Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12 - AT154639 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12 - AT154639 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12
Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12

Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12 - AT154639

Код товару: AT154639
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, VESA н.д, Колір панелі білий, Тип матриці LCD,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 32
Тип телевизора Smart TV, LED - телевизор
Тип тюнера цифровой DVB-T2-HD, цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C
Цвет панели White
VESA н.д
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Micro Dimming Pro
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 20 Вт
Інтерфейси підключення Аудиовход, 1 х цифровой аудио-выход, Scart, D-sub, 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 1 х USB, 1 х RJ-45
Энергопотребление 31 Вт
Процессор изображения Pixel Plus HD
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA версии 2 до версии 9.2, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SSA, SRT, SMI, ASS, WMV9/VC1, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1,
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 32PFS5863/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор 32PFS5863 / 12 PHILIPS- ультратонкий Full HD LED TV з технологією Pixel Plus HD.

Глянцева біла рамка і потужна акустична платформа. Телевізор, який об'єднує в собі потужний функціонал і бездоганний стиль. Дизайнери розробили унікальний корпус цього телевізора з елегантною глянсовою білої рамкою - сучасне рішення, яке ідеально впишеться в будь-який інтер'єр і підкреслить індивідуальність господаря.

Сітка акустичної платформи обшита першокласної тканиною від Kvadrat. Новий рівень якості звуку на невеликих телевізорах. Висока деталізація звучання, неймовірна чіткість, глибина і насиченість басів. Численні динаміки середніх, високих і низьких частот забезпечують приголомшливу якість звучання фільмів, телешоу, спортивних передач і музики. Бездротове підключення по Bluetooth дозволяє з легкістю прослуховувати улюблені пісні та списки відтворення в найвищій якості.

Full HD LED. Кришталева чіткість зображення. Роздільна здатність  Full HD виводить розваги на новий рівень завдяки високої чіткості, поліпшеною яскравості, неймовірною контрастності і реалістичною передачі кольору - оціните безпрецедентну якість зображення на екрані Full HD.

Pixel Plus HD: чітке зображення незалежно від джерела. Процесор Philips Pixel Plus HD оптимізує якість зображення і забезпечує кришталеву чіткість і чудову контрастність. При потокової передачі або при перегляді кабельних каналів ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного.

Micro Dimming Pro: інтелектуальна регулювання контрастності динамічних сцен. Micro Dimming Pro оптимізує контрастність зображення на телевізорі в залежності від умов освітлення. Спеціалізоване ПО аналізує зображення в 6400 областях, що гарантує високу контрастність, якісне і реалістичне зображення - як вдень, так і вночі.

SAPHI: дивіться телевізор із задоволенням. SAPHI - швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV стає справжнім задоволенням. Оцініть відмінну якість зображення і просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Керуйте телевізором з легкістю і швидко переходите до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. Д.

Галерея додатків Philips: доступ до Youtube, Netflix і багато чому іншому. Галерея додатків Philips - це велика колекція онлайн-додатків, до яких ви отримаєте доступ, як тільки підключіть Smart TV до мережі Інтернет. Все дуже просто! Увімкніть телевізор, підключіть його до Інтернету та насолоджуйтесь цілим світом онлайн-розваг.

Універсальна аудіосистема. Неймовірна чіткість. насичені баси. Новий рівень якості звуку на невеликих телевізорах. Висока деталізація звучання, неймовірна чіткість, глибина і насиченість басів. Численні динаміки середніх, високих і низьких частот забезпечують приголомшливу якість звучання фільмів, телешоу, спортивних передач і музики. Бездротове підключення по Bluetooth дозволяє з легкістю прослуховувати улюблені пісні та списки відтворення в найвищій якості

Надійність і компактність в будь-яких умовах. Де б ви не знаходилися - на кухні або в поході з сім'єю - завдяки стильному, легкому і компактному портативному телевізору з невеликою діагоналлю ви не пропустіть улюблену телепередачу. Слідкуйте за останніми новинами і на успіхами своєї улюбленої команди на екрані цього портативного телевізора. Розваги завжди з вами!

Компанія «Філіпс» - одна з найвідоміших фірм у світі, яка виробляє товари широкого спектру застосування. Майже в кожному будинку на будь-якому з континентів можна знайти електронні прилади цього бренду. Споживчі товари нідерландської компанії цінуються за якість, довговічність і доступні ціни

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані