Цифрова відеокамера PANASONIC AG-AC30EJ - AT031060 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера PANASONIC AG-AC30EJ - AT031060 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить принтер чека в нашем магазине, а также аккумуляторная батарея бесперебойника с доставкой по Сумам.
  • Выгодные цены на машинки полировки, предлагаем вам сделать выбор abs пластик 3д и заказать с доставкой в Виннице.
  • Предлагаем вам товар телефон, купить с доставкой в Константиновку, рекомендуем вам бесперебойник, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с руль комп, либо ручного инструмента, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно заказать увлажнитель, обратите внимание на дом, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Цифрова відеокамера PANASONIC AG-AC30EJ

Цифрова відеокамера PANASONIC AG-AC30EJ - AT031060

Код товару: AT031060
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису Full HD (1920 х 1080), Тип відеокамери професійні, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, Оптичний зум 20 x, Інтерфейси роз'єм для навушників, USB, HDMI, AV, XLR,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Разрешение записи Full HD (1920 х 1080)
Тип видеокамеры профессиональный
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC
Оптический зум 20 x
Інтерфейси разъем для наушников, USB, HDMI, AV, XLR
Колір Чорний
Вага 1500 г
Формат записи MP4, MOV, AVCHD
Матрица 1/3.1
Оптика PANASONIC
Цифровой зум 10 x
Фокусное расстояние 4.08 - 81.6 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 29.5 - 612 мм
Диафрагма 1.8 - 3.6
Выдержка 1/6 - 1/8000 с
Стабилизатор изображения HYBRID O.I.S. +
Диаметр фильтра 49 мм
Минимальная освещенность 1.4 люкс
Размер фото Full HD (1920x1080)
Размер дисплея 3
Разрешение дисплея 460800 пикселей
Система LPCM 2 канала, Dolby Digital 2 канала
Ширина 170 мм
Висота 170 мм
Глибина 335 мм
Опис

Придбати Цифрова відеокамера PANASONIC AG-AC30EJ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

AG-AC30 - компактна модель початкового рівня з вбудованим світильником.
AG-AC30 — ручний камкордер з чудовими характеристиками для зйомки в умовах слабкого освітлення і численними професійними функціями. Завдяки великій фокусній відстані (20-кратне масштабування і 29,5 мм на широкому куті) цієї моделі можна знімати гарні зум-кадри і великі групи людей.

Світлодіодна підсвітка з 2-ма світлофільтрами дозволяє з упевненістю вести зйомку навіть вночі і в темних місцях, так як фільтр кольоро-корекції адаптує температуру кольорів, а дифузійний фільтр пом'якшує вплив джерела світла. Чудові характеристики камкордера для зйомки в умовах слабкого освітлення досягаються за рахунок нового вбудованого сенсора BSI типу 1/3,1, який дозволяє отримувати зображення з високою якістю (ефективних пікселів: 6,03 мегапікселя). Завдяки цьому яскраві красиві кадри можна знімати навіть у темних місцях.

Потужне 20-кратне масштабування з надвисокою роздільною здатністю можна використовувати для дистанційної зйомки. Технологія інтелектуальної роздільної здатності дозволяє вести зйомку з високим коефіцієнтом масштабування, зберігаючи при цьому здатність зображення. В режимі ширококутної зйомки з фокусною відстанню 29,5 мм (у 35-міліметровому еквіваленті) в кадрі міститься більше людей і об'єктів на задньому плані. Це особливо корисно, коли необхідно зробити групову фотографію в невеликій кімнаті.

Для корекції горизонтального нахилу і втрати чіткості при тремтінні рук функція HYBRID O. I. S. + використовує технологію п'ятиосьовою стабілізації, яка дозволяє максимально усунути втрату чіткості на кадрах, знятих з високим коефіцієнтом масштабування або в режимі ширококутної зйомки. Крім того, завдяки цій функції можна отримати цікаві ефекти при зйомці під час ходьби або іншого руху. Включена в стандартну комплектацію функція Level Shot автоматично виявляє і виправляє нахил знятих кадрів.

Три кільця ручного регулювання (фокусом, трансфокацией і діафрагмою) камкордера збільшують гнучкість, забезпечують управління і коригують освітлення, завдяки чому красиві кадри можна отримувати незалежно від яскравості навколишнього оточення.

2-канальні вхідні XLR аудіороз'єми камкордера дозволяють використовувати для запису якісного звуку високоефективні мікрофони професійного класу. Для додаткового зручності один вхід розташований спереду камери, інший — позаду.

Завдяки двом слотів для карт SD дані водночас записуються на дві карти. Це забезпечує додаткову надійність при запису важливих подій і виході з ладу записуючих носіїв.

Кольоровий видошукач з роздільною здатністю, еквівалентним 1 555 000 точок, для додаткової зручності можна нахиляти.

Висувний РК-дисплей камкордера з діагоналлю 3 дюйми передбачає сенсорне управління і служить в якості монітора високої чіткості з роздільною здатністю 460 000 крапок і сенсорної панелі для роботи з меню. Коли дисплей не використовується, він засувається в передню частину ручки, забезпечуючи додаткову мобільність і підвищуючи безпеку. Крім того, дисплей обертається на 270 градусів у вертикальній площині. Це дає можливість вести зйомку під малим або великим кутом, а також в режимі самоинтервью.

Крім функцій допомоги при фокусуванні (розширення, посилення контурів, вибір зони) і просунутих професійних функцій допомоги, камкордер має ряд інших особливостей:

  • Об'єктив з 20-кратним масштабуванням (F1.8, 29,5–612 мм)
  • Три кільця ручного регулювання (фокусування, масштабування і діафрагми)
  • Потужна вбудована світлодіодне підсвічування
  • Одночасна і естафетна запис на 2 карти SD
  • Два аудіовходу XLR і один вихід HDMI
  • Кілька функцій допомоги при фокусуванні
  • Сенсорна панель: РК-дисплей з роздільною здатністю 460 000 пікселів і діагоналлю 3 дюйми
  • Дистанційне керування камерою: кнопка запуску або зупинки фокусування, регулювання діафрагми і масштабування 
  • 5-осьова гібридна оптична стабілізація зображення і функція Level Shot

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані