Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) - AT169441 - купити Зчитувачі магнітних карт в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) - AT169441 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514)

Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) - AT169441

Код товару: AT169441
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Робота з магнітними картами типу ISO 7811, Кількість доріжок, що зчитуються 1+2+3, Можливість запису немає, Інтерфейс USB, Швидкість подачі картки 12-140 см/с, Розміри 90 х 150 х 35 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Работа с магнитными картами типа ISO 7811
Количество считываемых дорожек 1+2+3
Інтерфейс USB
Розміри 90 х 150 х 35 мм
Вага 0.22 кг
Скорость подачи карточки 12-140 см/с
Виробник Partner Tech
Опис

Придбати Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) – це нова модель зовнішнього 3-х доріжкового зчитувача магнітної смуги від компанії Partner Tech, який відрізняється від конкуруючих моделей потужним алюмінієвим корпусом, стильним дизайном з компактними розмірами та покращеними технічними характеристиками. Цей зчитувач ідеально потрібний для встановлення на POS-Термінал Partner Tech SP 5514.

Якість зчитувача магнітної смуги Partner Tech MSR SP 5514 забезпечує не тільки продумана електроніка з внутрішнім та зовнішнім ПЗ, а також алюмінієвий корпус та щільний багатожильний кабель, захищений відзламів та розривів.


Зчитувач магнітних карток Partner Tech для SP 5514, USB, black (MSR SP 5514) поставляється в чорному кольорі з інтерфейсним кабелем USB. Основне використання – робоче місце касира з підключенням до POS-термінала Partner Tech SP 5514 як зовнішній зчитувач магнітних карт.


особливості:
Алюмінієвий корпус з високою стійкістю та протиковзанням на гладкій поверхні
Зчитування всіх 3-х закодованих смуг із підтримкою ISO 7811
Двонаправлене одностороннє зчитування карток
Малі габарити пристрою
Доступні моделі з інтерфейсом: USB


Заснована в 1990 компанія Partner Tech на сьогоднішній день один з лідерів ринку розробки та виробництва систем та периферії для точок продажу. Продуктовий портфель POS обладнання спирається напередові технології та пропонує пристрої для різних типів торгових підприємств. Будь то компактні all-in-one POS системи або мобільні термінали – інноваційні продукти від Partner Tech використовуються по всьому світу провідними підприємствами громадського харчування, рітейлу, готельного бізнесу та спеціалізованими магазинами.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані