Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969) - AT985781 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969) - AT985781 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969)
Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969)
Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969)

Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969) - AT985781

Код товару: AT985781
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -пластиковий, класичний, вік -від 9 років, кількість деталей -971, Матеріал -пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Harry Potter
Возраст от 9 лет
Пол для девочек, для мальчиков
Количество деталей 971
Тип Класичний, Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Harry Potter Астрономічна вежа Хогвартса 971 деталь (75969) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

В Астрономічній вежі Хогвартса тебе чекають улюблені персонажі і чарівні функції і аксесуари. Тут ти побачиш безліч кімнат, знайомих тобі за фільмами про Гаррі Поттера. Зазирни в клас професора Горація Слізнорта разом з Гаррі, а потім вирушай на вечірку, організовану їм для видатних учнів. Поглянь на чарівні мандрагори в парнику, досліджуй спальню факультету Когтевран і вивчи дивовижне астрономічне обладнання.

Шанувальники Гаррі Поттера будуть просто зачаровані цієї Часовий вежею Хогвартса. Вона буквально наповнена легендарними місцями дії і реалістичними деталями.
Годинникова вежа Хогвартса LEGO Harry Potter (75969) буквально наповнена легендарними місцями дії, класними персонажами і реалістичними деталями з фільмів про Гаррі Поттера.

Іграшковий замок, повний пригод Гаррі Поттера

Граючи з цим набором LEGO, діти зможуть досліджувати все чудові кімнати чарівного замку школи Хогвартс разом з Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер, Горацием Слизорогом , Луна Лавґуд, Невіл Лонґботом, Роном Візлі, Лавандою Браун, Драко Мелфоя і совою букле. Вони зможуть відтворити епізоди з фільмів про Гаррі Поттера, в тому числі з фільму «Гаррі Поттер і Принц-напівкровка», а також придумати власні нескінченні пригоди за допомогою моделей знаменитих місць і фігурок популярних персонажів.

колекційні іграшки, чарівні мініфігурки і нескінченні пригоди

Якщо ви шукаєте подарунок для родича або кращого друга, то набори LEGO Harry Potter -саме те, що вам потрібно. Вони надають безмежні можливості для творчих ігор дітям, люблячим конструювати і грати з кубиками LEGO.

важливі особливості:

  • Діти зможуть відтворити захоплюючі пригоди в чарівному замку Хогвартс за допомогою фігурок улюблених персонажів, моделей легендарних місць дії і реалістичних аксесуарів, які чекають їх в наборі «Годинникова вежа Хогвартса» LEGO Harry Potter (75969)
  • у цій подарунковій моделі годинникової вежі Хогвартса ви побачите безліч відомих місць дії з фільмів про Гаррі Поттера, вісім мініфігурок популярних персонажів, фігурку сови букле і безліч реалістичних аксесуарів, в тому числі рослини мандрагори, листи, чарівні палички і книги заклинань
  • Діти виявляться в світі магії і зможуть відвідати урок професора зельеваренія і спеціальну вечірку, влаштовану ним для обдарованих учнів, доглядати за рослинами мандрагори в парнику, досліджувати вітальню факультету Когтевран, а потім відправитися на урок астрономії в сам ую високу вежу замку
  • Цей унікальний набір із серії (модельного ряду) LEGO Harry Potter, що включає в себе мініфігурки Драко Мелфоя і Невіл Лонґботом, стане чудовим подарунком для дітей у віці від 9 років.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані