Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB - AT1008623 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB - AT1008623 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB
Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB
Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB
Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB

Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB - AT1008623

Код товару: AT1008623
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 40 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 ( 20 Вт), CI +, 1 х оптичний аудіо, 2 х USB, 1 x SD Card, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), 3 х HDMI, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (200x200мм), 914 x 580 x 194 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SHARP
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Active Motion 600, Dolby Vision, HLG
Система цветности (поддерживаемые стандарты) PAL, SECAM
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 x SD Card, 2 х USB, CI, Component In (Y/Pb/Pr), антенный
Операційна система Android 9.0
Энергопотребление 110 Вт
Размеры с подставкой 914 x 580 x 194 мм
Размеры без подставки 914 x 539 x 82 мм
Вес с подставкой 68 кг
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор SHARP 4T-C40BN5EF2AB Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Телевізор Sharp 40BN5EA (4T-C40BN5EF2AB) . Дозвіл Ultra HD (3840 x 2160) -це можливість побачити навіть найдрібніші деталі неймовірно чіткого зображення. 4K телевізор забезпечує дозвіл в чотири рази перевищує Full HD. Насолоджуйтесь зображенням покладеним на прозорість і деталізація і неймовірною точністю відтворення дрібних деталей.

HDR зображення з неперевершеною динамікою

Виводити на телевізори з підтримкою HDR матеріали пропонують картину, яка набагато краще відображає те, як наші очі бачать реальний світ. Вугільно-чорний поєднує і поєднується з дуже світлими, щоб забезпечити Рівень (ступінь) реалізму недосяжна раніше, в телебаченні. HDR, нарешті, повною мірою дає можливість показати на екрані телевізора, красу світу, як наші очі бачать кожен день.

Дослідіть багатство можливостей, функцій і послуг, завдяки платформі Android TV

Ось телевізор типу Smart в повну версію. Подумайте про всі речі, за які ви любите свій смартфон або планшет. Тепер ви можете мати їх в більшому масштабі: на красивому екрані телевізора. TV з платформою Android TV дають можливість підключення різноманітних пристроїв, що працюють під управлінням Android, а також спільне використання (експлуатації) різноманітних додатків, відео та інших матеріалів. Це дійсно просто.

Відмінні розваги без проводів

Кінець з безладом. З легкістю перш ніж підключати його до Інтернету та інших пристроїв в домашній мережі, що виключає необхідність підключення кабелів. Ваш телевізор перетворить вітальню в мультимедійний центр розваг без використання (експлуатації) проводів.

Медіаплеєр телетекст нового покоління

HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) -це новий стандарт телебачення, гібридний, що з'єднує в собі типову емісію телевізійних сигналів, поряд з мультимедіа контентом, що надаються до телевізора через широкосмуговий інтернет. Одним з переваг HbbTV є інтеграція мультимедійного контенту з телевізійною передачею, що дає можливість підготувати інтерактивних телевізійних різноманітних додатків, що надають альтернативні контенту під час передачі в прямому ефірі.

Дивитися сотні телеканалів зі всього світу

Цей телевізор має і укомплектований тюнером DVB-S2, який дає можливість приймати сигнали телевізійного мовлення шляхом телебаченням. Стандарт DVB-S2 є продовженням стандарту DVB-S пропонує меншу пропускну здатність, необхідну для передачі HD-контенту, підвищуючи її якість. П з супутника дає можливість приймати істотно більшу кількість каналів ніж телевізор, кабельні або прийом антени, пропонуючи сотні каналів з усього світу.

Відмінна плавність рухомих зображень

Оптимізація руху Active Motion 600 підвищує чіткість зображення і забезпечує плавний рух під час швидко мінливих сцен. Завдяки цьому рішенню розмиття рухомих об'єктів є недійсним, а образи, відображені в природним чином. Чим вище значення AM тим краще якість зображення в найдинамічніших сценах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані