Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY) - AT147142 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY) - AT147142 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY)
Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY)

Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY) - AT147142

Код товару: AT147142
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Матеріал підошви алюміній, Тип праска з подачею пари, Максимальна потужність 2000 Вт, Підключення провідний, Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Материал подошвы алюминий
Безопасность и защита система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2000 Вт
Подключение провідне
Колір White
Резервуар для воды 300 мл
Скорость постоянной подачи пара до 30 г/мин
Скорость парового удара 150 г/мин
Функції вертикальное отпаривание
Особливості световая индикация работы, регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды, вращение шнура на 360 градусов
Вага 1.2 кг
Опис

Придбати Праска BRAUN TS 535 TPA GY (TS535TPAGY) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска BRAUN TS 535 TPA GY - це ідеальне рішення для розгладження різних тканин в домашніх умовах. Висока потужність 2000 Вт забезпечує ефективну роботу приладу. Паровий удар - 120 г / хв дозволяє впоратися з дуже м'ятою тканиною і глибокими складками. Звичайна робота праски виконується з подачею пара до 30 г / хв. Ємність для води має обсяг 300 мл. Праска оснащена дуже міцною і стійкою до подряпин підошвою Eloxal. Ця унікальна підошва в два рази міцніше нержавіючої сталі, вона забезпечує ідеальне ковзання по тканині. Купити цей праска з анодованим шаром на підошві - це значить вибрати якість і надійність в одному приладі.

Насадка Textile Protector. Щоб запобігти пригорання делікатних тканин і знизити ймовірність утворення блиску на чорному одязі, була розроблена спеціальна насадка Textile Protector. Безпечна розгладження тонких тканин забезпечується властивістю цієї насадки, яка знижує температуру підошви, не втрачаючи ефективність результату. Праска Braun TS535TP оснащена зручною ручкою з м'яким гумовим покриттям. Прилад легкий по вазі, тому його зручно використовувати тривалий час. Мережевий кабель довжиною 2 метри дозволяє зручно розгладжувати штори або одяг на вішалці ціною використання функції вертикального відпарювання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані