Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA - AT1031376 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA - AT1031376 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA

Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA - AT1031376

Код товару: AT1031376
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
QLED - телевізор, 8K-телевізори, 75 ", 7680 x 4320, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 70 Вт, 1 х оптичний аудіо, 2 х USB, CI, 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (400x400мм), 1672.5 x 1054.3 x 317.5 мм, 34.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 75"
Тип телевизора 8K-телевизоры, QLED - телевизор
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (400x400мм)
Wi-Fi есть
Тип матриці QLED
Технологии улучшения изображения 100% Color Volume with Quantum Dot, Adaptive Picture, Auto Motion Plus, Dialog Enhancement, Direct Full Array, Direct Full Array 24x, HDR 10+, HLG, Ultimate 8K Dimming Pro, Ultra Black
Мощность динамиков 70 Вт
Інтерфейси підключення 2 х USB, 4 х HDMI, CI, антенный
Операційна система Tizen
Энергопотребление 404 Вт
Размеры с подставкой 1672.5 x 1054.3 x 317.5 мм
Размеры без подставки 1672.5 x 958.0 x 25.4 мм
Вес с подставкой 43.8 кг
Частота обновления PQI 4500
Процессор изображения Quantum Processor 8K
Bluetooth есть
Штрихкод 8806090341533
Разрешение экрана 7680 x 4320
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Официально импортированный ТВ, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор Samsung QE75Q800TAUXUA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Новий вимір реалістичності зображення
< class="stagb"> Реальна роздільна здатність 8K
Відчуйте силу кожної сцени з неймовірним дозволом 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення і дозволом в 4 рази вище, ніж UHD 4К. Процесор Quantum 8K здатний покращувати зображення низької якості до вирішення 8К.

Абсолютна реалістичність завдяки штучному інтелекту
Процесор Quantum 8K
потужний і продуктивний інтелектуальний процесор Samsung в поєднанні з 8K AI масштабуванням і адаптованим режимом зображення забезпечує найкращі умови для перегляду контенту. Цей процесор дає можливість в повній мірі використовувати всі переваги дозволу 8K.

Ваш улюблений контент в якості 8К
8K AI масштабування
Інтелектуальні здатності Quantum 8K дають можливість масштабувати контент до рівня 8К завдяки машинному обученію.Технологія AI масштабування створює текстури без перешкод, підвищує контурну різкість об'єктів зображення і усуває шуми на піксельному рівні. Ви побачите досконале зображення.

Освітленість не впливає на якість
Адаптивний режим зображення
Яскравість зображення на екрані автоматично регулюється в залежності від рівня зовнішньої освітленості. Оцініть вчинене якість зображення незалежно від часу дня або типу контенту.

Відкрийте для себе нові рівні деталізації і глибини
Повна пряма підсвічування 24х (82 "- 32х; 55 "- 20х)
Багатозонна матриця світлодіодів підсвічування з регульованою яскравістю світіння дає можливість точно управляти яскравістю найсвітліших і темних фрагментів сцени на екрані. Ви оціните точність передачі деталей зображення з вражаючою контрастністю.

Звук, наступний за об'єктом на екрані
Технологія Object Tracking Sound +
з технологією Object Tracking Sound + звук переходитиме по екрану, слідуючи за об'єктом в кожній сцені. А вбудовані додаткові динаміки створюють по-справжньому імерсивні тривимірне звучання, занурюючи вас в епіцентр подій.

Будь-яке місце перед телевізором - найкраще
широкий кут огляду
Кожна деталь зображення видно під будь-яким кутом до екрану. Надзвичайно широкий кут огляду забезпечує стабільно високу якість зображення навіть якщо ви сидите в стороні від екрану. Тепер будь-яке місце перед екраном - найкраще.

Виняткова деталізація
Quantum HDR 16X
Кожен нюанс і деталь зображення оживають, відрізняються точною передачею кольору і глибокої контрастністю. Технологія HDR10 + оптимізує колірні тони кожної сцени, завдяки чому ви можете бачити найдрібніші деталі зображення.

Мільярд відтінків природного кольору
100% колірної обсяг з технологією квантових точок
Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення. Завдяки 100% обсягу кольору, технологія Квантових точок перетворює світло в приголомшливу колірну палітру, причому якість передачі кольору при цьому залишається стабільним при будь-якому рівні яскравості.

Покращений ігровий режим
< class="stagb"> Функція Real Game Enhancer +
Оцініть чудову якість зображення без спеціальних налаштувань параметрів для ігрового режиму. Гарантуючи високу чіткість передачі руху обумовлена ??відсутністю ореолу навколо об'єктів і розмиття зображення навіть в найдинамічніших ігрових сценах. Відмінна видимість деталей зображення навіть в найтемніших сценах, а звук відмінно синхронізується з діями героїв на екрані. Технологія AMD FreeSync зменшує поява шлейфа і тремтіння зображення, що дає можливість вам завжди залишатися переможцем.

Ви не пропустите жоден діалог
Активний підсилювач мови
Якщо ви дивитеся і насолоджуйтеся ТБ в галасливій обстановці - будьте впевнені, що не пропустіть практично нічого важного.Технологія Active Voice Amplifier (AVA-Активний підсилювач мови) в режимі реального часу розпізнає сторонні шуми і автоматично збільшує гучність голосу.

ТВ і саундбар: синергія звуку
Технологія Q-Symphony
у поєднанні в шістьма динаміками QLED телевізора, фронтальні, бічні і верхні динаміки саундбара формують поле повноцінного об'ємного звуку навколо телевізора. Це дає можливість глядачеві відчути ефект повного занурення в події на екрані.

Бачити зображення, а не деталі корпуса телевізора
Безрамковий дизайн з 4 сторін
Тонкий і елегантний безрамковий дизайн не відволікає вашу увагу від зображення на екрані. Мінімалістичний дизайн телевізора і відсутність рамки з усіх чотирьох сторін встановлюють нові стандарти для телевізорів. Тепер ви зможете випробувати справжній ефект занурення в події на екрані.

Отримайте максимум від перегляду ТБ
Платформа Smart Hub і універсальний пульт One Remote (Наявність цієї функції може залежати від регіону продажів. Перевірте доступність цієї функції перед використання (експлуатації) м.)
Платформа Smart Hub зібрала весь ваш улюблений контент в одному місці. А універсальний пульт One Remote забезпечив зручний доступ і комфортне керування. Тепер одного пульта досить, щоб управляти всіма підключеними до QLED пристроями.

ТВ і смартфон на одному екрані
Режим Multi View
Режим Multi View ділить екран ТВ на дві частини, в одну з який поміщає контент, який ви дивитеся і насолоджуйтеся в даний момент на ТБ, а в інший поміщає контент з вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відволікатися від екрану ТВ для перегляду контенту на екрані телефону.

Розумний будинок за допомогою QLED ТВ
Додаток SmartThings
Всі підключені пристрої - тепер на одному екрані. Просто встановіть програму SmartThings на вашому QLED, отримуйте повідомлення і керуйте іншими пристроями, підключеними до системи розумного будинку.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані