Телевізор Hisense 55A6BG - AT1351358 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Hisense 55A6BG - AT1351358 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG
Телевізор Hisense 55A6BG

Телевізор Hisense 55A6BG - AT1351358

Код товару: AT1351358
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, 2 x 8 (16 Вт), 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 2 x USB, CI, Composite, Headphone, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1232х291х773 мм, 11.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hisense
Диагональ экрана 55''
Частота развертки панели 60 Гц
Поддержка Smart TV да
Тип тюнера цифровой DVB-T2
Цвет панели черный
VESA VESA (300x200 мм)
Wi-Fi да
Тип матриці ADS
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения Dolby Vision, HDR+, HLG
Мощность динамиков 2 x 8 (16 Вт)
Інтерфейси підключення 1 x RJ-45, 1 x оптический аудио, 2 x USB, CI, антенный
Операційна система VIDAA U5.0
Энергопотребление 130 Вт
Размеры с подставкой 1232х291х773 мм
Размеры без подставки 1232х74х711 мм
Вес с подставкой 11.5 кг
Процессор изображения Quad Core/NT72671D
Bluetooth да
Разрешение экрана 3840 x 2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевизор Hisense 55A6BG, Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

4K Resolution

Побачте все, що могли пропустити, на чіткому зображенні, роздільна здатність якого в чотири рази перевищує характеристики телевізорів Full HD.

Dolby Vision HDR

Деталі, що зазвичай губляться в найтемніших або найяскравіших ділянках, зберігаються, забезпечуючи більш динамічне зображення.

Dolby Atmos

Зазвичай динаміки телевізора направлені вниз або вперед. Завдяки технології Dolby Atmos цей телевізор може створювати ефект повної присутності, оскільки звук під час перегляду лине від самої стелі.

DTS Virtual:X

Цей телевізор оснащен и укомплектований універсальним і вдосконаленим набором технологій подальшої обробки звуку, які можна налаштувати відповідно до ваших потреб, тож під час відтворення звуку вони створюють повний ефект присутності, завдяки віртуалізації якісного контенту порівняно з традиційними конфігураціями стерео й динаміків 5.1.

VIDAA U5.0

VIDAA — це швидка й проста розумна система, що прискорить час завантаження й надасть миттєвий доступ до численних програм, завдяки чому використання телевізора стане ще цікавішим.

VIDAA Voice

Голосове керування УКРАЇНСЬКОЮ мовою-не потрібно нічого натискати, просто говоріть! Вам не знадобляться жодні зовнішні пристрої та асистенти — з усім упорається VIDAA. Шукаєте фільми, музику, цікавить прогноз погоди?Просто покличте мене!

Sports Mode

Виявивши трансляцію спортивної події, телевізор Hisense перемикається в спортивний режим для повного занурення в атмосферу, що панує на стадіоні.

Game Mode

Режим гри значно зменшує затримку введення і таким чином збільшує ваші шанси на досягнення легендарних результатів. Затримку введення для телевізорів Hisense можна знизити до 16 мс.

Ultra Viewing Angle

Технологія оптимізації кута огляду зберігає якість зображення незалежно від кута огляду. Телевізор Hisense гарантує, що друзі й члени вашої родини насолоджуватимуться зображенням однакової якості з будь-якого куточка кімнати.

AI Picture Optimization

Інтелектуальна технологія оптимізації зображення забезпечує розумне розпізнавання 11 сценаріїв у реальному часі, а також автоматично ідентифікує й оптимізує налаштування якості зображення, щоб воно було якомога яскравішим і привабливішим.

T?V Low Blue Light

Телевізор Hisense отримав сертифікат T?V Rheinland, що засвідчує його мінімальну шкоду очам та їх захист завдяки зниженню коефіцієнта синього кольору навіть після тривалого перегляду.

Precision Colour

Телевізор Hisense UHD може створювати різноманітні ступені передачі завдяки глибині кольору 10 біт, що забезпечує достовірне відтворення червоного кольору на екрані.

RemoteNow

Ваш телефон стає пультом дистанційного управління. Система VIDAA представляє доступ до сучасних популярних програм, що містять величезну кількість контенту. VIDAA створена на основі закритої системи, що захищає конфіденційність її користувачів і не уповільнює швидкість роботи телевізора. Крім того, технологія VIDAA завжди зберігає свою швидкість роботи.

Multi-Connectivity

Розширюйте свої можливості. Завдяки портам HDMI, роз’ємам USB і технологіям Wi-Fi та Bluetooth ви можете підключати до свого телевізора більше пристроїв і зовнішніх носіїв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані