Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ - AT175941 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ - AT175941 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ
Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ
Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ
Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ
Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ

Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ - AT175941

Код товару: AT175941
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису 4К UHD (3840 x 2160), Тип відеокамери професійні, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, Інтерфейси роз'єм для навушників, USB, HDMI, AV, XLR, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Разрешение записи 4К UHD (3840 x 2160)
Тип видеокамеры профессиональный
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC
Інтерфейси разъем для наушников, USB, HDMI, AV, XLR
Колір Чорний
Вага 1900 г
Формат записи MP4, MOV, AVCHD
Матрица 1
Цифровой зум 10 x
Фокусное расстояние 8.8 - 132 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 35.4 - 531 мм
Диафрагма 2.8 - 4.5
Выдержка 1/25 - 1/8000 с
Стабилизатор изображения Optical Image Stabilizer
Диаметр фильтра 67 мм
Минимальная освещенность 1.1 люкс
Размер дисплея 3.5
Разрешение дисплея 1150000 пикселей
Система LPCM 2 канала, Dolby Digital 2 канала, 16 бит, 2 канала
Ширина 169 мм
Висота 195 мм
Глибина 340 мм
Опис

Придбати Цифрова відеокамера PANASONIC AG-UX90EJ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

AG-UX90 — це «стандартна модель серії UX» для легкої запису високоякісного відео у форматі 4K/FHD. Вона оснащена новітнім компактним об'єктивом з широким кутом огляду 24, 5 мм і 15-кратним оптичним масштабуванням. Її оптичний стабілізатор зображення (O. I. S. — Optical Image Stabilizer), функція інтелектуальної автофокусування і три кільця ручного регулювання максимально полегшують роботу професіоналам.

Камкордер AG-UX90 оснащений високочутливим MOS-сенсором типу 1.0. Він підтримує запис відео UHD 25p і FHD 50p/25p в декількох форматах. Крім запису відео 4K (UHD) з високою роздільною здатністю, він забезпечує високоякісний запис відео FHD зі швидкістю передачі даних 50 Мбіт/с. Два слоти для карт пам'яті SD роблять можливою естафетну і одночасну запис.

Камкордер AG-UX90 також відрізняється прекрасним дизайном, простотою в експлуатації і підтримкою ряду інтерфейсів, знайомих для професійних фотографів, включаючи HDMI-вихід і вхід XLR. Що стосується динамічності та мобільності роботи, модель AG-UX90 не поступається класичному портативного HD-камкодеру, підтримуючи при цьому запис високоякісного відео 4K/HD.

Новітній ширококутний об'єктив LEICA DICOMAR з кутом огляду 24, 5 мм і 15-кратним оптичним масштабуванням
• 15-кратне оптичне масштабування: компактна і чутлива 4-приводна система об'єктива забезпечує високу якість зображення завдяки широкому куту огляду в 24, 5 мм і 15-кратного оптичного масштабування. Насолоджуйтесь швидким збільшенням і зменшенням масштабу.
• Інтелектуальне масштабування з підтримкою високої роздільної: в режимі FHD функція i.Zoom збільшує рівень масштабування до 25-кратного, підтримуючи при цьому високу роздільну здатність. Ця функція автоматично включається при досягненні граничного рівня оптичного масштабування.
• Цифрове масштабування (2-, 5 - або 10-кратне): функція цифрового масштабування активується без зменшення інтенсивності світла. Поєднання оптичного масштабування і функції i.Zoom гарантує максимальний рівень масштабування в 250 разів.
• Об'єктив LEICA DICOMAR: цей об'єктив відповідає найсуворішим стандартам компанії Leica Camera AG.

MOS-сенсор типу 1.0 для високоточного запису відео UHD 25p або FHD 50p
• Високочутливий MOS-сенсор 4K типу 1.0, що забезпечує високу якість зображень: MOS-сенсор типу 1.0 забезпечує неперевершену глибину різкості і прекрасний баланс між якістю зображення і чутливістю. В режимі UHD (3840x2160) 25p можливий запис відео з

високою роздільною здатністю.
• Запис високоякісних зображень FHD: в режимі FHD (1920x1080) можливий запис зображень професійної якості зі швидкістю передачі даних 50 Мбіт/с.
• Підтримка декількох форматів (UHD/FHD/SD): в залежності від необхідної

високої роздільної здатності, частоти кадрів, швидкості передачі даних і формату файлу можна вибрати кілька режимів запису.

Передовий оптичний стабілізатор зображення і інтелектуальна фокусування, відрізняється високою швидкістю і точністю роботи
• Передовий оптичний стабілізатор зображень [UHD/FHD]: оптичний стабілізатор зображення (O. I. S.) з розширеною областю корекції забезпечує ефективне виправлення зображень навіть при несприятливих умовах зйомки, наприклад під час зйомки під малим або великим кутом.
• 5-осьовий гібридний стабілізатор зображень [FHD]: в режимах зйомки у форматі HD функція придушення ефекту тремтіння руки, що поєднує в собі переваги оптичної та електронної стабілізації зображення, визначає і усуває ефект тремтіння руки в різних напрямках (у тому числі при обертанні).
• Інтелектуальна автофокусування: пристрій фокусування з микроприводом забезпечує стійку автофокусування найвищого рівня з прискореним відстеженням навіть на зображеннях формату 4K. Відеокамери 4K відрізняються неперевершеною швидкістю фокусування, можливістю відстеження і стабільністю роботи.
• Настроюється функція автофокусування: ви можете відрегулювати швидкість, чутливість і ширину області автофокусування. Ця функція забезпечує ідеальну автофокусування у відповідності з вимогами користувача, типом об'єкта або умовами зйомки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані