Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black) - AT989943 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black) - AT989943 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)
Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black)

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black) - AT989943

Код товару: AT989943
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
робот, суха, волога, контейнер, Wi-Fi, 2000. Па, акумулятор, пилозбірник -0.48 л, ємність водяного бака -0.18 л, шнур -бездротової, 58 дБ, 345 х 345 х 96 мм, 3.8 кг, Колір -чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Тип пылесоса робот
Тип уборки влажная, сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления Wi-Fi
Емкость пылесборника 0.48 л
Емкость водяного бака 0.18 л
Длина шнура безпровідний
Рабочий радиус 150 м
Розмір 345 х 345 х 96 мм
Вага 3.8 кг
Колір Чорний
Мощность всасывания 2000 Па
Уровень шума 58 дБ
Тип питания акумулятор
Время работы на одном заряде 180 минут
Время зарядки 6 часов
Емкость аккумулятора 5200mAh
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure Black (S602-00Black) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Високоточна навігація

Робот-пилосос Roborock S6 Pure (S602-00) обладнаний точною лазерною технологією і навігацією, може нанести на карту ваш будинок, а потім очистити як одну кімнату, так весь будинок за допомогою декількох інтуїтивно зрозумілих натискань на смартфоні.

Компактний, сучасний дизайн

Робот-пилосос має відносно невеликий розмір -всього 350 x 350 x 96.5 мм, що дає можливість йому чистити вузькі простору в будинку.

в цілому, зовнішня структура версії Roborock S6 Pure нічим не відрізняється від S6. Проте, найбільш очевидна відмінність, яке відразу видно з S6 Pure, полягає в тому, що перелік функцій і возможностейьние клавіші мають тільки 2 кнопки замість 3 кнопок, як у звичайному S6.

Ліва кнопка використовується для включення/вимикання робота і має функцію відображення стану зарядки шляхом зміни світла:

  1. Білий світ: стан батареї вище 20%.
  2. Червоний: Рівень (ступінь) заряду батареї нижче 20% .
  3. Миготливий світло: почати зарядку.
  4. Червоний блимає: несправний.

Крім того, якщо ви натиснете праву кнопку (значок вдома) в режимі очікування або в режимі паузи, робот автоматично очистить область навколо (1.5 х 1.5 м). Після чистки робот повернеться в початкове точку з якої він почав прибирання.

Поліпшені чистячі здібності. Вологе прибирання.

Roborock S6 Pure (S602-00) оснащений і укомплектований насадкою з волосками, виготовленими з мікроволокнистого тканини з водовідштовхувальним дією, які прибирають більше бруду, не дряпаючи підлогу.

Крім того, пилосос з резервуаром для води на 180 мл, що дозволяє регулювати кількість води завдяки регулятору швидкості потоку води, витирає велику площу без необхідності заміни або додавання води на півдорозі.

Точне побудова маршруту прибирання

Завдяки наявності високоточного лазерного датчик (індикатор) а, пилосос може побудувати карту приміщення з точністю до 98% і зберігати в пам'яті до 3 карт, що дуже зручно при прибиранні багатокімнатної квартири або будинку.

Крім того, користувачі можуть синхронізувати робота з додатком по смартфону і вибрати потрібну зону очищення.

Висока сила всмоктування

S6 Pure з силою всмоктування 2000 Па, очистити кімнату від бруду, слідів піску на килимі, слизькому дерев'яному і кам'яному підлозі.

< p> Висока швидкість обертання щітки (до 15 000 об/хв) в комбінації з оптимальний конвекційним потоком повітря, дає можливість забезпечити стабільну потужність всмоктування, завдяки чому пилосос впорається з пилом, сміттям і шерстю домашніх тварин, прилип до килима або підлозі.

Розумний датчик (індикатор), двигун працює більш плавно

Процесор в S6 Pure (S602-00) був оновлений щоб допомогти пилососа адаптувати і обробляти передові алгоритми шляху, оптимізуючи маршрут очищення в реальному часі, не пропускаючи жодного місця в будинку.

Крім того, пилосос має ряд датчик (індикатор) ов навколишнього середовища і внутрішніх елементів, таких як акселерометр, датчик (індикатор) вологості, інфрачервоний датчик (індикатор) від падіння, компас, що допомагає S6 Pure визначати всі напрямки і автоматично повертатися до місця зарядки.

Віртуальна стіна

Робот-пилосос S6 Pure (S602-00) підтримує можливість створення віртуальної стіни і неробочий зони, яка не дає змоги роботу входити в ігрову зону дитини і не стикатися з рослинами в горщиках розміщених на підлозі.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані