Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G) - AT1068902 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G) - AT1068902 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)
Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G)

Відеокарта SAPPHIRE Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition (11308-08-20G) - AT1068902

Код товару: AT1068902
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Сімейство графіки – AMD, Серія – RX 6900 XT, інтерфейс – PCI Express 4.0, обсяг вбудованої пам'яті – 16 ГБ, тип пам'яті – GDDR 6, розрядність шини пам'яті – 256 Bit, частота ядра (Boost) – 2730 MHz, частота пам'яті – 16 Gbps, роз'єми - 1хHDMI, 2x DisplayPort, USB Type-C, HDCP, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - рідинне+вентилятор, роз'єми додаткового живлення - 2x8pin+1x6pin

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sapphire
Серія Radeon RX 6900 XT
Объем встроенной памяти 16 ГБ
Разрядность шины памяти 256 Bit
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI Express 4.0 x16
Семейство графики AMD
Разъемы 1хHDMI, 2x DisplayPort
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения радиатор, кулер, жидкостное
Разъемы дополнительного питания 2x8-pin + 1x6-pin
Частота ядра (Boost) 2730 MHz
Частота памяти 16000 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність 7680x4320
Количество вентиляторов 1 шт
Максимальная потребляемая мощность 430 Вт
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 850 Вт
Підсвітка ARGB
Занимаемых слотов (ширина) 2.5
Техпроцесс 7 нм
Опис

Довгоочікувана концептуальна відеокарта TOXIC AMD Radeon RX 6900 XT Extreme Edition, створена для геймерів та ентузіастів DIY, які мріють про неперевершену продуктивність та високоефективну систему охолодження.

Система охолодження TOXIC AIO
Система охолодження TOXIC AIO складається з двох основних частин – кулера AIO для охолодження графічного процесора та спеціально розробленого литого радіатора з двома тепловими трубками для охолодження компонентів VRM та пам'яті. Для охолодження графічного процесора помпа з теплорозподільником системи охолодження рідини на TOXIC ефективно відводить тепло від графічного процесора до 360 мм радіатора для теплообміну. Потім гаряча рідина охолоджується в радіаторі великими 3 x 120 мм вентиляторами і повертається до помпи з теплорозподільником. Така циркуляція підтримуєтемпературу графічного процесора нижче 70 ° C і рівень шуму нижче 34 дБА. Що стосується охолодження VRM та пам'яті, нові гібридні вентилятори відводять тепло, що передається литим радіатором за допомогою теплових трубок від пам'яті та компонентів VRM.

Гібридні лопаті вентилятора
Нова гібридна конструкція лопатей вентилятора поєднує в собі безшумність традиційної конструкції осьового вентилятора і високий тиск повітряного потоку, властивий конструкції відцентрового вентилятора, що дозволяє підвищити тиск повітряного потоку, що спрямовується вниз через вентилятор, за збереження низького рівня шуму вентилятора.
Intelligent Fan Control
Швидкість вентиляторів регулюється інтелектуально для підтримки наскільки можливо мінімальних температур графічного процесора, чіпів відеопам'яті та іншихкомпонентів при комфортному рівні шуму

Прецизійне керування вентиляторами
Стандартні вентилятори можуть мати до 10% різниці швидкості обертання вентиляторів (об/хв). Точне управління вентиляторами графічних карток SAPPHIRE зменшує різницю приблизно до 3%. Це підвищення точності до 70% гарантує ефективне охолодження кожної відеокарти за мінімального рівня шуму.

Backplate (Металічна підсилювальна пластина)
Повністю алюмінієва підсилювальна пластина забезпечує додатковий захист від вигинів та попадання пилу, а також допомагає охолоджувати вашу відеокарту за рахунок додаткового тепловідведення.
Подвійні шарикопідшипники
Вентилятори оснащені подвійними шарикопідшипниками, які мають на 85% більший ресурс, ніж вентилятори на підшипниках ковзання. Удосконаленаформа лопат дозволяє зменшити шум на 10% в порівнянні з вентиляторами попереднього покоління.

Захист запобіжниками
Для захисту відеокарти використовуються запобіжники, вбудовані в ланцюг живлення роз'ємів додаткового живлення для забезпечення безпеки компонентів.

Dual BIOS
Виберіть між продуктивним або тихим режимом, щоб покращити ваш ігровий досвід.

Підтримка Sapphire TriXX
Налаштуйте свій індивідуальний стиль із програмним забезпеченням TriXX та покращуйте свій ігровий досвід!

TriXX Boost
Підніміть ігри на новий рівень, налаштувавши параметри роздільної здатності. Підвищіть кількість FPS, трохи зменшивши роздільну здатність, яка потім налаштовується за допомогою підвищення різкості зображення, для більш захоплюючого ігрового процесу з набагато точнішим контролем балансу якостіта продуктивності.

Програмне перемикання BIOS
Перемикайтеся між продуктивним та тихим режимом і назад за допомогою нашого програмного забезпечення TriXX для швидкого та простого перемикання між двома режимами BIOS.

Max Boost
Перемикач Max Boost збільшує частоту Boost та ліміт споживання для підвищення продуктивності, щоб підвищити ігрову продуктивність відеокарти. Чи плануєте розігнати відеокарту або налаштувати відеокарту для максимальної продуктивності? Ця особливість забезпечує таку можливість.

Premium Digital Power Design
Відеокарти SAPPHIRE TOXIC мають спеціально розроблену фазну цифрову підсистему живлення графічного процесора та відеопам'яті для розгону, оптимального розподілу струмів та зменшення тепловиділення для кожної фази живлення.

АдресованаARGB підсвічування вентиляторів
Налаштовуйте адресоване ARGB підсвічування вентиляторів відеокарт серії RX 6900 XT у фірмовій програмі Sapphire TriXX.

NITRO Glow
Зі стильним дизайном кожуха, доповненим світлодіодним підсвічуванням ARGB, ви можете змінити колір підсвічування для індивідуального дизайну. Підсвічування можна настроювати у фірмовій програмі Sapphire TriXX. Виберіть один із встановлених режимів, включаючи режим швидкості вентиляторів, режим температури плати відеокарти та режим "райдуги" (циклічного перемикання кольорів), або вимкніть підсвічування.

ARGB візуалізація звуку
Секції світлодіодів на відеокарті синхронізовані з рівнем гучності і можуть керуватися TriXX. Кольори будуть ковзати світлодіодною смугою відповідно до рівня гучності звуку для театральної ARGB підсвічування на вашому ПК.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані