Телевізор TCL 43P725 - AT1167234 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор TCL 43P725 - AT1167234 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725
Телевізор TCL 43P725

Телевізор TCL 43P725 - AT1167234

Код товару: AT1167234
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, 43", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), 1 x USB, 1 x RJ-45, CI, Composite, 3 x HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (200x200мм), 1234 х 774 х 264 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TCL
Диагональ экрана 43''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV да
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели серебро
VESA VESA (200x200мм)
Wi-Fi да
Тип матриці VA
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 15mc
Технологии улучшения изображения Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR 10+, HDR+, MEMC
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 x RJ-45, 1 x USB, 3 x HDMI, CI, антенный
Операційна система Android
Энергопотребление 85 Вт
GPU Cortex-A55x4
Размеры с подставкой 1234 х 774 х 264 мм
Размеры без подставки 1145 х 665 х 133 мм
Вес с подставкой 6.7 кг
Процессор изображения Cortex-A55x4
Bluetooth да
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор TCL 43P725 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

TCL P725

Арсенал технологій і функцій телевізора P725 включає високу якість зображення 4K HDR, технологію MEMC, Dolby Vision/Atmos, функцію голосового керування Hands-Free 2.0 і багато іншого. Насолоджуйтеся захоплюючим та комфортним переглядом фільмів, спортивних програм та будь-якого іншого контенту.

4K HDR

4K роздільна здатність забезпечує приголомшливі деталі та реалістичність зображення, що відображається. Тепер ваш улюблений контент відтворюватиметься за допомогою 1.07 млрд кольорів (10-бітна глибина кольору). HDR відображає практично всі відтінки кольору, що охоплює ширший діапазон тонів. Крім цього підтримується HDR 10.

Неймовірна якість зображення

Є передовою технологією оптимізації та відображення – неймовірна яскравість, контраст, колір, деталізація та глибина буквально оживляють зображення у Вас на очах.

Плавне відтворення відео

Технологія MEMC забезпечує плавність обробки зображення завдяки розумному алгоритму, що підтримується чіпом, який дозволяє покращувати зображення шляхом додавання кадрів, показуючи їх у проміжку між справжніми, за рахунок збільшення Щільності . Тому динамічні кадри виглядатимуть чіткішими, без ефекту розмиття.

Звук нового покоління

Насолоджуйтесь фільмами, шоу та іграми, як ніколи раніше. Технологія Dolby Atmos відкриє доступ до багатогранного звуку, так як відтворюваний звук плавно перетікає разом з об'єктами, що рухаються на екрані. Технологія Dolby Atmos дозволить заповнити кімнату та занурити аудиторію в атмосферу чудового звуку.

AiPQ Engine

Продуктивність нового чотириядерного процесора з тактовою частотою 1.3 ГГц підвищена на 8% за рахунок оптимізації загальної продуктивності та програмного забезпечення, що допоможе підвищити якість розваг. Алгоритм TCL з набором мікросхем обробляє контент у режимі реального часу, виявляючи та масштабуючи зображення та звук. Зображення оптимізується в залежності від контенту; тому колір океанської води здається більш блакитним, а тропічні ліси пишнішими. У той же час якість звуку компенсується відповідно до гучності; також усувається спотворення сигналу динаміків, що забезпечує автентичне звучання будь-якому рівні звуку.

Hands-Free 2.0

Голосове керування Hands-Free 2.0 на основі Google Assistant позбавить Вас необхідності використовувати пульт дистанційного керування (ПДУ). Перемикайте канали, задавайте нагадування та переглядайте контент із потокових сервісів за допомогою простих голосових команд. Насолоджуйтесь покращеною продуктивністю та швидшою обробкою з оновленою версією 2.0.

Вбудований Google Assistant

Android TV у поєднанні з Google Assistant забезпечують більш якісний та індивідуальний перегляд контенту. З легкістю отримуйте доступ до фільмів-блокбастерів, потокових додатків, розрахованих на багато користувачів ігор. Крім цього, Ви також зможете регулювати яскравість освітлення та контролювати інші функції пристроїв для розумного будинку з підтримкою Google Home.

Android TV

Підвищуйте якість розваг з останніми новинками Android TV. У вас буде доступ до 7000+ додатків та 700000+ шоу/фільмів в одному місці. Отримуйте доступ до персональних рекомендацій та завантажуйте найулюбленіше з Google Play. На додаток до цього вбудований Chromecast дозволяє легко дублювати фотографії, відео та музику безпосередньо з Ваших пристроїв.

Google Duo

Вбудований мікрофон спростить підключення до контактів. Влаштовуйтесь зручніше, розслабтеся та зателефонуйте прямо з дивана.

Дводіапазонний Wi-Fi + HDMI 2.1

Відтворення контенту у високій якості без затримок можливе завдяки стабільному сигналу дводіапазонного Wi-Fi з підтримкою 2.4G+5G. А вбудований інтерфейс HDMI 2.1 підтримує відтворення у високій роздільній здатності з високою швидкістю оновлення, завдяки чому ігри та розваги виходять на зовсім новий рівень.

Преміальний вигляд

Насолоджуйтесь переглядом телевізора без зайвих відволікаючих факторів. Тонкі рамки екрана надають ще більше ефекту занурення під час перегляду вмісту. Інтегрована конструкція захищає від вологи та пилу, а Інноваційний дизайн задньої панелі у формі піраміди забезпечує додаткову міцність та стійкість. ТБ доступний в декількох розмірах, що дозволить вибрати відповідний розмір для Вашого будинку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані