Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0) - AT1113896 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0) - AT1113896 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0)

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6G (GV-N2060D6-6GD 2.0) - AT1113896

Код товару: AT1113896
Немає в наявності
Короткий опис:

Сімейство графіки - NVIDIA, Графічний чіп - GeForce RTX 2060, інтерфейс - PCI-Express x16 3.0, об'єм вбудованої пам'яті - 6 ГБ, тип пам'яті - GDDR 6, розрядність шини пам'яті - 192 Bit, частота пам'яті - 14000 MHz, роз'єми - DisplayPort, HDMI, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - кулер, радіатор, роз'єм додаткового живлення - 8 pin,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GIGABYTE
Серія GeForce RTX 2060
Объем встроенной памяти 6 ГБ
Разрядность шины памяти 192 Bit
Тип пам'яті GDDR6
Інтерфейс PCI Express 3.0x16
Семейство графики nVidia
Разъемы 3 x DisplayPort, 1 х HDMI
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения радиатор, кулер
Разъемы дополнительного питания 1x8pin
Частота ядра (Boost) 1680 MHz
Частота памяти 14000 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Количество вентиляторов 2 шт
Максимальная потребляемая мощность 160 Вт
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 500 Вт
Занимаемых слотов (ширина) 2.0
Форм-фактор стандартна
Версия OpenGL 4.6
Размеры (мм) 226 х 122 х 40
Опис

NVIDIA TURING
Відеокарти GeForce RTX засновані на архітектурі графічного процесора Turing і абсолютно новій платформі RTX . Це у 6 разів збільшує продуктивність порівняно з відеокартами попереднього покоління та забезпечує можливість трасування променів у реальному часі та штучного інтелекту в іграх.

Система охолодження
Належне охолодження реалізовано не тільки для графічного процесора, але також для відеопам'яті та підсистеми живлення, таким чином забезпечується стабільність роботи виробу в будь-якому режимі, включаючи розгін, і тривалий термін служби. Стек Windforce у складі двох 90-мм вентиляторів - це найпередовіша та інноваційна схема для охолодження, завдяки якій графічна плата виконує поставлені завдання у найбільшкомфортні температурні умови.

Альтернативне обертання вентиляторів
Запатентована Gigabyte технологія Alternate Spinning - унікальне рішення, яке оптимально розподіляє турбулентні потоки стосовно системи охолодження на базі двох вентиляторів. Найбільша проблема подібних систем – турбулентність. У тому випадку, якщо напрямок обертання вентиляторів збігається, велика ймовірність виникнення турбулентних потоків (завихрень повітряних мас між сусідніми вентиляторами), що знижують ефективність розрахункової схеми тепловідведення. Інженери Gigabyte запропонували оригінальний варіант взаємодії вентиляторів, коли вентилятори обертаються в альтернативному напрямку. Таким чином, вдається оптимізувати розподіл повітрянихпотоків між вентиляторами та значно знизити негативний ефект від турбулентності.

Унікальний дизайн лопат вентиляторів
Об'єм повітря в заданій зоні розсікається лопатями особливого профілю з ребра, які допомагають наростити тиск повітряного потоку.

Вентилятори 3D Active
Засобами технології 3D Active організована напівпасивна схема охолодження, вентилятори залишаються вимкненими, коли ДП перебуває у стані зниженого завантаження, обслуговуючи не ресурсомісткі програми. Завдяки 3D Active шанувальники комп'ютерних ігор можуть зосередитися на ігровому процесі, оскільки шум від системи охолодження графічної плати, що працює, повністю відсутній.

Теплові трубки з прямим контактом
Основу конструктиву системи охолодження складає виконаний зочищеної міді радіатор, підошва якого стикається безпосередньо з кристалом ДП. Ефективне охолодження відео ОЗП реалізовано засобами металевої пластини значних розмірів, що примикає до модулів пам'яті.

Композитні тепловідвідні трубки
Композитні теплові трубки передбачають можливість зміни теплопровідності в області фазових переходів та забезпечують ефективну взаємодію обраної пари компонентів, які здатні організувати високопродуктивне теплорозсіювання.

Повністю автоматизований виробничий процес
Повністю автоматизований виробничий процес гарантує високу якість друкованих плат та усуває можливість виникнення гострих виступів роз'ємів для паяння, що знаходяться на поверхнідрукованої плати. Продумана конструкція запобігає вашим рукам від порізів або ненавмисних пошкоджень компонентів при створенні системи.

Незаперечна досконалість
Графічні плати Gigabyte вигідно відрізняє чудову якість. Оригінальна схемотехніка та висококласна елементна база дозволяють розкрити потенціал ДП у повному обсязі та забезпечують стабільну роботу протягом усього періоду експлуатації виробу.

Захисна металева пластина
Стильна металева пластина чорного кольору на тильній стороні друкованої плати забезпечує надійний захист та міцність виробу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані