Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20) - AT168671 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20) - AT168671 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20)
Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20)
Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20)

Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20) - AT168671

Код товару: AT168671
Немає в наявності
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, протикрапельна система, автоматичне відключення, Матеріал підошви кераміка, Тип праска з подачею пари, Максимальна потужність 2200 Вт, Підключення провідний, Колір синій, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Материал подошвы керамика
Безопасность и защита система самоочистки, противокапельная система, автоматическое отключение
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір синий, белый
Резервуар для воды 270 мл
Скорость постоянной подачи пара регулируемая подача пара до 35 г/мин
Скорость парового удара 110 г/мин
Функції вертикальное отпаривание
Особливості регулятор нагрева, распылитель воды
Опис

Придбати Праска PHILIPS GC 2046/20 (GC2046/20) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска PHILIPS EasySpeed GC2046/20 прискорює процес прасування завдяки рівномірному нагріванню підошви, постійній подачі пари і спеціальному носику Triple Precision. Потужність 2200 Вт забезпечує високу подачу пари. Паровий удар 110 г дозволяє легко розгладити навіть найбільш жорсткі складки. Постійна подача пари до 35 г/хв забезпечує оптимальну кількість пари для ефективного розгладження складок. Керамічна підошва стійка до подряпин, добре ковзає і зручна в очищенні. Завдяки функції вертикального відпарювання праска Philips дозволяє розгладжувати складки на одязі, що висить на плічках.

Повзунок очищення від накипу спрощує видалення накипу з праски. Для максимальної ефективності роботи праски Philips необхідно проводити очищення від накипу 1 раз в місяць. Прилад автоматично вимикається, якщо залишений без нагляду. Якщо прилад залишений у вертикальному положенні, відключення відбудеться через 8 хвилин. Якщо прилад лежить на боці або стоїть на підошві, відключення відбудеться через 30 секунд.

Протикрапельна система дозволяє гладити делікатні тканини при низькій температурі, запобігаючи протіканню води на одяг. Носик цього праски Philips має три характерні відмінності: загострений кінчик, поглиблення для гудзиків і оригінальний дизайн. Носик Triple Precision дозволяє розгладити складки в самих важкодоступних місцях, наприклад, навколо гудзиків або між стрілками.

Розпилювач утворює туман, що рівномірно зволожує тканину і полегшує розгладження складок. Завдяки продуманій конструкції підошви пар розподіляється по ній рівномірно, тому для зволоження тканини потрібно менше рухів, а значить, ви швидше закінчите прасування.  

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані