Телевізор LG OLED55G26LA - AT1232935 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG OLED55G26LA - AT1232935 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA
Телевізор LG OLED55G26LA

Телевізор LG OLED55G26LA - AT1232935

Код товару: AT1232935
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, OLED - телевізор, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 60 Вт, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 3 x USB, CI, 4 x HDMI, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1222 x 757 x 245 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Диагональ экрана 55''
Тип телевизора OLED - телевизор
Частота развертки панели 120 Гц
Поддержка Smart TV да
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (300x200 мм)
Wi-Fi да
Тип матриці OLED
Технологии улучшения изображения AI Brightness Control, AI Upscaling, Apple AirPlay 2, Apple Homekit, Dolby Vision, HDR Dynamic Tone Mapping Pro, Home Dashboard, LG ThinQ, Screen Share
Мощность динамиков 60 Вт
Інтерфейси підключення 1 x RJ-45, 1 x оптический аудио, 3 x USB, 4 x HDMI, CI, антенный
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1222 x 757 x 245 мм
Размеры без подставки 1222 x 698 x 27.2 мм
Вес с подставкой 17.1 кг
Процессор изображения AI Processor 4K (?9 Gen5)
Bluetooth да
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Органы управления Пульт Magic Remote
Опис
Придбати Телевізор LG OLED55G26LA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Вершина якості та елегантного дизайну

Brightness Booster Max

Brightness Booster посилює яскравість пікселів з автономним підсвічуванням в телевізорах LG OLED. Технологія Brightness Booster Max у поєднанні з процесором ?9 Gen 5 AI забезпечує до 30%² більше яскравості. Тепер зображення виглядає чіткішим завдяки неперевершеній світловіддачі.

Краса та інтелект

Процесор ?9 5-го покоління з функціями штучного інтелекту

Інтелект, що стоїть за красою. Спираючись на вдосконалену систему глибокого навчання, процесор LG ?9 5-го покоління з функціями штучного інтелекту покращує об’єкти на передньому та задньому планах, додаючи зображенню природної глибини, а також забезпечує приголомшливу яскравість і водночас точність кольорів.

Сліпучі темні й блискучі світлі відтінки

Безмежна контрастність

Самопідсвічувані пікселі не мають заднього підсвічування, це дає змогу передавати найглибші відтінки чорного й забезпечує чітку контрастність за будь-якого освітлення. Зображення виразніше, тож ви зможете роздивитися найтонші деталі, які людське око зазвичай не помічає.

Деталі визначають тон

Dynamic Tone Mapping Pro

Цілком нова технологія Dynamic Tone Mapping Pro покращує зображення на новому рівні. Тепер ця технологія зосереджується на кожному з 5000 блоків по всьому екрану, забезпечуючи яскравіше зображення у форматі HDR до найменшої деталі.

Звук, що переносить вас на місце подій

Об’ємний звук з ефектом занурення

Процесор ?9 5-го покоління з функціями штучного інтелекту дозволяє вбудованим динамікам телевізора відтворювати віртуальний об’ємний звук 7.1.2. Відчуйте вир подій навколо вас так, ніби ви головний герой фільму.

Телебачення саме для вас

ThinQ AI & webOS

Потрібне натхнення для нічного перегляду? ThinQ надає рекомендації на основі ваших уподобань. Налаштуйте профілі для кожного члена родини, щоб швидко поринати в улюблений серіал і отримувати індивідуальну добірку новин і спортивних оновлень.

*Підтримувані меню та програми можуть відрізнятися залежно від країни.

**Відображувані меню можуть відрізнятися залежно від випуску.

***Підтримка голосових команд залежить від країни й виробу.

Витвір мистецтва чи телевізор? Вирішувати вам

Дизайн "Галерея"

Нове досягнення в надтонкій конструкції дисплеїв. OLED-телевізор LG G2 не лише щільно прилягає до стіни — його бездоганний дизайн є втіленням мінімалізму. На вимкненому телевізорі можна відображати твори мистецтва з неймовірно реалістичними текстурами й кольорами.

Виберіть той, що вам підходить

Багато варіантів розміру

Серед розмірів від 55 до 77 дюймів ви знайдете ідеальний для будь-яких потреб, від ігрової зали до домашнього кінотеатру.

Тепер ви головний герой

Відчуття як у кінотеатрі

Поєднання технологій Dolby Vision IQ та Dolby Atmos забезпечує сенсаційне занурення. Використовуючи процесор LG ?9 5-го покоління з функціями штучного інтелекту, технологія Dolby Vision IQ із точною деталізацією додає неймовірну глибину й підкреслює майже невловимі текстури.

Централізований доступ до улюбленого контенту

Дозвілля

Готовий до нічного перегляду. Усе налаштовано для безперервного перегляду. У доступних застосунках можна подивитися майже будь-що. З Netflix?, Amazon Prime¹?, Apple TV+¹¹ завжди знайдеться щось цікаве.

*Вміст і доступність програм залежить від країни або регіону.

**На послуги ОТТ потрібні окремі передплати.

Потужна машина для перемог

Максимальне занурення в гру

Піднесіть свою гру на новий рівень із першими телевізорами в галузі, що підтримують в іграх технологію Dolby Vision HDR для формату 4K з частотою оновлення 120 Гц, забезпечуючи плавніший і реалістичніший процес гри. Завдяки часу відгуку 1 мс, сумісності з NVIDIA G-Sync і підтримці AMD FreeSync Premium і VRR навіть неймовірно швидкі дії відображаються чітко й плавно.

Нова ліга ігор

Хмарні ігри

Завдяки бездоганній інтеграції з GeForce Now і Stadia на вас очікує ціла хмара ігор. Заново відкрийте для себе улюблені ігри та знайдіть нові безпосередньо з телевізора.

Створено з думкою про планету

Сталий розвиток

Телевізор G2 виготовлено з композитних матеріалів, легших, ніж ті, що використовувалися раніше. Ми використовуємо рівно стільки пакування, скільки потрібно для безпечної доставки, — картонну коробку, придатну для переробки, і пакет на основі біосировини для пульта дистанційного керування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані