Телевізор Hisense 50U7QF - AT1078727 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Hisense 50U7QF - AT1078727 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Hisense 50U7QF
Телевізор Hisense 50U7QF
Телевізор Hisense 50U7QF
Телевізор Hisense 50U7QF
Телевізор Hisense 50U7QF
Телевізор Hisense 50U7QF

Телевізор Hisense 50U7QF - AT1078727

Код товару: AT1078727
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 50", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), CI+, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 2 x USB, Composite In (AV), 4 x HDMI, Антенний, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1112 x 704 x 250 мм, 12.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hisense
Диагональ экрана 50''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV да
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (300x200 мм)
Тип матриці VA
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения Dolby Vision, HDR 10+, HLG
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 x RJ-45, 1 x оптический аудио, 2 x USB, 4 x HDMI, CI, антенный
Операційна система VIDAA U4.0
Размеры с подставкой 1112 x 704 x 250 мм
Размеры без подставки 1112 x 645 x 79 мм
Вес с подставкой 13.1 кг
Частота обновления PCI 2700
Bluetooth да
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Контрастность 4000:1
Опис
Придбати Телевізор Hisense 50U7QF Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Оптимізація зображення за рахунок потужного процесора
Графічний процесор Hi-View Engine значно покращує ті елементи, які мають важливе значення для якості перегляду. Загальна якість зображення може бути збільшено на 34% за допомогою потужного процесора з підтримкою різних алгоритмів обробки в реальному часі. Фірмові алгоритми Full Array Local Dimming і Ultra Dimming збільшують контрастність. Технологія Ultra Colour Enhancer підвищує якість відтворення кольору. Технології Noise Reduction і Super Resolution створюють чіткіше зображення, як статичне, так і в русі. Технологія Smooth Motion підвищує якість відтворення динамічних сцен. Все це дозволяє створити реалістичне зображення з неймовірним HDR-ефектом.

Небачена раніше глибина і деталізація з максимально и в полном объемею реалістичністю
Телевізори з роздільною здатністю 4K забезпечують небачену раніше глибину і деталізацію завдяки 8 млн пікселів - у 2 рази більше в порівнянні з 2K-телевізорами й в цілих 4 рази більше в порівнянні з FHD-телевізорами.

4K AI Upscaler
Технологія Hisense 4K AI Upscaler дозволить вам насолодитися чітким і деталізованим зображенням 4K-якості, незалежно від оригінального дозволу контенту. За допомогою алгоритмів на основі штучного інтелекту ця технологія аналізує зображення кадр за кадром і акуратно підлаштовує пікселі з відповідними тінями і яскравістю, створюючи ідеальне 4K-зображення.

Full Array Local Dimming
Технологія Hisense Full Array Local Dimming підтримує кілька зон підсвічування для того, щоб налаштувати контрастність кожного зображення. Більше областей підсвічування з більш щільною структурою максимально и в полном объеме ефективно працюють разом, точно керуючи окремими областями пікселів по всій діагоналі, створюючи більш насичені чорні кольори й виділяючи світлі кольори. Це забезпечує чудову якість зображення з неймовірним HDR-ефектом.

Quantum Dot Colour
Технологія квантових точок дозволяє телевізорів відтворювати більше одного мільярда відтінків кольору, створюючи широку кольорову гаму і більше відтінків. Уявіть плавний перехід світло-рожевого до темно-бордового або блакитно-блакитне небо, що йде за горизонт. Ця технологія чітко передає початковий задум творців фільмів за рахунок широкої палітри й точних переходів.

Ширша палітра насичених кольорів
Використання складної оптичної системи й технологій поліпшення кольору в ULED-телевізорах розширює спектр кольорів. Ненасичені й неприродні кольори залишилися в минулому, оскільки ULED-телевізори відтворюють тільки яскраві, але реалістичні кольори, тому ви отримуєте більше задоволення від перегляду. Оцініть багатий червоний колір троянд, лугів з яскравою зеленню і безкраї океани з яскравими глибокими синіми тонами.

Живі й точні реалістичні кольори
Максимальне збільшення якості передачі кольору з використанням алгоритму Ultra Color Enhancer дозволяє отримувати більш вірогідні й реалістичні зображення. Він в режимі реального часу відображає найбільш точну колірну схему по всьому колірного простору, стежачи за тим, щоб кожен колір був відкалібрований для передачі оригінальної ідеї творців контенту. Використання широкої колірної гами дозволяє ULED-телевізорів Hisense більш точно відтворювати зображення.

Dolby Vision
Технологія Dolby Vision робить ваші розваги ще більш яскравими. У порівнянні зі стандартним зображенням Dolby Vision може відтворювати кольори, які раніше були недоступні. Вона робить світлі ділянки зображення в 40 разів яскравішими й чорні ділянки зображення в 10 разів більше темними. В результаті виходить максимально и в полном объеме реалістичне зображення.

Звук що вражає
ULED-телевізори з підтримкою DOLBY ATMOS забезпечують якісне відтворення звуку з ефектом занурення, будь то телевізійні передачі, ігри чи спортивні трансляції. Передача звуку з ефектом переміщення створює у глядачів більше вражень у порівнянні зі стереозвуком або об'ємним звуком. Ви відчуєте себе в центрі подій, коли звуки оживають і переміщаються навколо вас. Звук створює повне і захоплююче враження.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані