Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA) - AT152086 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA) - AT152086 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)
Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA)

Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA) - AT152086

Код товару: AT152086
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 55", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, VESA н.д, Wi-Fi так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 55
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, QLED - телевизор, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Серебристо-черный
VESA н.д
Технологии улучшения изображения Ultra Black, Supreme UHD Dimming, Q Viewing Angle, Q Constrast, Q Color, Digital Clean View, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus
Мощность динамиков 40 Вт
Інтерфейси підключення 4 х HDMI, Антенный, CI+, 3 х USB, 1 х RJ-45, RS-232C, 1 x Спутниковый вход
Энергопотребление 170 Вт
Размеры с подставкой 1227.2 x 784.9 x 284.3 мм
Размеры без подставки 1227.2 x 704.8 x 46.9 мм
Вес с подставкой 21
Частота обновления PQI 3200
Процессор изображения Q Engine
Вес без подставки 17.5
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Samsung QE55Q7FN (QE55Q7FNAUXUA) - красива картинка, гарний дизайн

Q Колір
Три слова — більше мільярда кольорів. Дивіться улюблені шоу і фільми з найбільш реалістичними, точними та яскравими кольорами. Ви зможете побачити все, навіть ледь вловимі, відтінки кольору в кожній сцені, точно так само, як якщо б ви спостерігали все це наживо.

Обсяг кольору
Телевізор Q7F забезпечує 100-відсоткове значення показника «обсяг кольору», що означає, що він максимально розширює діапазон точних, насичених і високодеталізованих кольорів, які ви можете побачити на екрані телевізора.

Q Контраст
Телевізор Q7F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями в самих темних ділянках кожної сцени на екрані, навіть якщо в кімнаті буде включене все освітлення.

Q HDR Elite (HDR 10+)
Ви побачите неможливе завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR 10+) — зображення очима режисера і найдрібніші деталі об'єктів, прихованих у самих темних і світлих фрагментах зображення.

UHD Alliance
QLED-телевізори були сертифіковані об'єднанням UHD Alliance як відповідні вимогам UHD Premium.

4K Ultra HD
Телевізор відповідає стандарту premium 4K Ultra High Definition згідно з вимогами асоціації споживчої електроніки (CEA).

Телевізор, який прослужить довго
Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольори й деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років.

Q Engine
Чудова якість зображення завдяки більш потужному процесору Q Engine. Неймовірно швидкий процесор аналізує контент і забезпечує максимально високу якість зображення.

Дивіться на зображення, а не на телевізор
Телевізор Q7F повністю змінить ваше уявлення про перегляді різного контенту з його вишуканою елегантністю і стилем.

Невидиме підключення
Нарешті! Тепер всі проводи, включаючи шнур живлення, можна заховати в одному майже невидимому кабелі. Нове рішення One Invisible Connection дозволяє підключати до телевізора зовнішні пристрої через окремий модуль One Connect Box і зробити їх непомітними.

Більше ніякого чорного екрану
Забудьте про звичному чорному екрані. Новий режим Ambient Mode зробить ваш інтер'єр більш цікавим.

Режим Ambient Mode
Декор

Додайте своїй вітальні яскравих фарб. Застосуйте інтерактивний фон, який буде ідеально гармоніювати з інтер'єром приміщення.

Інформація
Отримуйте щоденну інформацію, наприклад про погоду, температуру на вулиці і головні новини, з інтерактивним фоном, що створює напівпрозорий ефект.

Фото
Освіжіть свої спогади. Перетворіть свою вітальню в особисту галерею, налаштувавши відтворення фотографій з вашого мобільного пристрою.

Музика
Слухайте фонову музику в повсякденному житті. Просто слухайте музику за допомогою голосової команди або з вашого смартфона, підключеного через Bluetooth.

Безмежний дизайн 360°
Безмежний дизайн 360° ще більше посилить ваші враження від перегляду. Тонкий безрамковий з усіх чотирьох сторін екран QLED-телевізора здається ширше, ніж він є насправді, і створює враження, ніби ви знаходитесь в кінотеатрі.

Рішення One Mount
Приймайте рішення по декору своєї кімнати в залежності від своїх уподобань, а не телевізора. Рішення One Mount для QLED-телевізора дозволить вам встановити свій телевізор в тому місці і таким способом, як ви захочете.

Розумний спосіб використання smart TV
Швидко, просто і зручно знаходьте потрібний контент. Використовуйте один пульт для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше часу на пошуки, а більше насолоджуйтесь переглядом.

Універсальний пульт ДК
Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного управління. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися.

Сервіс Smart Hub
Все найцікавіше в одному місці. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані. Отримайте доступ до пропозицій різних провайдерів і швидко охопіть поглядом весь доступний контент завдяки міні-превью.

ЗА SmartThings
SmartThings перетворює ваш телевізор в хаб для ваших пристроїв "розумного будинку", від холодильника до смартфона. Контролюйте і відстежуйте діяльність своїх сумісних пристроїв за допомогою єдиного універсального рішення для віддаленого управління — створіть свій власний "розумний будинок".

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані