Телевізор Blaupunkt 43FE265 - AT1027876 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Blaupunkt 43FE265 - AT1027876 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Blaupunkt 43FE265
Телевізор Blaupunkt 43FE265
Телевізор Blaupunkt 43FE265
Телевізор Blaupunkt 43FE265

Телевізор Blaupunkt 43FE265 - AT1027876

Код товару: AT1027876
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Smart TV, з Wi-Fi, 43 ", 1920 x 1080, з HDR, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, 2 x 8 (16 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, Composite In (AV), 3 х HDMI, Headphone, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (200x200мм), 966 x 609 x 209 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Blaupunkt
Диагональ экрана 43''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (200x200мм)
Wi-Fi есть
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 8mc
Технологии улучшения изображения HDR 10+
Мощность динамиков 2 x 8 (16 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 3 х HDMI, CI
Операційна система Android
Энергопотребление 74 Вт
Размеры с подставкой 966 x 609 x 209 мм
Размеры без подставки 966 x 559 x 67 мм
Вес с подставкой 6.5 кг
Bluetooth есть
Разрешение экрана 1920 x 1080
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Контрастность 4000:1
Опис
Придбати Телевізор Blaupunkt 43FE265 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Blaupunkt 43FE265 - 43 "FullHD телевізор на офіційному Android TV.

  • Android TV 9.0 - популярні сертифіковані мультимедійні сервіси на великому екрані
  • FullHD (1920х1080) - дає можливість повністю зануритися в те, що відбувається на екрані і не упустити ніяких деталей
  • Бездротові інтерфейси Bluetooth і WiFi - підключення домашньої мережі WiFi і бездротових пристроїв ще ніколи не було таким простим
  • Сервіси Google - інтелектуальні системи розумного будинку

Операційна система Android TV
Blaupunkt 43FE265 дає можливість дивитися на великому екрані онлайн-трансляції та відео з YouTube, встановлювати популярні сертифіковані програми з Google Play маркету, насолоджуватися улюбленими і популярними іграми на великому екрані. Офіційна підтримка і постійні оновлення операц іонної системи.

Сервіси Google - інтелектуальні системи розумного будинку

Google Play Market
Тільки сертифіковані додатки в телевізорі Blaupunkt 43FE265. Максимум комфорту від використання (експлуатації) різноманітних додатків на великому екрані. Отримати доступ до сервісів Megogo, Netflix і багатьом іншим програмам - простіше нікуди.

Google Assistant
Голосове управління домашніми пристроями екосистеми і пошуку контенту. Google Assistant перетворився на незамінного помічника в пошуку інформації та управлінні компонентами розумного будинку.

Chrome Cast
Трансляція відео, фото, музики з комп'ютера, телефону, планшета і сховищ медіа на великому екрані телевізора. Доступ до свого контенту ще ніколи не був таким простим.

Грайте разом з Android
Насолоджуйтесь поодинокими і розрахованими на багато користувачів іграми як в онлайн, так і офлайн-режимі на телевізорі з діагоналлю 109 см.

Бездротові інтерфейси Wi-Fi і Bluetooth

Wi-Fi
Підключитися до домашньої бездротової мережі, що може бути простіше? Це зможе зробити навіть дитина. ТВ самостійно знайде доступні для підключення мережі, вам залишається тільки ввести пароль і безмежні можливості всесвітньої павутини стануть доступні.

Bluetooth
Використовуйте Bluetooth з'єднання для підключення навушників або ігровий гарнітури, ігровий консолі, використання (експлуатації) сумісного пульта з підтримкою технології Bluetooth і інших.

Ідеальна настройка зображення для кожного режиму перегляду
Попередньо встановлені режими налаштувань такі як «Кіно», « Спорт »,« Музика »і т.д., оптимально підходять під відповідні сценарії використання (експлуатації) так як мають найкращі настройки кольору, контрастності і яскравості.

Особлива конструкція звукової системи« оживляє »відбувається на екрані.
Якісна звукова система дасть можливість отримати насолоду від твором в тому вигляді в якому його задумав і створив автор. А встановлені режими налаштувань звуку дозволять підібрати оптимальний режим по перегляд фільму, концерту або гру.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані