Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL) - AT013017 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL) - AT013017 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL)

Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL) - AT013017

Код товару: AT013017
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису Full HD (1920 х 1080), Тип відеокамери любительські, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, SD, Memory Stick Micro, Оптичний зум 30 x, Інтерфейси HDMI, Composite out,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Разрешение записи Full HD (1920 х 1080)
Тип видеокамеры любительские
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті 1-в-1, Memory Stick Micro
Оптический зум 30 x
Інтерфейси Composite out, HDMI
Колір Чорний
Вага 215 г
Формат записи MP4
Матрица 1/5.8
Оптика Carl Zeiss Vario-Tessar
Цифровой зум 350 x
Фокусное расстояние 1.9 - 57 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 26.8 - 804 мм
Диафрагма 1.8 - 4.0
Выдержка 1/6 - 1/10000 с
Стабилизатор изображения SteadyShot
Фокусировка авто, ручная
Минимальная освещенность 3 люкс
Размер фото 4032 x 2272
Тип ЖК-экрана поворотный
Разрешение дисплея 230400 пикселей
Система Dolby Digital 2 канала
Встроенный зум-микрофон ECC
Ширина 54 мм
Висота 59.5 мм
Глибина 128 мм
Общее число пикселей 9.2 Mрх
Опис

Придбати Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифрова відеокамера SONY Handycam HDR-CX405 Black (HDRCX405B.CEL) - це якісна і зручна відеокамера, з якою можна записувати відео у форматі Full HD 60p/ 50p в режимі прогресивної розгортки. Зображення виходить таким самим плавним, як на відео з частотою кадрів 60p/ 50p, при цьому кожен кадр записується у вигляді одного повноцінного знімка. Тому витягнутий з відео, записаного в режимі прогресивної розгортки, кадр буде відрізнятися високою чіткістю.

Ширококутний об'єктив до 26,8 мм дає більше можливостей при зйомці пейзажів і сцен усередині приміщення, коли у вас недостатньо місця, щоб відступити назад. Велика ультрасучасна матриця підвищує чіткість зображення, знижує шум в умовах низької освітленості і забезпечує м'яке розмиття фону. Вдосконалений процесор зображень BIONZ X допомагає домогтися реалістичності і точної передачі зображення, а також забезпечує можливість більш швидкої обробки.

Паралельний запис відео у двох форматах — у форматі XAVC S або AVCHD для максимальної якості і в форматі MP4. Таким чином, у вас завжди буде файл невеликого розміру, готовий для миттєвого обміну, і файл професійної якості для подальшого редагування. Ця камера Handycam має слоти для карт пам'яті Memory Stick Micro і Micro SD/SDHC, тому ви можете з легкістю записувати зображення на будь-яку з них. Вбудований USB-кабель, укладений у наручний ремінець, дуже зручно використовувати для швидкої зарядки і підключення до комп'ютера, тому немає необхідності носити з собою громіздкий додатковий USB-кабель або адаптер змінного струму.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані