NAS Synology DS1520+ - AT991275 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology DS1520+ - AT991275 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Synology DS1520+
NAS Synology DS1520+
NAS Synology DS1520+
NAS Synology DS1520+
NAS Synology DS1520+
NAS Synology DS1520+

NAS Synology DS1520+ - AT991275

Код товару: AT991275
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - класичний, процесор - Intel Celeron J4125, системна пам'ять - 8192 Мб, кількість слотів для HDD - 5, типи HDD - 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, M.2 2280 NVMe SSD, кількість встановлених HDD - не встановлені, інтерфейси - Ethernet, порти - 2 x eSATA, 2 x USB 3.0, контролер RAID - є

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 5
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції горячая замена дисков
Підтримка рівнів RAID 1, 10, 5, 6, Basic
Порти 2 x eSATA, 2 x USB 3.0
Типи HDD, що підтримуються 2.5, 2.5, 3.5, M.2 2280 NVMe SSD
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Процесор Intel Celeron J4125
Тактова частота процесора 2020 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 4
Системная память 8192 Мб
Flash-память 8 Гб
Поддерживаемые файловые системы Btrfs, FAT
Поддержка IP-камер, до 40
В работе 36.67 Вт
Количество вентиляторов охлаждения 2шт
Тип установки напольний
Ширина 230 мм
Довжина 223 мм
Висота 166 мм
Вага 2.62 кг
Штрихкод 4711174723706
Виробник Synology
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати NAS Synology DS1520+ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Масштабована система NAS з можливістю прискорення SSD-кешу

Synology DiskStation DS1520+ - це ідеальна мережева система зберігання даних, найбільш зручна для малого бізнесу та любителів ІТ. Два вбудовані слоти для твердотільних накопичувачів M.2, а також технологія SSD-кешу Synology дають можливість підвищити продуктивність системних операцій вводу-виводу та різноманітних додатків. Завдяки можливостям масштабування DS1520+ ви можете почати з мінімальної конфігурації та розширити ємність системи зберігання за допомогою Synology DX517 у міру зростання обсягів даних.

Оптимізація продуктивності та ємності

DS1520+ має два вбудовані слоти для твердотільнихнакопичувачів M.2, що дозволяє використовувати всі переваги SSD-кешу Synology. Додайте SSD-кеш, щоб скоротити час відкликання операцій введення-виведення в 20 разів без використання (експлуатації) передніх відсіків для дисків. Підключивши два модулі розширення Synology DX517 можна додати ще 10 дисків для збільшення ємності системи зберігання.

Прискорення ресурсомістких різноманітних додатків

Більш потужний та продуктивний процесор прискорює роботу ресурсомістких різноманітних додатків. Новий 4-ядерний процесор прискорює індексування фотографій, скорочує час відгуку бази даних та підвищує ефективність відгуку веб-PHP. З легкістю розподіляйте свої фотографії за категоріями, керуйте файлами на комп'ютерах та мобільних пристроях та насолоджуйтесь неймовірно швидкими веб-програмами.

Зручнийдоступ до файлів та їх синхронізація

Synology Drive надає вбудований універсальний портал для доступу до даних у будь-який час та в будь-якому місці, а також синхронізації всіх файлів на різноманітних платформах, включаючи Windows, MacOS, Linux, Android та iOS.

Спільна робота у приватній хмарі в реальному часі

Synology Office – це спеціальний пакет для спільної роботи, який поєднує та поєднує в собі зручність загальнодоступних хмарних середовищ з конфіденційністю та безпекою приватних хмарних сховищ. З його допомогою можна спільно працювати над документами та електронними таблицями у захищеному середовищі.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані