Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A) - AT989256 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A) - AT989256 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A)
Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A)
Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A)
Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A)
Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A)

Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 ''Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A) - AT989256

Код товару: AT989256
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
27, 5120 x 2880, Intel Core i5, 6 ядер, 12 потоків, Частота, ГГц -3.3, Частота Boost, ГГц -4.8, GPU -дискретна, Radeon Pro 5300, GPU -4 ГБ, RAM -8 ГБ, SSD -512 GB, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 5.0, 1 х Audio combo port, 4 x USB 3.0, 2 х Thunderbolt, 1 x RJ45, бездротова клавіатура, бездротова миша

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип ПК Рабочие станции
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Radeon Pro 5300
Об'єм встановленної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 512 ГБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 6 ядер
Оптичний привід отсутствует
Объем графической памяти 4 ГБ
Внешние порты и разъемы 1 х Audio combo port, 1xRJ-45, 2 х Thunderbolt, 4xUSB 3.0
Тип видеокарты дискретная
Частота процессора, ГГц 3.3
Беспроводная связь Bluetooth 5.0, Wi-Fi (802.11ac)
Тип графической памяти GDDR 6
Форм-фактор памяти SODIMM
Количество слотов 4
Тип пам'яті DDR 4
Частота установленной памяти 2666 MHz
Стандарт установленной памяти PC4-21300
Проводная сеть (LAN) 10/100/1000 Мбит/с
Тип экрана обычный
Матрица IPS
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Максимальный объем памяти 128 ГБ
Количество потоков 12 потоков
Поколение процессора Intel 10-th generation
Производитель чипа видеокарты AMD
Частота в Boost, ГГц 4.8
Опис
Придбати Комп'ютер Apple A2115 iMac 27 "Retina 5K/10th-gen. Intel Core i5 (MXWU2RU/A) Ви можете в компанії" А-ТЕХНО ", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

все в одному. все під силу

Тільки уявіть, за допомогою iMac можна втілити абсолютно все. у нього чудовий дизайн. Їм дуже зручно користуватися. Він оснащений всім необхідним, щоб вивести будь-яку ідею на зовсім інший рівень (ступінь). А нова модель iMac 27 дюймів ще потужнішим: більш швидкі процесори і графіка, збільшена пам'ять, накопичувач підвищеної ємності, розширені можливості аудіо і відео, більш просунутий дисплей Retina 5K. Це неймовірно універсальний комп'ютер. і тепер він став ще краще, ще швидше.

Виглядає казково красиво

На дисплеї Retina з підтримкою мільярда квітів і яскравістю 500 кд/м ² все виглядає краще. Фотознімки та графіка буквально оживають. Текст відображається неймовірно чітко. і вперше на iMac 27 дюймів використовується ті хнологія True Tone, з якої зображення виглядає більш природно. А ще в якості опції для дисплея є скло з нанотекстурой, максимально і в повному обсязі знижує відблиски.

Мінімум відблисків. Максимум деталей

Скло з нанотекстурой, яким вперше був оснащений монітор Pro Display XDR, тепер доступно в якості опції на iMac 27 дюймів. Вас вразить різниця в якості зображення, якщо на ваше робоче місце потрапляє яскраве сонячне світло, пряме світло від ламп або просто умови освітлення постійно змінюються. На відміну від звичайних матових покриттів, нанотекстура витравлена ??в склі за допомогою спеціальної технології. Завдяки цьому кількість відблисків зменшується без зниження контрастності, і якість зображення на дисплеї просто вражає.

Від швидкого до швидше швидкого

На iMac завжди використовуються потужні і продуктивні процесори. У максимально і в повному обсязі комплектації iMac 21,5 дюйма оснащується 6? Ядерним процесором Intel Core i7, що забезпечує необхідну потужність для роботи в Photoshop, монтажу відео або створення музики. А для моделі 27 дюймів можна вибрати аж до 10? Ядерного процесора Intel Core i9, щоб виконувати такі складні завдання, як леерінг десятків аудиодорожек або компіляція і тестування коду.

Неймовірно ефектна картина

Графіка на iMac виглядає приголомшливо. Модель 21,5 дюйма оснащується графічним процесором AMD Radeon Pro серії (модельного ряду) 500X. Ви також можете вибрати більш потужний і продуктивний AMD Radeon Pro Vega 20, щоб легко справлятися з такими завданнями, як 3D? Рендеринг або створення складних відеоефектів. А для моделі 27 дюймів можна вибрати процесор AMD Radeon Pro серії (модельного ряду) 5000 з пам'яттю GDDR6 об'ємом до 16 ГБ, щоб працювати з відео ультрависокої чіткості і створювати гри з максимально і в повному обсязі реалістичною графікою.

Більше місця. Вище швидкість

Тепер всі моделі iMac в стандартній конфігурації комплектуються флеш-накопичувачами SSD, які відрізняються підвищеною місткістю і неймовірною швидкістю роботи. А для моделі iMac 27 дюймів можна вибрати SSD? Накопичувач вражаючою ємності 8 ТБ зі швидкістю послідовного читання і запису до 3,4 ГБ/с. Це дасть можливість вам моментально відкривати будь-які фото і відео з вашої колекції, зберігати дуже великі файли і працювати в професійних додатках.

Класно видно. Круто чутно

Кришталево чітка відеозв'язок, чистісінька запис голосу, приголомшливе звучання музики і фільмів -iMac ідеально підходить для спілкування та розваг. Модель iMac 27 дюймів тепер оснащується камерою FaceTime HD 1080p і системою з трьох мікрофонів студійної якості. А чіп T2 взаємодіє з динаміками, дозволяючи застосовувати змінний еквалайзер і покращуючи якість басів, тому Ппрактіческі будь-який контент звучить потужно, збалансовано і чисто.

Секрет вашої безпеки

На моделі iMac 27 дюймів тепер використовується чіп Apple T2 Security Chip з співпроцесором Secure Enclave, який забезпечує роботу сховища зашифрованих даних і функції безпечного завантаження. Крім того, чіп T2 лежить в основі потужних можливостей камери FaceTime HD 1080p, розпізнавання осіб, поліпшення басів і функції «Привіт, Siri». Він також дає можливість перекодувати відео в форматі HEVC до двох разів швидше, ніж на моделях попереднього покоління.

Порти з безліччю можливостей

Кожен iMac оснащений двома надшвидкими портами Thunderbolt 3 (USB? C) і чотирма портами USB? A -це дає можливість підключати зовнішні накопичувачі, камери, монітори та інші потужні і продуктивні пристрої. На всіх моделях iMac передбачений порт 1 Gigabit Ethernet. А для iMac 27 дюймів тепер можна вибрати конфігурацію з портом 10 Gigabit Ethernet, щоб збільшити пропускну здатність передачі даних до 10 разів у порівнянні з моделями попереднього покоління. Крім того, всі iMac підтримують надшвидкісну зв'язок по Wi? Fi і Bluetooth. Модель 27 дюймів до того ж підтримує технологію Bluetooth 5.0, завдяки якій ви миттєво підключаєтеся до улюбленого контенту і бездротових пристроїв.

Перезаряджаються. Чудові

Миша Magic Mouse 2 і клавіатура Magic Keyboard ідеально працюють з iMac -і входять в комплект поставки. А якщо вам потрібні додаткові можливості, придбайте клавіатуру Magic Keyboard з вбудованою цифровою панеллю або трекпад Magic Trackpad 2.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані