Телевізор Vinga S55UHD25B - AT1241817 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Vinga S55UHD25B - AT1241817 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B
Телевізор Vinga S55UHD25B

Телевізор Vinga S55UHD25B - AT1241817

Код товару: AT1241817
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), CI+, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 2 x USB, 3 x HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (200x200мм), 1235 x 777 x 243 мм, 10.4 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Диагональ экрана 55''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV да
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (200x200мм)
Wi-Fi да
Тип матриці IPS
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 8mc
Технологии улучшения изображения 4K Upscaling, HDR+
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 1 x RJ-45, 1 x оптический аудио, 2 x USB, 3 x HDMI, CI, антенный
Операційна система WebOS
Энергопотребление 13.8 Вт
CPU ARM Cortex-A55x4
GPU Mail G31x2
DDR 1.5G
Flash Memory 8G
Размеры с подставкой 1235 x 777 x 243 мм
Размеры без подставки 1235 x 716 x 69 мм
Вес с подставкой 10.5 кг
Процессор изображения ARM Cortex-A55x4
Bluetooth да
Штрихкод 4823093315914
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Контрастность 1200 1
Опис
Придбати Телевізор Vinga S55UHD25B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Кращий варіант для перегляду улюбленого контенту
Висока роздільна здатність 4К, доступ до популярних додатків, функції голосового пошуку, пульт дистанційного керування Magic Remote – все це втілено у телевізорі Vinga S55UHD25B.
Розширений функціонал webOS
Телевізор працює на операційній системі webOS 5.0. Завдяки цьому у користувачів є доступ до багатотисячної бази популярних додатків, функції голосового пошуку, інтеграції з іншими продуктами. Дивіться онлайн улюблені шоу в зручний для вас час, переглядайте унікальний відеоконтент на сервісах Netflix, Apple TV, Prime Video, YouTube. Функція запису дозволяє записати телепрограму або радіоканал на зовнішній жорсткий диск USB.
Новий рівень формату 4K
Насолоджуйтеся реалістичною якістю зображення та живими кольорами з точністю пікселів, збільшеною в чотири рази порівняно з форматом Full HD.
Пульт дистанційного керування Magic Remote
Пульт дистанційного керування Magic Remote у новому дизайні ще більше схожий на чарівну паличку. Ергономічна конструкція спрощує його утримання, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані функції штучного інтелекту спрощують доступ до послуг, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів.
Технологія ThinQ з функціями штучного інтелекту
Технологія LG ThinQ максимально и в полном объеме збільшує задоволення від перегляду. Виберіть свого улюбленого голосового помічника й керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування. Використовуйте додаток як пульт для телевізора. Регулюйте звук телевізора і перемикайте канали через додаток. Дивіться фото та відео на вашому телефоні через великий екран телевізора. Технологія LG ThinQ дає змогу легко керувати домашньою екосистемою Home IoT за допомогою голосових команд та швидше діставати доступ до розваг.
Стандартне та зручне кріплення
Телевізор Vinga S55UHD25B з LED технологією на відміну від аналогічних моделей з LCD матрицею має тонкий, але міцний корпус. Його зручно поставити на тумбу, підлогу чи почепити на стіну стандартним кріпленням VESA.
Вбудований універсальний тюнер
У телевізор Vinga S55UHD25B вбудований універсальний тюнер, який підтримує супутникове (DVB-S2), кабельне (DVB-C) та цифрове мовлення (DVB-T, DVB-T2). Більше ніяких додаткових витрат на тюнери, заплутаних дротів та кількох пультів управління – лише легкий доступ та необмежений вибір телеканалів.
Витончений дизайн
Тонка рамка й елегантний корпус гармонійно поєднуються з вашим інтер’єром, щоб забезпечити вам найкращі враження від перегляду.
Широкі можливості підключення
Наявність 3-х портів HDMI та 2-х USB дозволяє перетворити цей телевізор на домашній мультимедійний центр. Можна під’єднати ігрову консоль, медіаплеєр або зовнішній накопичувач, щоб дивитись скачані фільми у високій якості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані