрахована на великі навантаження, наприклад - вимогливі ігри. Але виробник позиціонує пристрій як компактне рішення для роботи або навчання. Для щоденних завдань, наприклад обробки документів або пошуку інформації в браузері, його потужності буде цілком достатньо. При цьому ціна Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) підійде навіть користувачам зі строгими бюджетними рамками.


Сенсорний поворотний екран


Одна з важливих переваг представленої моделі - сенсорний екран, виготовлений на базі матриці IPS, яка гарантує широкі кути огляду та реалістичну передачу кольорів. З огляду на роздільну здатність дисплея 1920х1080 пікселів (FullHD), користувач отримає чітку і реалістичну картинку при відтворенні будь-якого мультимедійного контенту. Задоволення від перегляду фільмів не знизить навіть невелика діагональ - 11,6 дюймів. Крім того, для максимально комфортного перегляду фото, відео або презентацій екран можна розгорнути на 360 градусів (режим консолі).


Безпека особистих даних


Ноутбук Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) оснащений сканером відбитків пальців. З одного боку, це надійно захистить вашу конфіденційну інформацію від сторонніх. Крім того, для розблокування пристрою вам не доведеться вводити довгі паролі.


Роз'єми та інтерфейси


Для підключення до ноутбука периферійного обладнання передбачений широкий набір інтерфейсів і роз'ємів:

  • комбінований аудіороз'єм;
  • два порти USB (2.0 і 3.0);
  • роз'єм miniHDMI;
  • спарений модуль для підключення Wi-Fi і Bluetooth.


Також передбачений вбудований картрідер для читання і запису карт пам'яті самого популярного формату microSD.


Підіб'ємо підсумки


Ноутбук-трансформер стане надійним щоденним помічником для більшості користувачів. Купити Vinga Twizzle J116 (J116-C40464B) особливо варто людям, які багато часу проводять в поїздках: ємність акумулятора забезпечить до 6 годин безперервної роботи на одному заряді, також зручно брати пристрій з собою завдяки невеликим розмірам і міцному корпусу.


Купуючи ноутбук в нашому інтернет-магазині, ви отримаєте сертифікований товар з гарантією від виробника та повний набір сервісних послуг. Доставка замовлення можлива по всій території України.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані