Мультиварка Rotex REPC75-B - AT169756 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex REPC75-B - AT169756 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка Rotex REPC75-B
Мультиварка Rotex REPC75-B
Мультиварка Rotex REPC75-B

Мультиварка Rotex REPC75-B - AT169756

Код товару: AT169756
В наявності
2 599 грн
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм борщ, запікання, йогурт, м'ясо, мультикухар, овочі, плов, птиця, томління, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, крупа, суп, тушкування, риба, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ борщ, варка на пару, выпечка, жарка, запекание, йогурт, крупа, мультиповар, мясо, овощи, плов, птица, рыба, суп, томление, тушение, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Количество программ 45
Таймер отсрочки до 24 часов
Особливості выбор температуры приготовления, защита от перегрева, нескользящие ножки, регулировка времени приготовления
Аксессуары лопатка, мерная чашка, паровая емкость, стаканчики для приготовления йогурта
Габарити 33х35х33 см
Вага 5.7
Колір черный + металлик
Длина шнура 1,8 м
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex REPC75-B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex REPC75-B стане прекрасною помічницею на Вашій кухні. З її допомогою Ви зможете готувати різні страви, такі як суп, каша, плов, холодець, йогурт, а також вона допоможе готувати на пару, смажити, тушкувати і випікати.

Мультиварка Rotex REPC75-B має можливість приготування під тиском, що дозволить приготувати страви швидше. В арсеналі мультиварки є 16 автоматичних програм, функція відстрочки старту, таймер, а також функція збереження страви гарячою. Чаша мультиварки об'ємом 5 лл має антипригарне покриття, яке перешкоджає пригорання страв. За допомогою Rotex REPC75-B Ви зможете готувати власні страви за допомогою програми "свій рецепт". У комплекті мультиварки є мірний стаканчик, стаканчики для йогурту і ложка. А книга рецептів дозволить урізноманітнити Ваше меню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані