Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA - AT152769 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA - AT152769 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA
Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA

Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA - AT152769

Код товару: AT152769
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, VESA VESA (200x200мм), Wi-Fi так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 49
Тип телевизора с Wi-Fi, Изогнутый экран, Smart TV, 4K-телевизоры
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения UHD Engine, UHD Dimming, PurColor, Mega Contrast, Hybrid Log Gamma, HDR 10+, Digital Clean View, Auto Motion Plus, Auto Depth En
Мощность динамиков 20 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Composite, Component, 3 х HDMI, Антенный, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45, 1 x Спутниковый вход
Энергопотребление 135 Вт
Размеры с подставкой 1101.5 x 717.4 x 261.3 мм
Размеры без подставки 1101.5 x 638.5 x 95.7 мм
Вес с подставкой 13.7
Частота обновления PQI 1400
Процессор изображения Quad Core
Вес без подставки 13.3
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Samsung UE49NU7300UXUA

Природна передача кольору в форматі UHD. Технологія Dynamic Crystal Colour. Реалістичність, кришталева чистота фарб і динамічність зображення на екрані. Будьте готові дивуватися.

HDR. Більше деталей. Переглядайте HDR-контент з підвищеним рівнем чіткості зображення і природною передачею кольору. UHD телевізор Samsung відкриває більше деталей в яскравих і темних ділянках зображення на екрані.

Телевізор з реальним дозволом 4K UHD. Оцініть чіткість передачі деталей з роздільною здатністю 4K UHD, в 4 рази перевищує дозвіл Full HD. Тепер ви зможете розглянути зображення в найдрібніших подробицях.

Технологія UHD Dimming. Технологія затемнення UHD Dimming розбиває екран на кілька блоків для оптимізації кольору, різкості, рівнів глибокого чорного і чистого білого, що забезпечує ідеальну контрастність.

Технологія Auto Depth Enhancer. Функція Auto Depth Enhancer змінює контрастність окремих ділянок зображення, створюючи ефект просторової глибини. Оцініть реальний ефект занурення в події на екрані.

Тонкий і стильний. Вишуканий вигин. Оцініть красу вигнутого дизайну. Плавні контури, запозичені у природи, перетворюють телевізор в зразок елегантності незалежно від того, включений він чи вимкнений. Тонка конструкція. Витончений відполірований корпус однаково добре виглядає в будь-якому місці.

Ніяких видимих ??проводів. Чистий панель. Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Використовуйте особистого віртуального помічника для виконання будь-яких завдань, пульт ДУ для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше час на пошуки, а більше насолоджуйтеся переглядом. Користуватися телевізором ще ніколи не було так просто.

Функція Voice Assistant on TV. Керуйте своїм телевізором за допомогою функції Voice Assistant (Голосовий помічник). Просто скажіть йому, щоб він переключив канал, знайшов контент або відкрив додаток. Він також може управляти вашими домашніми пристроями, підключеними до Інтернету.

Універсальний гід. Не витрачайте час на пошук цікавого контенту. Функція "Універсальний гід" не тільки покаже вам популярні телешоу і відео, але і порекомендує контент, спеціально підібраний по вашим перевагам, аналізуючи переглянутий вами контент за останні кілька місяців.

Універсальний пульт дистанційного керування. Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного керування. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися. Тільки один пульт дистанційного керування.

Додаток SmartThings дозволяє підключати до телевізора різні побутові пристрої, від холодильника до мобільного телефону, для кращого управління ними. Синхронізація та обмін контентом. Скористайтеся всіма перевагами Samsung Cloud. Синхронізація свої фотографії, підключивши до Samsung Cloud всі свої смарт-пристрої Samsung. Тепер ви можете переглядати свої фотографії з мобільного пристрою на екрані телевізора або навіть холодильника.

Повідомлення. Будьте в курсі всіх подій, не відходячи від телевізора. На екрані телевізорі будуть з'являтися спливаючі повідомлення з інформацією про стан ваших IoT-пристроїв, нагадуваннями календаря і повідомленнями про початок вашого улюбленого шоу. Також можна налаштувати отримання повідомлень на смартфоні.

Ще більше контенту. Вам завжди буде що подивитися. Вас чекає нескінченну кількість контенту. TV Plus. Отримайте доступ до широкого асортименту контенту в форматі 4K UHD і HDR. Функція TV Plus пропонує новий контент і фільми в приголомшливій роздільній здатності, які ви зможете дивитися у себе вдома і при цьому отримувати враження як в кінотеатрі.

Функція Steam Link. Функція Steam Link дозволяє передавати гри з ПК на екран телевізора. Грайте в свої улюблені комп'ютерні ігри на великому екрані з комфортом замість того, щоб сидіти згорбившись перед маленьким монітором. Samsung - всесвітньо відома марка корейської побутової техніки та аудіо- та відеоапаратури. Назва Samsung означає буквально "три зірки".

Коли компанія Samsung зароджувалася в 1969 році, вона виробляла побутову техніку, після приєднання до фірми корейської компанії Semiconductor Co почався масовий випуск під маркою фірми холодильників і пральних машин, а вже з 1983 року і персональних комп'ютерів.

Компанія рік за роком підкорювала нові вершини, отримуючи світове визнання і завойовуючи все більші частки ринку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані