Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361) - AT985839 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361) - AT985839 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)
Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361)

Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361) - AT985839

Код товару: AT985839
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -пластиковий, класичний, вік -6 +, кількість деталей -23, Матеріал -пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Super Mario
Возраст 6
Пол для девочек, для мальчиков
Количество деталей 23
Тип Класичний, Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Super Mario Фігурки персонажів 23 деталей в асорт. (71361) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario ! Почніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario -він може реагувати різними способами, борючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднаєтеся з наборами розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario , в якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї та поділіться своїми приголомшливими творіннями!


переходь на новий Рівень (ступінь) гри LEGO Super Mario , додавши в них 10 колекційних фігурок персонажів! У кожній упаковці ти знайдеш фігурку ворога Маріо і активує кубик, яким можна доповнити Стартовий набір. Хто виявиться всередині: Парагумба, Фаззі, спину або Жук Базз? А може бути, там Білл-куля, Боб-бомба, Іп Чіп, Блупер або Урчін? А може, страшна примара Піпа? Відкрий упаковку і дізнайся!

Діти зможуть зібрати всю колекцію з десяти фігурок ворогів Маріо, щоб придумати ще більш динамічні і захоплюючі рівні гри за допомогою стартового і ресурсних наборів LEGO Super Mario .
Інструкції по збірці можна знайти в кожній упаковці, а також в безкоштовному додатку LEGO Super Mario , яке також включає в себе цифрові інструменти перегляду, що роблять збірку ще більш захоплюючий. У додатку діти також зможуть поділитися своїми ідеями на безпечному форумі і знайти натхнення для створення нових цікавих моделей і веселих ігор.


Набори LEGO Super Mario стануть відмінним подарунком для дітей. Стартовий набір, ресурсні набори та набори підсилень, що пожвавлюють всіма улюбленого героя, надають безмежні можливості для ігор і розвитку творчих здібностей і навичок вирішення завдань.


Для того щоб скористатися всіма ігровими можливостями цих фігурок необхідний стартовий набір « пригоди разом з Маріо »(71360), що включає в себе фігурку Маріо LEGO . Коли Маріо LEGO стрибає на фігурки персонажів, щоб заробити монети, він демонструє різноманітні реакції.

Колекційний набір «Фігурки персонажів» стане відмінним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років і розширить можливості для ігор з їх стартовим набором LEGO Super Mario .
для ігор з цими персонажами не потрібні батарейки: додайте фігурки до стартового набору «Пригоди разом з Маріо », щоб придумати нові захоплюючі ігрові рівні. У кожній упаковці ви знайдете ілюстрований буклет з інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати фігурки самостійно.


Безкоштовний додаток LEGO Super Mario включає в себе цифрові інструкції по збірці, круті інструменти перегляду, ідеї для натхнення і творчих ігор і багато іншого. Відвідайте сайт компанії, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Інтерактивні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних або спільних ігр та дають можливість оживити улюбленого персонажа всієї родини, а також пропонують гравцям безліч творчих завдань по розширенню існуючих та конструювання нових моделей. Набори LEGO Super Mario сприяють розвитку у дітей творчих здібностей і навичок вирішення завдань.


Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO , гравцям не потрібно суперсила Зірочки! Всі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому кубики і деталі завжди легко з'єднуються і роз'єднуються. Фахівці LEGO Group піддають все кубики і деталі LEGO всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.


Кубики LEGO завжди надійно з'єднуються і легко роз'єднуються. Всі кубики і деталі LEGO відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані