Телевізор Blaupunkt 50UN265 - AT1027883 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Blaupunkt 50UN265 - AT1027883 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Blaupunkt 50UN265
Телевізор Blaupunkt 50UN265
Телевізор Blaupunkt 50UN265
Телевізор Blaupunkt 50UN265
Телевізор Blaupunkt 50UN265
Телевізор Blaupunkt 50UN265

Телевізор Blaupunkt 50UN265 - AT1027883

Код товару: AT1027883
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, 50 ", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (300x200 мм), 1117 х 697 х 214 мм, 9.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Blaupunkt
Диагональ экрана 50''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (300x200 мм)
Wi-Fi есть
Время отклика матрицы 8mc
Технологии улучшения изображения HDR 10+
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 4 х HDMI, антенный
Энергопотребление 120 Вт
Размеры с подставкой 1117 х 697 х 214 мм
Размеры без подставки 1117 х 645 х 63 мм
Вес с подставкой 10 кг
Bluetooth есть
Штрихкод 6901952050027
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Контрастность 6 000: 1
Опис
Придбати Телевізор Blaupunkt 50UN265 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ULTRA HD ТЕЛЕВІЗОР BLAUPUNKT НА ANDROID TV З ПІДТРИМКОЮ HDR

Android TV 9.0
популярні сертифіковані мультимедійні сервіси на великому екрані

Дозвіл 4К
ви не пропустіть ніяких деталей і зможете повністю зануритися в те, що відбувається на екрані

Технологія High-Dynamic Range (HDR )
істотно розширює кольору телевізора і його контрастність
Бездротові інтерфейси Bluetooth і WiFi 2,4/5 ГГц
підключення бездротових пристроїв і домашньої мережі WiFi ще ніколи не було таким простим

деталізації та реалістичності зображення
Завдяки телевізору Blaupunkt з 4К UHD, вам тепер доступний новий рівень (ступінь) зображення надвисокої чіткості. Пориньте в світ з максимально і в повному обсязі деталізованої картінкойю. Незалежно від відстані, на якому знаходиться глядач, він не упустить навіть самих незначних, на перший погляд, деталей.

БАРВИСТИЙ СВІТ МОЖЛИВОСТЕЙ НА ВАШОМУ ЕКРАНІ
Насичена і реалістична картинка забезпечується за рахунок технології High-Dynamic Range, яка виводить деталізацію на абсолютно новий рівень (ступінь), а також істотно розширює кольору і контрастність зображення.

БІЛЬШЕ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ СЕРВІСІВ
Телевізор підтримує операційну систему Android TV, яка істотно розширює ваші можливості. Ви можете встановлювати популярні сертифіковані програми з Google Play маркету, дивитися відео і трансляції з YouTube на великому екрані, а також грати в улюблені ігри. Операційна система має офіційну підтримку і постійно оновлюється.
СЕРВІСИ GOOGLE - ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ системи розумного будинку

Google Play Market
В телевізорах Blaupunkt використовуються тільки сертифіковані програми. Тепер ви легко отримаєте доступ до сервісів Netflix, Megogo і іншим додаткам. Насолоджуйтесь комфортним використання (експлуатації) м різноманітних додатків на великому екрані.

Google Assistant
Керуйте пошуком контенту і пристроями екосистеми шляхом голосових команд. Google Assistant без сумнівів стане незамінним помічником в управлінні елементами розумного будинку і пошуку інформації.

Chrome Cast
Доступ до контенту, який вас цікавить став ще простіше. Телевізор Blaupunkt може транслювати музичні треки, відео і фото з інших пристроїв: планшетів, смартфонів, комп'ютерів, а також сховищ медіа.

ГОЛОСОВИЙ ПОШУК
Скористайтеся функцією голосового пошуку, щоб швидко знайти необхідну вам інформацію, музику, фільми або для того, щоб створити нагадування.

ГРАЙТЕ нА ВЕЛИКОМУ ЕКРАНІ
Грайте в розраховані на багато користувачів і одиночні гри разом з Android. Насолоджуйтесь грою онлайн і в офлайн режимі. Телевізор забезпечить реалістичну картинку з насиченими кольорами і чудовим звуком.

БЕЗДРОТОВІ ІНТЕРФЕЙСИ WI-FI І BLUETOOTH

WiFi 2,4/5 ГГц
максимально і в повному обсязі просте підключення до бездротової мережі інтернет дасть можливість вам швидко отримати доступ до улюбленого контенту. Телевізор самостійно знайде мережу для підключення, вам досить буде тільки ввести пароль.

Bluetooth
Завдяки вбудованій системі Bluetooth, ви без проблем підключите ігрову гарнітуру або навушники, а також ігрові консолі. Система також дає можливість використовувати спільний пульт (що підтримує технологію Bluetooth) та інші аксесуари.

СЛОТ РОЗШИРЕННЯ СI +
Якщо оператор використовує платні канали, слот розширення СI + інтерфейс дає можливість використовувати карту доступу прямо разом з телевізором, обходячись без додаткових зовнішніх пристроїв.

КРАЩЕ ЗОБРАЖЕННЯ ДЛЯ практично будь-якого РЕЖИМУ ПЕРЕГЛЯДУ
Виберіть один з попередньо встановлених режимів «Музика», «Спорт», «Кіно " і т.д. Вони забезпечать оптимальну яскравість, контрастність і налаштування кольору для відповідних сценаріїв використання (експлуатації).

СПЕЦІАЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ ЗВУКОВИЙ СИСТЕМИ
Слухайте твори в самому високій якості. Звукова система забезпечить чудове звучання і дасть можливість отримати насолоду від всіма деталями музичного треку або фільму. За допомогою встановлених звукових налаштувань можна швидко вибрати необхідний режим для перегляду фільму, концерту або гри.

СТИЛЬНИЙ мінімалістичний ДИЗАЙН
Телевізор Blaupunkt ідеально впишеться в Ппрактіческі будь-який інтер'єр. Безрамковий пристрій розроблений таким чином надає дизайну вишуканість і строгість, а також дає можливість стерти кордони під час перегляду контенту.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані