Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia) - AT991015 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia) - AT991015 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia)
Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia)

Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia) - AT991015

Код товару: AT991015
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення -для додання обсягу, потужність -1000 Вт, кількість рівнів інтенсивності обігріву -2, колір -бордовий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 1000Вт
Призначення для придания объёма
Колір бордовый
Вага 630 г
Количество уровней интенсивности обогрева 2
Количество уровней интенсивности вентиляции 1
Количество сменных насадок 2
Розміри 424 х 153 х 8 см
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Фен-щітка POLARIS PHS 1002 fuchsia (PHS1002fuchsia) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Фен-щітка Polaris PHS 1002 буде кращим вибором для тих, у яких волосся середньої довжини або зачіска в стилі «каре».

Три режими швидкості і температури
При споживаної потужності 1000 Вт фен-щітка Polaris PHS 1002 має три режими швидкості і температури , які активуються за допомогою трехступенчатого перемикача. < B="" class="stagb"> Прохолодний повітряний потік можна використовувати для м'якого висушування волосся, а також на фінальних стадіях створення зачіски для більш надійної і довготривалої фіксації. < B="" class="stagb"> Помірний температурний режим підходить як для м'якого висушування, так і для дбайливого укладання. Для швидкої сушки і укладання можна використовувати інтенсивний потік повітря при високій температурі.

Автоматичне обертання насадки
Розокремивши пасмо волосся, захопивши її за допомогою насадки , а потім натиснувши і утримуючи кнопку багаторазових оборотів щітки, можна накрутити волосся на насадку. Для завивки волосся назовні необхідно використовувати кнопку обертання зі стрілкою вліво. Якщо волосся необхідно завити всередину, використовується кнопка зі стрілкою вправо.

Шнур на шарнірах
Шарнірний механізм мережевого шнура, що дозволяє йому обертатися на 360 градусів , не обмежуватиме ваші рухи. Така система захищає шнур від перекручень і перегинів.

Дві насадки
Фен-щітка Polaris PHS 1002 укомплектований двома насадками-гребінцями. Діаметр однієї з них становить 50 мм , і вона має міцне керамічне покриття , яке істотно спрощує сушку волосся і процес укладання. Діаметр інший насадки складає 35 мм , зроблена вона з термостійкого пластика.

Зручність зберігання фена-щітки забезпечує спеціальна петелька, за допомогою якої пристрій можна повісити там, де воно завжди буде під рукою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані