Телевізор TCL 65P815 - AT1023725 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор TCL 65P815 - AT1023725 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор TCL 65P815
Телевізор TCL 65P815
Телевізор TCL 65P815
Телевізор TCL 65P815
Телевізор TCL 65P815
Телевізор TCL 65P815

Телевізор TCL 65P815 - AT1023725

Код товару: AT1023725
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, 65 ", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, 2 х 10 (20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45 , 2 х USB, CI, 3 х HDMI, Headphone, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (400x200мм), 1 444 x 886 x 319 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TCL
Диагональ экрана 65''
Частота развертки панели 50 Гц
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (400x200мм)
Wi-Fi есть
Тип матриці VA
Тип подсветки LED подсветка
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 3 х HDMI, CI
Операційна система Android
Энергопотребление 120 Вт
Размеры с подставкой 1444 x 886 x 319 мм
Размеры без подставки 1444 x 838 x 79 мм
Вес с подставкой 18.6 кг
Bluetooth есть
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор TCL 65P815 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

4K HDR PRO: чудова контрастність, яскраві точні кольору і найдрібніші деталі

Останній стандарт для контенту 4K UHD - High Dynamic Range. Це істотно розширює діапазон як контрасту, так і кольору. HDR PRO створює чудово деталізовані зображення з точною передачею світлих і темних відтінків. Крім того, HDR PRO в поєднанні з Motion Clearity Pro і багатим поліпшенням кольору забезпечує чудовий розширений динамічний діапазон, забезпечуючи більш чисті і насичені кольори навіть в швидко рухомих сценах. Насолоджуйтеся більш яскравими і глибокими зображеннями, більшою контрастністю, розширеним діапазоном кольорів і деталей, як ніколи раніше.

SMART HDR покращує власний HDR і перетворює SDR в HDR.

Оскільки HDR-контент і джерела ще не досягли висот популярності, SMART HDR оновлює контент зі стандартним динамічним діапазоном (SDR) до якості зображення HDR, дозволяючи глядачам насолоджуватися всім своїм улюбленим контентом з максимально і в повному обсязі можливою якістю зображення. Крім того, для нативного HDR-контенту SMART HDR динамічно покращує контент і адаптує його до можливостей екрану. Завдяки ідентифікації сцени AI і HDR SMART HDR покращує як темні, так і яскраві сцени. У темних сценах він збільшує Рівень (ступінь) яскравості, щоб показати об'єкти, приховані в більш темних тінях. У сценах з більш яскравим вмістом SMART HDR збільшує коефіцієнт контрастності, щоб відокремити об'єкти від фону. Це робить зображення більш багатошаровим і багатим, в результаті чого на екрані з'являється більше деталей, що в цілому робить зображення більш реалістичним.

Ясність руху для плавного зображення і поліпшеного руху

В швидких діях ви не хочете втрачати жодної деталі. Запатентований програмний алгоритм MEMC TCL робить все можливе, коли ви дивитеся і насолоджуйтеся спортивні передачі, динамічні шоу або фільми. Допомагає зменшити розмитість відображення руху і звести сліди руху до мінімуму - ваші враження від перегляду завжди будуть кришталево чистими.

Dolby Vision - Atmos: приголомшливий реалізм, який ви ніколи не побачите, почуєте і відчуєте.

Dolby Vision HDR забезпечує виняткову передачу кольору, контраст і яскравість на екрані, змінюючи ваші враження від перегляду. Dolby Atmos переносить вас в історію з рухомим звуком, який обтікає вас із захоплюючою дух реалістичністю.

Android TV для простих і необмежених розваг

Android TV поставляється з вбудованим Google Home і Google Assistant. Знайдіть найостанніший блокбастер, перевірте рахунок у великій грі або вимкніть світло - і все це, не припиняючи перегляду. Android TV також дає можливість транслювати контент UHD прямо на телевізор і насолоджуватися власними додатками 4K HDR на великому екрані. Інноваційні функції, такі як картинка в картинці (PIP), просте перемикання завдань, розраховані на багато користувачів облікові записи або бічні настройки, гарантують, що улюблений контент всієї родини завжди буде на першому плані. Google Асистент недоступний для деяких мов і країн. Google Assistant вимагає підключення до Інтернету. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Android TV від TCL з поліпшеним голосовим управлінням в режимі гучного зв'язку робить життя простіше і зручніше.

TCL Android TV пропонує можливість роботи з телевізором без допомоги рук (управління в далекій зоні). Без пульта дистанційного керування ви можете використовувати свій голос для доступу, запуску та управління контентом, включення телевізора, перемикання входів, регулювання гучності, пошуку контенту і багато чого іншого на відстані. Це так просто, розмовляйте зі своїм телевізором, як з друзями! Голосове управління в режимі гучного зв'язку недоступно для деяких мов і країн. Необхідне підключення до Інтернету/передачі даних. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Зустрітися зі своїм Google Асистентом

Задавайте їй питання. Скажи йому, що потрібно робити. Це ваш особистий Google, який завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій. Запитай у нього що завгодно. Скажи йому, що потрібно робити. Керуйте домашніми пристроями. Google Асистент недоступний для деяких мов і країн. Google Assistant вимагає підключення до Інтернету. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Alexa дає можливість вашому голосу керувати вашим світом

Amazon Alexa живе в хмарі і постійно стає розумнішою. Попросіть Alexa включити музику, почути новини, дізнатися погоду, відрегулювати гучність телевізора, перемкнути телеканал, управляти розумним будинком і т. Д Сумісність з Alexa дає можливість вам використовувати ваші пристрої Amazon Alexa, включаючи Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot і Echo Plus (купуються окремо), для управління телевізором.

дивіться і насолоджуйтеся Netflix в 4K

HDR Netflix - один з найбільших інтернет-телеканалів в світі, що пропонує широкий спектр програм, призначених для кожного. дивіться і насолоджуйтеся програми, заплановані спеціально для вас, в тому числі оригінальні серіали Netflix, відмічені нагородами фільми і документальні фільми. Тепер є як 4K UHD HDR. Виконавши вхід.

дивіться і насолоджуйтеся YouTube в 4K

З YouTube ви можете бачити, що дивиться весь світ: з найпопулярніших музичних кліпів, відеоігор і популярних розважальних програм, через новини та багато іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться з друзями і дивіться і насолоджуйтеся контент на будь-якому пристрої, тепер доступному в якості 4K UHD.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані