Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G) - AT203676 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G) - AT203676 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G)

Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G) - AT203676

Код товару: AT203676
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта (модель) NVIDIA GeForce GTX 1660, Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1860, Відеокарта (об'єм пам'яті) 6 ГБ, Відеокарта (тип пам'яті) gDDR 5, Розрядність шини пам'яті, біт 192, Частота роботи шини пам'яті, МГц 8000, Додаткове харчування 8 pin, Версія DirectX 12, Займаних слотів (ширина) 2, Штрихкод

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Максмально подключаемых мониторов 4
Порт DisplayPort (mini/micro) 3 x DisplayPort v1,4
Порт HDMI (mini/micro) 1 x HDMI v2,0b
Версия OpenGL 4.5
Тип упаковки коробка
Количество ядер CUDA 1408
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Технологии NVIDIA G-Sync, NVIDIA GeForce Experience
Дополнительное питание 8 pin
Опис

Придбати Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 GAMING X (GTX_1660_GAMING_X_6G) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ШЕЙДЕРИ TURING

Завдяки паралельному виконанню цілих операцій та операцій з плаваючою точкою, технології адаптивного затінення та нової уніфікованої архітектури кеш-пам'яті з подвоєним обсягом кешу (у порівнянні з попередньою архітектурою), шейдери Turing дозволяють досягати відмінної продуктивності в сучасних іграх.

GEFORCE EXPERIENCE

Стримуйте ігри, знімайте відео та скріншоти та ділитесь ними з друзями. Вчасно оновлюйте драйвер GeForce. І оптимізуйте ігрові налаштування. Програма GeForce Experience дозволить вам все це зробити з легкістю. Це дуже корисний додаток для вашої відеокарти GeForce.

ТИША, ЩО ПОКОРИЛА МОГУ
Культова серія відеокарт Gaming із двовентиляторним кулером повертається! Чорний колір поєднується в їхньому вигляді з сірим кольором збройового металу, і на цьому тлі яскраво виділяється повнокольорове підсвічування. На звороті пристрою є металева підсилювальна пластина зі шліфованою поверхнею. Нові відеокарти MSI Gaming – створені для того, щоб дивувати вас!

КРАСИВИЙ ПІДСВІТКА

Наповніть відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованого підсвічування. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків та кількох динамічних візуальних ефектів. Міняти зовнішній вигляд пристрою - дуже просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ви трохи втомилися від буйства фарб, то можете так само легко повністю відключити підсвічування.

ПІД НАДІЙНИМ ПРИКРИТТЯМ

На звороті відеокарти серії GAMING знаходиться підсилювальна пластина - БЕКЛЕЙТ, яка не тільки робить пристрій міцнішим, але й надає йому класного зовнішнього вигляду. Крім того, завдяки термопрокладки вона виступає в ролі радіатора для деяких елементів відеокарти.

СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ TWIN FROZR 7

Потужна система охолодження Twin Frozr 7го покоління з інноваційними вентиляторами Torx 3.0 гарантує стабільну та тиху роботу відеокарти завдяки низькій температурі.

ВЕНТИЛЯТОРИ TORX 3.0

Вентилятори TORX останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленою обробкою фокусують повітряний потік, який потім прямує дисперсійними лопатями, що створюють збільшений статичний тиск.

ZERO
FROZR – ЗАЛИШАЙТЕСЯ НЕПОМЕЧЕНИМИ
Вперше представлена в 2008 році технологія MSI ZeroFrozr не залишилася непоміченою, тоді як зараз вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються за відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитись на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

СКОНЦЕНТРОВАНІ ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з багатьох алюмінієвих ребер, розподіляючи тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально щільно один до одного на підставі радіатора, в районі контакту з графічним процесором.

МЕДНЕ ПІДСТАВИ

В основі кулера знаходиться масивна пластиназ нікельованої міді, яка відводить тепло від графічного чіпа відеокарт серії MSI GAMING та передає його на теплові трубки для подальшого розсіювання.

ТЕРМОІНТЕРФЕЙС X

При створенні ідеальної системи охолодження необхідно враховувати кожну деталь, і тому в кулерах відеокарт MSI застосовується високоякісна термопаста, яка є ефективним і довговічним тепловим інтерфейсом.

ОПТИМІЗОВАНА РОЗВЕДЕННЯ

Під металевими радіаторами ховається найголовніше – друкована плата, де розміщені всі компоненти відеокарти. Оптимізована розводка електронних з'єднань між ними дозволяє обмінюватись даними на максимальній швидкості.

ОХОЛОДЖЕННЯ ПАМ'ЯТІ

Для охолодження чіпів пам'яті використовується лита металева пластина,яка також запобігає вигину друкованої плати, будучи прикріплена до її кріпильної панелі. Елементи системи живлення у правій частині пристрою охолоджуються пластиною, яка є частиною основного радіатора.

ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Програмне забезпечення, що додається до відеокарти MSI, допоможе вичавити з неї максимум швидкості і персоналізувати її параметри на свій смак.

ДОДАТОК MYSTIC LIGHT

З останньою версією програми Mystic Light Sync керувати світлодіодним підсвічуванням різних комп'ютерних пристроїв стало ще простіше. Воно автоматично ідентифікує сумісні продукти MSI та інших брендів і дозволяє налаштовувати їхнє підсвічування як окремо, так і разом.

MYSTIC LIGHT SYNC: СИНХРОНІЗАЦІЯ ПІДСВІТКИ РІЗНИХ ПРИСТРІЙ

Завдяки технології Mystic Light Syncможна централізовано керувати підсвічуванням безлічі пристроїв, що підтримуються (у тому числі від сторонніх брендів), включаючи процесорні кулери, клавіатури, миші і системні вентилятори.

AFTERBURNER

MSI Afterburner - це найвідоміша і широко використовується утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм та дозволяє відстежувати всі ключові параметри системи у режимі реального часу.

МАЙБУТНЄ ГЕЙМІНГУ

Плавний, швидкий, що зачаровує реалістичністю геймплей без розривів картинки, тремтіння зображення та лагів. Зображення надвисокої чіткості (UHD) є вчетверо чіткішим у порівнянні з зображенням 1080p. Найвища деталізація картинки (HDR) сприяє більш різкому і чіткому зображенню під час гри.

ПІДГОТУЙТЕСЯ ДО ЕРІ
ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ РАЗОМ З MSI
Для того щоб повною мірою насолодитися вражаючими світами віртуальної реальності, потрібне високопродуктивне обладнання. Бажаєте підготувати вашу систему до підтримки технологій VR? MSI - провідний світовий бренд у світі high-end геймінгу та кіберспорту дає пораду, як це зробити. Об'єднуючи лише передові технології, MSI створює обладнання для додатків віртуальної реальності. MSI переносить любителів комп'ютерних ігор на новий рівень реалізму віртуальної реальності, де ігри оживають.

ДОДАТОК MSI APP PLAYER

Розроблений в ексклюзивному партнерстві з BlueStacks, програма MSI App Player наділяє ігрові комп'ютери MSI можливістю запускати мобільні ігри – з чудовою якістю зображення та підтримкою додаткових функцій, наприкладналаштування підсвічування клавіатури відповідно до поточної гри.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані