Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446) - AT165071 - купити Капсули для прання в Києві й Україні, доступні ціни на Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446) - AT165071 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446)

Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446) - AT165071

Код товару: AT165071
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип інший, Призначення для прання, Білизна для кольорового, Об'єм/Вага 30 шт, Прання автоматичне, Особливості Підходить для всіх типів тканини, крім вовни та шовку, Не можна одночасно використовувати с порошком або гелем,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип другой
Призначення для стирки
Белье для цветного
Объем/Вес 30
Стирка авто
Способ применения Положите одну капсулу прямо в барабан стиральной машины. Сверху капсулы положите одежду и запустите программу стирки.
Упаковка пластиковая коробка
Особливості Подходит для всех типов ткани, кроме шерсти и шелка, Нельзя одновременно использовать с порошком или гелем
Виробник Ariel, Procter & Gamble
Опис

Придбати Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Капсули для прання Ariel Color 30 шт (8001090758446)

Procter & Gamble - всесвітньо відома компанія з представництвами в більш ніж вісімдесяти країнах. Продукція, що випускається заслужила довіру споживачів по всьому світу. Понад 300 торгових марок успішно продаються в 140 країнах світу.

Гель для прання Ariel Color призначений для прання білих і кольорових речей. Засіб чудово відпирає, не залишає слідів на одязі, доглядає за тканиною і захищає колір. Білизна після прання буде наповнене свіжим ароматом.

Пляшка оснащена ковпачком для попередньої обробки речей, за допомогою якого ви позбудетеся навіть від найстійкіших плям. Розумний ковпачок попередньо обробляє, очищає, виводить плями, а також допомагає правильно підібрати дозування рідкого порошку.

Перед початком прання ознайомтеся з інструкцією до пральної машини, інформацією з прання на речах. Зверніть увагу на максимальну температуру прання.
Для початку прання помістіть ковпачок з 65 мл гелю для звичайного прання і 100 мл для особливо забруднених речей прямо в барабан пральної машини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані