Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE) - AT964236 - купити Системні плати серверні в Києві й Україні, доступні ціни на Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE) - AT964236 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)
Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)
Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)
Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)
Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)
Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE)

Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE) - AT964236

Код товару: AT964236
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
сокет - 1151, слоти розширення - 2 x PCIe 3.0 x1, 2 x M.2, 1 x U.2, 2 x PCI-Eх 3.0 x16 (x16 or dual x8), 1 x PCIe 3.0 x16 (max at x2 mode) , модель чіпсету - Intel C246, тип оперативної пам'яті - DDR4, 128 ГБ, Форм-фактор - ATX,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Кількість процесорних роз'ємів 1
Слоти розширення 1 x PCIe 3.0 x16 (max at x2 mode), 1 x U.2, 2 x PCI-Eх 3.0 x16 (x16 or dual x8), 2 x PCIe 3.0 x1
Модель чіпсета Intel C246
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Кількість роз'ємів, шт. 4
Максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ
Кількість LAN-контролерів, шт 2
Підтримка RAID 1, 10, 5
Форм-фактор ATX
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Серверна материнська плата ASUS Pro WS C246-ACE (PRO_WS_C246-ACE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Материнські плати ASUS Pro Workstation призначені для професіоналів у галузі навчання штучному інтелекту, глибокого навчання, анімації, 3D-рендерінгу або виробництва мультимедіа. Материнські плати Pro Workstation - це ідеальне рішення для творчих професіоналів завдяки розширюваній графіці, великому сховищу, вражаючим можливостям підключення та винятковій загальній продуктивності та надійності. Кожна материнська плата включає програмне забезпечення для централізованого управління, тому вони також є ефективним та економічним варіантом для ІТ-адміністраторів.

Поліпшення доставки енергії

Pro WS C246-ACE підтримує новітні процесори Intel Xeon E і Core 9-го покоління, забезпечуючи стабільне живлення для забезпечення оптимальної продуктивності.

Зробіть вашу пам'ять швидше та надійніше

Pro WS C246-ACE підтримує пам'ять 4-DIMM до 128 ГБ. Код виправлення помилок (ECC) пропонує потужну основу для вашого складання та дає можливість Pro WS C246-ACE автоматично виявляти та виправляти помилки в однобітовій пам'яті, забезпечуючи надійну та оперативну роботу в критично важливих середовищах.

ASUS OptiMem

ASUS OptiMem зберігає цілісність сигналу пам'яті, спрямовуючи траси та переходи на оптимальний Рівень (ступінь) друкованої плати, а наша схема трасування T-Topology забезпечує синхронізацію сигналів за часом шляхом балансування довжин трас між слотами пам'яті.

ASUS Control Center Express

ASUS Control Center Express - цецентралізоване програмне забезпечення для управління ІТ-ресурсами, яке займає всього одну хвилину і призначене для зниження витрат на ІТ-операції та підвищення та покращення ефективності. Цей потужний та продуктивний інструмент дає можливість ІТ-адміністраторам віддалено керувати та контролювати декілька клієнтів у різних місцях та включає такі функції, як управління активами, розгортання програмного забезпечення та моніторинг. ASUS Control Center Express також дозволяє ІТ-персоналу візуалізувати розгортання, полегшуючи контроль в режимі реального часу.

Збройна скринька

Новий портал Armory Crate інформує вас про останні версії драйверів та BIOS. Його простий у використанні інтерфейс користувача може бути налаштований для відображення різної інформації, включаючионовлення безпеки та виправлення помилок.

Кулер з дизайну

Pro WS C246-ACE має найповніші засоби управління охолодженням, які можна налаштувати за допомогою Fan Xpert 4 або UEFI BIOS.

Intel Optane memory

Intel Optane™ - це революційна технологія енергонезалежної пам'яті підтримувана Pro WS C246-ACE. Модулі пам'яті Intel Optane прискорюють підключене сховище, скорочуючи час завантаження та завантаження, тому все працює швидше та швидше.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані