Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067) - AT189815 - купити Зчитувачі магнітних карт в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067) - AT189815 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067)

Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067) - AT189815

Код товару: AT189815
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Робота з магнітними картами типу ISO 7811, Кількість доріжок, що зчитуються 1+2+3, Можливість запису немає, Інтерфейс USB, Швидкість подачі картки 12-140 см/с, Розміри 145 х 34 х 46 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Работа с магнитными картами типа ISO 7811
Количество считываемых дорожек 1+2+3
Інтерфейс USB
Розміри 145 х 34 х 46 мм
Вага 0.49 кг
Колір Чорний
Страна-производитель Тайвань
Скорость подачи карточки 12-140 см/с
Виробник Posiflex
Опис

Придбати Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Зчитувач магнітних карток Posiflex MR-2106 Black (42067)

— це просте та гнучке апаратне рішення для будь-якого бізнесу, яке легко впорається із завданням ідентифікації персоналу та клієнта. Зчитувачі призначені для отримання інформації з пластикової картки та передачі її в систему товарно-грошового обліку для подальшої обробки і можуть успішно застосовуватися в магазинах і супермаркетах при розрахунках з покупцями.

MR-2106 можуть працювати з приєднаною PC-сумісною клавіатурою, так і без неї. Для зчитування даних з картки її слід провести крізь щілину зчитувача. Декодування та передача даних у комп'ютер (касовий апарат,платіжний термінал та ін) відбувається автоматично через інтерфейсний кабель.

особливості:

Висока швидкість зчитування
Малий відсоток помилок під час читання
Вбудований декодер
Опціонально допустима установка двосторонньої зчитувальної головки з можливістю зчитувати інформацію з магнітної картки у двох напрямках
Режим емуляції COM-порту, який встановлюється користувачем у новій утиліті налаштування параметрів зчитувача
Увімкнення/вимкнення автопереходу на наступний рядок під час роботи з ПК
На корпусі MR-2106 розташований індикатор, який спалахує зеленим кольором, коли рідер готовий до роботи або при вдалому читанні інформації з магнітної карти. У разі неможливості прочитати інформацію з магнітної карти індикатор загоряється червоним кольором
Міцний литий металевий корпус білогоабо чорного кольору

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані