Зчитувач магнітних карток FEC MSR Track 1/2/3 (13116) - AT168947 - купити Зчитувачі магнітних карт в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач магнітних карток FEC MSR Track 1/2/3 (13116) - AT168947 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Зчитувач магнітних карток FEC MSR Track 1/2/3 (13116)

Зчитувач магнітних карток FEC MSR Track 1/2/3 (13116) - AT168947

Код товару: AT168947
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Робота з магнітними картами типу ISO7810, ISO 7811, Кількість доріжок, що зчитуються 1+2+3, Можливість запису немає, Інтерфейс USB, Джерело живлення 5 В, Розміри 109.5 x 31 x 11.9 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Работа с магнитными картами типа ISO7810, ISO 7811
Количество считываемых дорожек 1+2+3
Інтерфейс USB
Джерело живлення 5 А
Розміри 109.5 x 31 x 11.9 мм
Колір Чорний
Виробник FEC
Опис

Придбати Зчитувач магнітних карток FEC MSR Track 1/2/3 (13116) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пристроєм, необхідним для повноцінного функціонування організацій торгової та фінансової сфери, можна назвати зчитувач магнітних карт. Його основним призначенням є швидке зчитування інформації з пластикових карток з магнітною стрічкою або смарткарт. Пластикова магнітна карта сьогодні є практично у кожної людини. Ми постійно розплачуємось банківськими магнітними картками у супермаркетах, бутіках, ресторанах та інших установах торгової та обслуговуючої сфери. Також не менш популярні серед сучасного населення різні дисконтні, накопичувальні та клубні картки з магнітною смугою для ідентифікаціїклієнта.

Як працює зчитувач магнітних карток?
Магнітна смуга будь-яких видів карт, розташована на їх обороті, містить певну інформацію про клієнта. Рідер магнітних карт призначений для зчитування даної інформації, її декодування та подальшої обробки. Таким чином, проводячи по слоту пристрою, що зчитує, оператор може отримати всі дані за станом карти. Для визначення того, чи операція пройшла успішно, будь-який сучасний зчитувач пластикових карток оснащений спеціальним індикатором. При успішному виконанні оплати, нарахування або зняття бонусів, а також будь-яких інших операцій індикатор засвітиться зеленим, а при неуспішному – червоним.

Зчитувач карток з магнітною смугою може бути вбудованим або настільним. Вбудовані картридери, як правило,монтуються в POS-систему супермаркетів, бутік, ресторанів та інших закладів, де клієнт або відвідувач може розрахуватися за товари або послуги, що надаються за допомогою банківської платіжної системи. Настільні пристрої відрізняються тим самим призначенням, але монтуються окремо.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані