Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112) - AT985854 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112) - AT985854 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)
Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112)

Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112) - AT985854

Код товару: AT985854
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -пластиковий, класичний, вік -10+, кількість деталей -1 163, Матеріал -пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Technic
Возраст 10
Пол для мальчиков
Количество деталей 1163
Тип Класичний, Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Technic Бетономешалка 1163 деталей (42112) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Набори LEGO < class="stagb"> Technic знайомлять дітей з світом інженерного мистецтва. Серія (модельний ряд) LEGO Technic включає в себе набори просунутого рівня для складання приголомшливих моделей з безліччю реалістичних функцій.


Для того щоб виконати роботу вчасно, на кожній великій будівельному майданчику повинна бути міцна бетономішалка. З «бетономішалка» LEGO Technic ти зможеш почати роботи з бетонування в лічені хвилини. Сідай за кермо і запусти барабан бетономішалки, щоб приготувати бетон. Готовий до розвантаження? Поверни барабан бетономішалки проти годинникової стрілки, щоб вивантажити бетон. Використовуй жолоб-воронку, щоб направити готову бетонну суміш туди, куди потрібно, і успішно виконати ще один будівельний проект.

Дітям сподобається вивчати роботу бетономішалки за допомогою цієї складної і цікавої моделі.

Пожвавите світ будівельної техніки для дітей, яким подобається вивчати роботу різноманітних механізмів. Маленьким любителям моделей транспортних засобів сподобається збирати набір «Бетономішалка» LEGO Technic (42112). Ця машинка з вісьмома колесами, крутиться мотором, що відкривається кабіною водія і великим змішувальним барабаном зовсім як справжня. Діти можуть повертати барабан вручну або включити автоматичний режим, щоб поспостерігати, як він обертається, поки вони катають бетономішалку. Якщо вони повернуть барабан проти годинникової стрілки, почнеться вивантаження бетону.

Придумувати нові творчі ігри з цим будівельним набором дуже просто. У набір входять 100 кубиків LEGO 1 x 1, які зображують бетон. Діти зможуть «змішувати» бетон в бетономішалці, а потім за допомогою спеціальної ручки повертати жолоб-воронку, щоб направляти бетонну суміш.

Конструктори LEGO Technic ідеально підходять для фанатів LEGO , готових до нових пригод. Ці машинки виглядають і рухаються зовсім як справжні, тому дітям сподобається збирати їх і грати з ними.

Діти, яким подобаються збірні моделі будівельної техніки, в наборі «Бетономішалка» LEGO Technic (42112) відкриють для себе безліч крутих функцій. Ця машинка з обертовим змішувальним барабаном виглядає і рухається зовсім як справжня.

Діти із задоволенням зберуть цю складну і цікаву модель з 1 163 деталей і зможуть вивчити всі функції іграшкової бетономішалки, в тому числі будуть «змішувати» 100 кубиків < class="stagb"> LEGO 1 x 1, що зображують бетон.

Повертайте барабан вручну, щоб приготувати бетон, або переведіть його в автоматичний режим, щоб поспостерігати, як він обертається, поки бетономішалка їде. Поверніть барабан проти годинникової стрілки, щоб почати вивантаження бетону, і використовуйте жолоб-воронку, щоб направляти його.

Діти, яким подобається будівельна техніка, будуть із задоволенням досліджувати всі функції цієї іграшкової бетономішалки. Вона стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 10 років.

Для ігор з бетономішалкою не потрібні батарейки, а це значить, що вони почнуться, як тільки діти дістануть конструктор з коробки.

У цей набір LEGO Technic входить буклет з інструкціями по збірці бетономішалки.

Всі конструктори LEGO Technic відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому кубики і деталі завжди легко з'єднуються.

Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору < b> LEGO Technic найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Бетономешалка розміром 42 см в довжину, 19 см у висоту і 12 см в ширину.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані