Телевізор Hitachi 32HB4T01 - AT150167 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Hitachi 32HB4T01 - AT150167 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Hitachi 32HB4T01
Телевізор Hitachi 32HB4T01
Телевізор Hitachi 32HB4T01
Телевізор Hitachi 32HB4T01

Телевізор Hitachi 32HB4T01 - AT150167

Код товару: AT150167
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, VESA VESA (100х100мм), Колір панелі чорний, Частота оновлення 200Гц,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hitachi
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 2 х 6 Вт
Інтерфейси підключення 1 х цифровой аудио-выход, Composite, Component, D-sub, 1 х HDMI, Headphone
Энергопотребление 31 Вт
Размеры с подставкой 735 x 478 x 185 мм
Вес с подставкой 5.7
Частота обновления 200Гц
Підтримувані формати JPEG, WMA, MP3, WMV, VOB, MPEG-4, MP4, MKV, FLV, DivX, AVI, ASF, 3GP
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор Hitachi 32HB4T01 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Hitachi 32HB4T01
Мрієте, щоб у Вашій вітальні стояв сучасний великий телевізор? Телевізор Hitachi 32HB4T01 перевершить всі Ваші очікування, так як цей телевізор не просто має великий екран. Телевізор Hitachi - володар високого дозволу, потужного стереозвуку, і якісного зображення, а також інших наворотів, саме Hitachi 32HB4T01станет для Вашої сім'ї улюбленим об'єктом для веселого сімейного відпочинку. У телевізорі Hitachi 32HB4T01есть все для ультрасучасності.

PVR
Не завжди є можливість подивитися улюблене шоу або цікавий фільм. На щастя, Ваш ТВ зможе записати ваші улюблені телевізійні програми щоб Ви змогли подивитися їх пізніше.

CCI +
CCI + дозволяє отримати доступ до закодованим трансляцій через CAM (модуль умовного доступу) усуваючи необхідність в окремому цифровому ресівері або декодера.

USB
USB дозволяє легко підключати зовнішні пристрої зберігання інформації безпосередньо до телевізора. Через USB ви можете отримати швидкий доступ до цифрового контенту, який зберігається на флеш-пам'яті. Підтримуються всі основні формати файлів, включаючи, .mkv та .mp4.

DTS
DTS гарантує чистоту і максимальну якість звуку. Крім того, цифрові цифровий функціонал DTS HD і DTS 2.0 забезпечують високоякісний аудіо сигнал високої чіткості для будь-яких режимів.

Телевізори Hitachi
Телебачення - це в першу чергу джерело натхнення, освіти і гарного проведення часу. Воно стало невід'ємною частиною в житті кожної людини. І це не дивно, адже телебачення є постійним джерелом необхідної інформації і розваг. Це свого роду вікно у великий світ. Хтось любить дивитися захоплюючі ток-шоу, хтось політичні новини, кулінарні передачі, «мильні» серіали чи мультфільми. Але всі ми проводимо частину свого життя близько блакитних екранів.

Телевізори Hitachi - це широкоформатні екрани, стильний дизайн, міцний і витончений корпус. Неперевершена чіткість і максимальна реалістичність зображення занурить вас у світ фантастики. Завдяки своєму неймовірному і оригінальному дизайну телевізор Hitachi стане прекрасним доповненням до вашого інтер'єру. Як би ви не розмістили телевізор, під яким би кутом його не поставили, ви завжди будете насолоджуватися повнотою картинки і неймовірним чистим звуком.

Бездоганна чіткість передачі руху, а також інновація майбутнього - основні риси, які підкорили споживачів даної техніки. Всі необхідні характеристики по кожній з моделей, а також відгуки наших покупців про телевізорах Hitachi ви зможете знайти у нас на сайті. Купити телевізори Hitachi дуже просто: достатньо оформити замовлення по телефону або на сайті «МОБІЛЛАК». Ціна на всі моделі телевізорів Hitachi задовольнить кожного покупця, адже в першу чергу ми намагаємося для вас.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані