Телевізор Hisense 55A7300F - AT1046621 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Hisense 55A7300F - AT1046621 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Hisense 55A7300F

Телевізор Hisense 55A7300F - AT1046621

Код товару: AT1046621
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, 55 ", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 x 8 (16 Вт ), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, Аудіовхід, CI, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (300x200 мм), 1230 x 761 x 234 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hisense
Диагональ экрана 55''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (300x200 мм)
Wi-Fi есть
Тип подсветки Direct LED
Мощность динамиков 2 x 8 (16 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, аудиовход
Операційна система VIDAA U4.0
Энергопотребление 130 Вт
Размеры с подставкой 1230 x 761 x 234 мм
Вес с подставкой 13 кг
Bluetooth есть
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Контрастность 5000: 1
Опис
Придбати Телевізор Hisense 55A7300F Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Нове покоління Smart-TV для вашого будинки
З офіційної платформою Google Android ві отримаєте доступ до найкращих сервісів і додатків. Інтуїтивний інтерфейс, ще більше захоплюючого контенту і регулярні оновлення зроблять Hisense TV кращим центром цифрових розваг.
кінематографічно зображення
Відчуйте всю атмосферу яскравих драматичних сцен, які оживають в суперформате 4K. Перетворюючи будь-яке зображення в дозволі більше 8 млн. Пікселів, Hisense 4K зробить перегляд вражаючим. Ще більш живі кольори, приголомшливий контраст і неймовірно виразні деталі - він створить ефект домашнього кінотеатру. Тепер всі ваші улюблені фільми, спортивні матчі і ТБ-шоу будуть однаково барвистими і неймовірно захоплюючими на екрані Hisense 4K.
Інтелектуальне масштабування
Оцініть всі переваги формату 4K з новою технологією AI Upscaler від Hisense. Точно опрацьовуючи Ппрактіческі будь-який вхідний сигнал, вона підвищить якість зображення до максимально і в повному обсязі наближеного до формату 4K. При цьому вона точно визначить колір всіх суміжних пікселів, щоб масштабування було максимально і в повному обсязі природним. Насолоджуйтеся будь-якими розвагами на екрані Hisense TV, навіть якщо вони транслюються в звичайному FHD-якості.
Dolby Vision ™ HDR
Широко визнаний в сфері індустрії кіно, професійний формат Dolby Vision ™ тепер підтримується і в телевізорах Hisense. Динамічно розширюючи кольору і посилюючи контраст, він створить кінематографічні зображення з потужними візуальними ефектами і живим деталями. При цьому світлі тони стануть ще більш яскравими, а темні - більш глибокими і насиченими, зробивши зображення дивно реалістичним.
гармонійні кольору. Виразне зображення
Нові телевізори Hisense 4K відтворюють розширену гамму кольорів з глибиною до 10 біт. Тепер Ппрактіческі будь-який сюжет окреслять в самих реалістичних відтінках і живих півтонах, немов відтворити з життя. При цьому повністю контролюється Рівень (ступінь) насиченості кожного кольору, щоб зображення виглядало максимально і в повному обсязі природним.
Ультразатемненіе для ефект кінотеатру
Технологія локального затемнення Ultra Dimming створить відчуття глибини. Точно регулюючи контрастність для різних ділянок сцени, вона прорисует всі об'єкти, розташовані на рівні переднього і заднього плану. При цьому світлі зони зображення стануть ще більш чіткими, а темні придбають найреалістичніші півтони, щоб ви могли чітко розглянути будь-які деталі.
Згладжує руху
Забудьте про ривках і розмиття рухів на екрані Hisense TV. Точно аналізуючи деталі навколо об'єктів, що рухаються, цей телевізор буде реконструювати пікселі, роблячи сцени максимально і в повному обсязі природними. Насолоджуйтеся переглядом улюблених спортивних матчів з живою атмосферою справжньої великої гри.
Технологія Depth Enhancer
З технологією посилення глибини Depth Enhancer зображення придбає відстань. Регулюючи коефіцієнт контрасту на рівні кожного плану, вона зробить все об'єкти неймовірно реальними. Відчуйте дивовижний ефект глибини, коли на задньому плані оживають піки гірських вершин, а захід стає ще більш виразним.
Мінімум шуму і спотворень
Створений для насолоди кольором, телевізор Hisense 4K компенсує будь-які шуми. Точно аналізуючи Ппрактіческі будь-який вхідний сигнал, він виявить і усуне всі спотворення, зробивши зображення дивно чистим. Різні алгоритми аналізу пропрацюють динамічні і статичні сцени, щоб навіть текст відображався чітко і акуратно. Тепер кожен піксель буде опрацьовуватися окремо, роблячи все зображення дивно реалістичним.
Звук формату DTS Virtual: X ™
Насолоджуйтеся захоплюючим переглядом улюблених фільмів і ТБ-шоу зі звуком, який тепер оживає. Нова аудіотехнологія DTS Virtual: X ™ створить неймовірно потужний просторове звучання, в якому все аудіоефекти і діалоги будуть відтворюватися дивно чисто. Глибокі низькі частоти, легкий фоновий звук і мінімум спотворень на будь-якому рівні гучності - все для справжнього ефекту присутності.
Все розваги в одне просте торкання
Легко запускайте все улюблені програми завдяки окремо виведеним кнопок на пульті. Так буде ще легше перемикатися між переглядом і запускати Ппрактіческі будь-який необхідний контент незалежно від того, що ви дивитеся і насолоджуйтеся в даний момент або шукаєте в браузері.
< div>
Всі розваги на екрані
Вбудований модуль WiFi відкриє вільний доступ до всього, що вам важливо. Кращі фільми, сайти, музика і навіть прогноз погоди ви тепер зможете легко дізнатися з екрану Hisense TV по простому запиту. Так буде ще простіше дізнаватися останні новини, робити онлайн-покупки і переглядати відео, не встаючи з дивана.
Домашній кінотеатр
Насолоджуйтеся будь-якими розвагами на екрані Hisense TV. оснащений і укомплектований інтерфейсом HDMI, він легко стикується з будь-якими платформами. Просто підключайте ваш ноутбук, DVD-програвач або ігрову консоль, занурюючись в дивовижні ігрові світи, перегляд фільмів та фотографій з будь-яких ваших пристроїв.
< div>
Транслюйте улюблений контент
Легко підключайте USB-накопичувач для перегляду улюблених фільмів або фото вашої подорожі. Так буде ще легше ділитися емоціями і кращими моментами відпочинку в колі близьких. А завдяки простому екранному інтерфейсу ви зможете легко управляти папками і запускати необхідний контент без зайвих налаштувань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані