Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC) - AT203675 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC) - AT203675 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC)
Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC)

Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC) - AT203675

Код товару: AT203675
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта (модель) NVIDIA GeForce GTX 1660, Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1845, Відеокарта (об'єм пам'яті) 6 ГБ, Відеокарта (тип пам'яті) gDDR 5, Розрядність шини пам'яті, біт 192, Частота роботи шини пам'яті, МГц 8000, Додаткове харчування 8 pin, Версія DirectX 12, Займаних слотів (ширина) 2, Штрихкод 4719072626693

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Максмально подключаемых мониторов 4
Порт DisplayPort (mini/micro) 3 x DisplayPort v1,4
Порт HDMI (mini/micro) 1 x HDMI v2,0b
Версия OpenGL 4.5
Штрихкод 4719072626693
Тип упаковки коробка
Количество ядер CUDA 1408
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Технологии NVIDIA G-Sync, NVIDIA GeForce Experience
Дополнительное питание 8 pin
Опис

Придбати Відеокарта MSI GeForce GTX1660 6GB GDDR5 ARMOR OC (GTX_1660_ARMOR_6G_OC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

СЕРІЯ ARMOR

Будь стильним разом із унікальними графічними картами MSI ARMOR. Успадкувавши дизайн Armor Shield, відеокарти виконані у стильному чорно-білому кольорі. Ідеальне рішення для геймерів та моддерів корпусів, які шукають унікальний продукт для своїх робіт.

ПІД НАДІЙНИМ ПРИКРИТТЯМ

На звороті відеокарти знаходиться підсилювальна пластина - БЕКЛЕЙТ, яка не тільки робить пристрій міцнішим, але і надає йому класного зовнішнього вигляду.

СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ ARMOR

Включаючи два оптимізованих вентилятора TORX 2.0 з подвійними шарикопідшипниками, охолодження ARMOR є високопродуктивною системою.повітряного охолодження.

ВЕНТИЛЯТОРИ TORX 2.0

Використовуючи два вентилятори TORX 2.0, раніше відзначені нагородами, графічні карти серії MSI ARMOR роками забезпечуються першокласним охолодженням.

ПРОДУМАНА АЕРОДИНАМІКА

Радіатор системи охолодження оптимізовано з погляду аеродинаміки. Технологія Airflow Control служить для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, при цьому завдяки збільшеній площі тепловіддачі може поглинути більше тепла, перш ніж залишити радіатор.

ZERO FROZR – ОХОЛОДЖЕННЯ на запит

Вперше представлена в 2008 році технологія MSI ZeroFrozr не залишилася непоміченою, тоді як зараз вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються привідсутність навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитись на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з багатьох алюмінієвих ребер, розподіляючи тепло по всій його довжині.

ТЕРМОІНТЕРФЕЙС X

При створенні ідеальної системи охолодження необхідно враховувати кожну деталь, і тому в кулерах відеокарт MSI застосовується високоякісна термопаста, яка є ефективним і довговічним тепловим інтерфейсом.

ОПТИМІЗОВАНА РОЗВЕДЕННЯ

Під металевими радіаторами ховається найголовніше – друкована плата, де розміщені всі компоненти відеокарти. Оптимізована розведення електронних з'єднань між ними дозволяє їм обмінюватися даними на максимальнійшвидкості.

РАДІАТОР ДЛЯ СИЛОВИХ ЕЛЕМЕНТІВ

Для охолодження транзисторів системи живлення використовується металевий литий радіатор.

ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Програмне забезпечення, що додається до відеокарти MSI, допоможе вичавити з неї максимум швидкості і персоналізувати її параметри на свій смак.

AFTERBURNER

MSI Afterburner - це найвідоміша і широко використовується утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм та дозволяє відстежувати всі ключові параметри системи у режимі реального часу.

МАЙБУТНЄ ГЕЙМІНГУ

Підтримка найсучасніших технологій гарантує максимальне задоволення від сучасних ігор з абсолютно плавним зображенням без будь-яких артефактів.

Формат Ultra-HD в 4 рази перевищує за роздільною здатністюпопулярний Full-HD, що гарантує більш чітке та деталізоване зображення в іграх.

Підвищена контрастність та яскравіші кольори – підтримка розширеного динамічного діапазону HDR зробить ігрові світи ще привабливішими.

ПІДГОТУЙТЕСЯ ДО ЕРІ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ РАЗОМ З MSI

Для того щоб повною мірою насолодитися вражаючими світами віртуальної реальності, потрібне високопродуктивне обладнання. Бажаєте підготувати вашу систему до підтримки технологій VR? MSI - провідний світовий бренд у світі high-end геймінгу та кіберспорту дає пораду, як це зробити. Об'єднуючи лише передові технології, MSI створює обладнання для додатків віртуальної реальності. MSI переносить любителів комп'ютерних ігор на новий рівень реалізму віртуальної реальності, де ігри оживають.

ДОДАТОК MSI APP PLAYER

Розроблений в ексклюзивному партнерстві з BlueStacks, програма MSI App Player наділяє ігрові комп'ютери MSI можливістю запускати мобільні ігри – з чудовою якістю зображення та підтримкою додаткових функцій, наприклад налаштування підсвічування клавіатури відповідно до поточної гри.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані