Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB - AT1008749 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB - AT1008749 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB
Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB

Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB - AT1008749

Код товару: AT1008749
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 65 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 35 Вт (10 + 10 + 15), CI +, 1 х оптичний аудіо, 3 х USB, 1 x SD Card, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), 3 х HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi -тобто, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (600x300мм), тисяча чотиреста шістьдесят один x 904 x 283 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SHARP
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (600x300мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Active Motion 600, Dolby Vision, HLG
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 35 Вт (10+10+15)
Інтерфейси підключення 1 x SD Card, 3 х USB, CI, Component In (Y/Pb/Pr), антенный
Операційна система Android 9.0
Энергопотребление 180 Вт
Размеры с подставкой 1461 x 904 x 283 мм
Размеры без подставки 1461 x 850 x 87 мм
Вес с подставкой 2,1 кг
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор SHARP 4T-C65BN5EF2AB Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Телевізор Sharp 4T-C65BN5EF2AB забезпечує широкий діапазон можливостей підключення. Android TV пропонує користувачам сучасний і інтуїтивний підхід, що забезпечує більше можливостей ніж просто перегляд контенту. Той же Google асистент, який ви використовуєте на смартфонах дасть можливість отримати швидкий доступ до контенту, управління пристрою за допомогою голосових команд.
Дозвіл 4K
Дозвіл, в чотири рази перевищує Full HD, неперевершені враження від перегляду завдяки високої чіткості зображення і розширеному діапазону передачі кольорів. Вбудована технологія підвищення і поліпшення якості зображення перетворює матеріали всіх типів в формат 4K.
Модуль Ace Pro Ultra
Ця потужна і продуктивна технологія оптимізації зображення аналізує і підсилює входять відеосигнали для точної передачі кольорів, підвищення і поліпшення різкості і придушення шумів. Результатом стає чітка, але природна картинка.
Google Assistant
Android-телевізор з Google Assistant забезпечує більш зручний перегляд. Швидкий доступ до розваг, управління інтелектуальними пристроями, отримання відповідей на екрані і багато іншого за допомогою голосу. Натисніть кнопку Помічник на пульті ДУ, щоб почати роботу.
Android TV Homepage
Отримайте доступ до більш ніж 500 000 фільмів і серіалів, грайте в музику і гри, змонтуйте фільми з практично будь-якого пристрою на телевізорі і додавайте додатки, які ви використовуєте тільки на Android ТВ.
Віддалене додаток для Android TV
Віддалене додаток Android TV є найшвидшим і простим способом досліджувати фільми, музику та інший контент для вашого Android TV. Використовуйте свій голос для швидкого пошуку улюблених фільмів, новин або музики.
HDR -розширений динамічний діапазон
Технологія HDR підвищує ступінь контрастності і розширює палітру кольорів для більш реалістичною і природної передачі зображень.
Active Motion 600
Традиційні рідкокристалічні дисплеї (ЖК-дисплеї) розмивають зображення при передачі рухів. Технологія Active Motion підвищує чіткість при передачі динамічних сцен, створюючи додаткові кадри за рахунок використання (експлуатації) потужного графічного процесора і високошвидкісних ЖК-панелей.
Звук harman/kardon
Гарне зображення повинно супроводжуватися хорошим звуком. Тому всі телевізори Sharp (з діагоналлю від 32 ") оснащений і укомплектовані спеціально розробленої звуковою системою harman/kardon, що створює справжній« ефект кінотеатру ».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані