Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA - AT1057279 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA - AT1057279 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA
Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA

Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA - AT1057279

Код товару: AT1057279
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, QLED - телевізор, 55 ", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 60 Вт, 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ- 45, 2 х USB, CI, 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi - є, Підтримка Smart TV - є, VESA - VESA (200x200мм), 17.7 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 55''
Тип телевизора QLED - телевизор
Поддержка Smart TV есть
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (200x200мм)
Wi-Fi есть
Тип матриці QLED
Технологии улучшения изображения Adaptive Picture, FreeSync Premium Pro, HDR 10+, Micro Dimming, Quantum HDR 24x
Мощность динамиков 60 Вт
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 4 х HDMI, CI, антенный
Операційна система Tizen
Энергопотребление 200 Вт
Частота обновления PQI 4300
Процессор изображения Neo Quantum Processor 4K
Bluetooth есть
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Официально импортированный ТВ, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Samsung QE55QN85AAUXUA - стильний 4K-телевізор від надійного виробника. Він оснащений і укомплектований 55-дюймовим екраном з роздільною здатністю 4K (3840x2160 пікселів). Дизайн витончений і ергономічний, який з легкістю впишеться в Ппрактіческі будь-який інтер'єр.

Підтримує сучасні технології, тому пропонує високі параметри відтворення зображення. У дизайні отримав сучасний вигляд з тонкими рамками і витонченої підставкою. Доповнить будь-який простір, особливо підійде мінімалістичному інтер'єру або high-tech дизайну.

Підтримує всі переваги фірмової системи Smart TV на операційній системі Tizen. Телевізор відкриє доступ до всіх програм і шоу, спортивним матчам, Прем'єр кіноіндустрії. Завдяки продуманому інтерфейсу користувачеві буде легко знайти найбільш релевантний контент для себе і всіх членів сім'ї.

Завдяки підтримці об'ємного звуку Dolby візуальна картинка буде доповнена неперевершеним звуком. Він буде сприяти ефекту занурення і допомагати краще зрозуміти сюжет, отримати заряд емоцій і відпочити вдома.

Все можливості пристрою забезпечуються обчислювальної силою процесора Neo Quantum 4K. Він виводить телевізор на новий Рівень (ступінь), наділяючи його всіма необхідними функціями для максимально і в повному обсязі задоволення від контенту.

Quantum HDR 64x

Квантовий HDR 64x встановлює новий стандарт неймовірною деталізації і яскравості. Насолоджуйтесь насиченими і точними квітами і більш глибоким контрастом з чіткими деталями. Технологія динамічної тональної компресії HDR10 + коригує кольору і контраст для кожної сцени, дозволяючи вам насолоджуватися найдрібнішими нюансами.

Звук, який супроводжує дію по телевізору

Відчуйте нюанси кожної сцени зі звуком, який супроводжує кожен рух. Завдяки системі точно розміщених динаміків, які направляють звук вгору, ви відчуєте реалістичний тривимірний звук.

Quantum Dot

Технологія Quantum Dot забезпечує найкраще на зараз якість зображення. Завдяки 100-відсоткової передачі кольору технологія квантових точок перетворює світло в захоплюючі кольори.

Motion Xcelerator Turbo +

Подолайте практично будь-якого ворога навіть на високій швидкості. Завдяки поліпшеному відтворення руху з дозволом до 4K і частотою 120 Гц ви можете насолоджуватися іграми з надзвичайною плавністю зображення без затримок і розмиття внаслідок руху.

Ви бачите все на одному екрані

дивіться і насолоджуйтеся те, що показують по телевізору і на смартфоні, на одному екрані одночасно. Будь то статистика в реальному часі для спортивних змагань або керівництва з відеоігор, просто підключіть свій телефон до ТБ.

Процесор Neo Quantum 4К

потужний і продуктивний квантовий процесор Samsung забезпечує максимально і в повному обсязі точний і зручний інтерфейс, який ви тільки можете собі уявити. Послідовно, процесор оптимально адаптується до ваших умов перегляду і покращує ваш контент. потужна і продуктивна технологія 4K AI Upscaling гарантує, що ви завжди будете мати повне рішення 4K.

Витончений дизайн

Елегантний профіль з сучасним гладким силуетом .
Надзвичайно тонкий корпус виглядає красиво з усіх боків, як витвір мистецтва. & nbsp; & Nbsp;

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані